ANB Żółtek Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2017 Świętuj z nami urodziny! Przygotowaliśmy dla Was niespodziankę! -12% na najlepsze kosmetyki samochodowe na świecie, a to wszystko w sklepie http://www.AutoNaBlask.pl Co zrobić, by otrzymać rabat? Wystarczy podczas składania zamówienia w sklepie, w polu kupon wpisać hasło: urodziny Kupon ważny do 09.03.2017 i nie dotyczy produktów LARE Nie bylibyśmy sobą, gdybyśmy nie dali Wam troche fun'u! Znacie jeszcze "ciepłe" mikrofibry od ADBL? Puffy Towel ! Mamy 5 sztuk do rozdania! Co trzeba zrobić? Wrzuć w ten temat dowolne zdjęcie swojego autorstwa związane z detailingiem! Bawimy się do 09.03.2017, najlepsze 5 zdjęć wybierzemy dzień później, tj. 10.03.2017
emem89 Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2017 To może na start wrzuce to co zostało dziś u Was kupione na Starołęce Na razie zdjęcie samych produktów w weekend myślę, że będzie relacja z dopieszczania auta i wrzucę tutaj zdjęcie jak się prezentują produkty w akcji
SALWA Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2017 pierwsze papierowane i polerowane plasti z klarem...oby ich było jak najmniej Ps. Wiem...zdjęcie słabe bo robione telefonem na wariata
majster98 Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2017 Ratowanie felicji Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Michał126 Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2017 Zdjęcie z cyklu "pańskie oko konia tuczy". Spy photo mojej dziewczyny, jak z wielką pasją i zaangażowaniem przygotowywała swój samochód, aż szpec-detailer w mojej skromnej osobie położy cleaner, a potem wosk.
Mumins Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2017 Małymi krokami wchodzę w świat detailingu, a za nami drugie mycie - oczywiście sprzętem prosto od ANB
Gesiu_15 Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2017 Mój Golf III GTI po użyciu Good Stuff Wolf's Protection Quick Wax
emem89 Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2017 Tak jak obiecałem wstawiam gorącą fotkę z weekendu, po pełnym przygotowaniu do sezonu wiosennego. Pełna relacja jeszcze dziś w odpowiednim dziale Proszę:
Fredi88 Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2017 Ostatnie mycie i mam nadzieję ostatni śnieg tej zimy
MatthewxD Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2017 Zapewne u niektórych osób tak jest
KapselK Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2017 [ref]///MPower[/ref], no to jest mega.
ANB Żółtek Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2017 Dziękujemy za udział w naszej zabawie i za wszystkie życzenia skladane przez Was! Fibry ADBL polecą do: Dannyy88 Michał126 Michał82 TiZi ///MPower Prosimy o kontakt z nami w celu ustalenia szczegółów!
Rekomendowane odpowiedzi