Moderator Domel Opublikowano 26 Września 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 26 Września 2019 9 minut temu, Qukie napisał: @Domel możesz powiedzieć jakie masz ustawienia tego pistoletu (górne do przepływu wody i który strumień) bo mi wychodzi bez piany i opróżnia pojemniczek z Yetim w kilka sekund jedyny plus to to, że Yeti super pachnie Ale ty mówisz o dużej pianownicy: Czy o małym pistolecie ?
Qukie Opublikowano 26 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2019 @Domel mówiłem o tym małym pistolecie niestety. Zakładam, że z niego na pianę nie ma co liczyć chyba trzeba ewentualnie poszukać pianownicy
Moderator Domel Opublikowano 26 Września 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 26 Września 2019 21 minut temu, Qukie napisał: @Domel mówiłem o tym małym pistolecie niestety. Zakładam, że z niego na pianę nie ma co liczyć chyba trzeba ewentualnie poszukać pianownicy Cały zbiorniczek leje. Na filmiku akurat szampon SG ale Yeti najlepiej mi sie w nim sprawdza. Zapach mocno intensywny i "pianka prewashowa" mocniejsza. To taka woda z pianą ale od razu zmiekcza brud. 1
Moderator Domel Opublikowano 30 Października 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 30 Października 2019 Niemiec testuje 1
wojtasw007 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2020 Czy można i jest sens stosować tą pianę jako zwykły oprysk przed myciem? Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka
locarno Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2021 Czym różni się yeti od yeti pearl?
KiziorDZN Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2021 @locarno Zamiast pisać post, mogłeś w tym czasie sam sprawdzić co w opisie Yeti Perl podaje producent/sklepy. Cytat ADBL Yeti Pearl – piana aktywna dla tych, którzy potrzebują więcej mocy przy jednoczesnym zachowaniu bezpieczeństwa. Udało nam się uzyskać neutralne pH przy zwiększeniu wydajności o 100% w porównaniu do zwykłego Yeti. O połowę mniejsza sugerowana doza (50ml na 1L w pianownicy PA, 1:500 pianownica ręczna) sprawia, że Yeti Pearl to jedna z najbardziej ekonomicznych pian na rynku. Poprawiliśmy też przyleganie do pionowych powierzchni. Konsystencja piany przypomina teraz bardziej mleko niż bitą śmietanę i lepiej zwilża powierzchnię. Na razie wiemy tylko tyle, na forum jeszcze nikt nie robił bezpośrednich porównań.
menior Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2021 Ja 2 krotnie uzylem juz Yeti Pearl i narazie nie widze wielkich roznic poza kolorem w porównaniu do starego dobrego Yeti
Dystrybutor ADBL Opublikowano 22 Czerwca 2021 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2021 W dniu 20.06.2021 o 17:47, menior napisał: Ja 2 krotnie uzylem juz Yeti Pearl i narazie nie widze wielkich roznic poza kolorem w porównaniu do starego dobrego Yeti używasz zalecanego, mniejszego o powłowę stężenia w yeti pearl? to między innymi jej wyróżnik.
menior Opublikowano 22 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2021 @ADBL no wlasnie pierwsza próba byla przy mniejszym stezeniu niz stary Yeti (pianownica reczna) a druga przy takim samym (ok 1:50) i bardziej mnie przekonala ale jeszcze musze sie pobawic by lepiej ocenic 1
nonamed Opublikowano 5 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2022 Panowie, jakie stężenie Yeti Pearl do pianownicy ręcznej (GLORIA z niebieską wkładką?) ktoś jakieś doświadczenia i może coś polecić? Dziękuję
Jacek1 Opublikowano 16 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2022 On 2/5/2022 at 3:18 PM, nonamed said: Panowie, jakie stężenie Yeti Pearl do pianownicy ręcznej (GLORIA z niebieską wkładką?) ktoś jakieś doświadczenia i może coś polecić? Dziękuję Daje 30ml na litr I piana jest ok
Rekomendowane odpowiedzi