DZIADZIA Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 691506 Czyli Excede Andvanced działa dobrze ? dla mnie bomba, podczas szczotkowania fajnie się pieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gardor Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Brawo Zaciekawił mnie ten Zaino Z10. Powiesz o nim coś więcej? Bo aktualnie używam do czyszczenia skóry colourlock a na to GYEON Q2 LeatherCoat. Ale myśle że ten Zaino może być lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Ma bardzo intensywny zapach, wydajny, szybko się wchłania i nistety daje połysk przy dwóch aplikacjach (tak jest na moich skórkach)... zauważyłem, że po 2h od nałożenia MF praktycznie nie ma co zbierać, ale ja i tak zawsze zostawiam po nałożeniu 12h. Przerobiłem trochę tych szuwaksów droższych i tańszych do skóry, ten jest dla mnie bajka. Szkoda tylko, że z dostępnością są problemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MsMajor Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 rygryss ale się wciągnąłeś w chorobę detaiingową to tylko kiera, ale relacja taka, że Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 691686 to tylko kiera ale wsiadając jaram się jak na nią patrzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dam18 Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Korekta emblematu w kierze Ooo Świetna relacja:) Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekGTS Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Podziwiam wkład pracy w auto, bardzo lubię takie kompleksowe i bezkompromisowe podejście. Sam też staram się robić wszystko możliwie najlepiej, ale często pojawia się pytanie czy auto jest warte włożonej pracy i kasy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Nie patrzę na to czy warto, poprostu się przy tym znakomicie bawię i daje mi niesamowitą frajdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastek1980 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Fajnie przegląda się Twój temat. Jest on jeszcze mało detalingowy ale jak dla mnie bomba. Ratowanie szczura pięknie Ci się udało. Lubię jak ludzie własnymi rękami ratują swoje auta. W każdej fotce widać pasję włożoną w auto. Gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Dzięki na wiosnę spróbuję smyrnąć coś co będzie pasowało do KA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 16 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 dzisiaj pogoda pozwoliła na umycie klekota, zapomniałem jaki ma kolor wstępny zestawik na pierwszy strzał poszła tuga piana SG mycie nadkoli i podwozia z soli ponownie tuga i pędzlujemy czas na oponki, szarpnięte szuwaksem od ExceDE w końcu mycie, opłukany jeszcze raz i umyty szamponikiem DG#901 karbonik i miejsca które były bardzo zaszczurzone, umyte APC Advanced ponownie opłukany i suszymy klekot się nagrzewał, a ja zająłem się gumami pod buciorami, oczywiście ExceDE w akcji w słoneczku szybko wyschły i położyłem grubo Gyeon Tire... rumak będzie teraz stał 4 dni, Gyeon niech się wchłania, a po 4 dniach zbiorę nadwyżkę MF specjalnie użyłem jasnej gąbki do aplikacji, zastanawiałem się czy ExceDe poradziło sobie z brudem położone QD Soft99 Luxury gloss ... a na karbonik i plastiki położony Koch Chemie NAano Magic Plast Care, aplikatorem Meguiar's Even Coat na koniec oponki nawilżone Gyeonem i do dziupli czas operacyjny 6h z przerwą na obiadek szyby zostawiłem sobie na jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastek1980 Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Dobra robota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 16 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 dzięki tak wygląda sprawa z fusso, położony 23.10.2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creteriv Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 niceee ! fajnie sie pieni ten apc, jakie stężenie? a Koch nano mpc na tym "carbonie"? długo trzyma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 16 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 693850 fajnie sie pieni ten apc, jakie stężenie? 1:20 693850 Koch nano mpc na tym "carbonie"? długo trzyma? długo, ostatnio nakładany 14.12.2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 6h na mycie, na bogatości Ale żeby dojść do takiego stanu trochę musiał być nieruszany, więc nie dziwię się, że chciałeś sobie odreagować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 17 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Dokładnie, jak widać na zdjęciach minusowe temperatury zrobiły swoje, do tego autostrady i przepis na szczura idealny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MsMajor Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 fusso już ledwie zipie... ja wczoraj Tigi też myłam, pomimo mocnego przeziębienia z tym, że dzisiaj po trasie wygląda podobnie jak przed myciem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 17 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 a są osoby na forum co im 7 m-cy trzyma na felgach wliczając w to sezon zimowy klekot teraz ponad tydzień będzie stał w dziupli, pogoda okropna i przemieszczam się Tigi. Dzisiaj chciałem popełnić mycie Opelka, ale pogoda jest obrzydliwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Jakbyś zerwał te karbony i zmienił fele to naprawdę fajne auto by było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 fele zimowe zostają, syn wybierał i nie ma mocnych na to... co do karbonu jeszcze mi się nie znudził myślałem, że klekot uchroni się od tej obrzydliwej pogody, czochrając go ostatnio zapomniałem, że dzisiaj ma przegląd jak już musiałem wyjechać... cyknąłem kilka fotek https://drive.google.com/file/d/0B_Apot ... sp=sharing https://drive.google.com/file/d/0B_Apot ... sp=sharing https://drive.google.com/file/d/0B_Apot ... sp=sharing https://drive.google.com/file/d/0B_Apot ... sp=sharing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaba Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Te fele jako tako ratowało by pomalowanie na normalny kolor bo na chwilę obecną to jest kołpax rodem z aliexpress. Tak dopieszczone auto a felga psuje efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 trudno, na chwilę obecną tak zostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ari Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 a są osoby na forum co im 7 m-cy trzyma na felgach wliczając w to sezon zimowy ) Trzyma ale na przygotowanym lakierze ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 [ref]Ari[/ref], też tak zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi