Dystrybutor ADBL Opublikowano 2 Stycznia 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2017 [ref]k@rto[/ref], dzięki za dobre słowa
rafalk Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2017 Także jestem mile zaskoczony tą pianą, dobra robota ADBL
Dystrybutor ADBL Opublikowano 5 Stycznia 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2017 [ref]rafalk[/ref], dzieki . ktory zapach masz i co w niej Cie zaskoczyło?
rafalk Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2017 Ja posiadam Yeti Forest,jest bardzo gęsta, daje fajny śnieg no i super domywa . Auto nawoskowane z zimowym brudem po spłukaniu jest czyste, wiadomo że zostaje jakiś tam film, ale na srebrnym nie widać
Dystrybutor ADBL Opublikowano 9 Stycznia 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2017 [ref]rafalk[/ref],
KHOT Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2017 Wróćmy do tematu mniejszych opakowań. Kiedy realnie można się ich spodziewać w sklepach? Będzie na początek sezonu w marcu, czy to raczej "sezon" w rozumieniu "jak się uda w lipcu, to będzie fajnie"?
Dystrybutor ADBL Opublikowano 18 Stycznia 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2017 [ref]KHOT[/ref], chcemy w marcu
AKAB Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2017 Koniec prawie marca a piany w malych opakowaniach nie ma
Dystrybutor ADBL Opublikowano 23 Marca 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2017 mamy jeszcze tydzień . trzeba wierzyć .
attur Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2017 Ja też czekam na małe! Swoją drogą czy jest jakaś opcja żeby przed zakupem dostać do porównania same zapachy? Jakby mi podpasował jakiś w 100% to może bańka 5 by weszła na stan. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Dystrybutor ADBL Opublikowano 23 Marca 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2017 [ref=#ff3366]attur[/ref], jak będą małe pojemności to każdy będziesz mogł sobie otworzyć i powąchać.
sobiepan Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2017 attur te zapachy mogły by być w takich próbkach jak perfumy 2ml.
attur Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2017 attur te zapachy mogły by być w takich próbkach jak perfumy 2ml. +1
Qlimaxss Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2017 atur Ja z mojego doświadczenia odnośnie piany yeti powiem tak. Cherry ice cream czuć wisienką przy pianowaniu (na zimnej wodzie w połowie grudnia ). Chemical berry tez raczej slodkawy zapach chodz mniej wyczuwalny. Na razie dwa pianowania za mną( mam 5 l bańkę). A ostanio pianowałem Tropical Night. (Jak wybierałem testerek u dostawcy to jakoś mnie nie urzekł mimo ze najbardziej go chwalil sprzedawca . ostatecznie wziołem). Naprawdę ekstra to pachnie chyba dojrzał zapach na półce . Pianowałem epoca w propocji 1:30. O reszcie zapachów czyli ,Jelly bean i zapach lasu moge napisać tyle ze nie pachną jakoś intensywnie( Tylko wachałem). Ale w sezonie jak w końcu pojawia sie mniejsze pojemności to zakupie i porównam;)
attur Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2017 atur Ja z mojego doświadczenia odnośnie piany yeti powiem tak... Dzięki, zawsze coś. ADBL może jakaś krótka charakterystyka tych zapachów?
Qlimaxss Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2017 attur Nmzc . jesteśmy tu po to aby wymieniać doświadczenia z pracy danymi produktami;). I dawać cenne wskazówki aby rozwiały nasze wątpliwości co do kupna danego produktu;)
attur Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2017 A czy któraś piana NIE jest o zapachu słodkim/owocowym? Ostatnio testowałem dressing do opon fireball blue o męskim zapachu i po litrach wszelkich słodkich specyfików byłem mega pozytywnie zaskoczony.
samwdomu Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2017 SG niebieska jest o zapachu perfum, ADBL wszystkie slodkie
attur Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2017 SG niebieska jest o zapachu perfum, ADBL wszystkie slodkie Wiem właśnie już mam w koszyku w "swoim" sklepie. Ale na podstawie świetnych opinii chciałem spróbować Yeti. Mam od SG fruit i active i nie jestem zadowolony.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 23 Marca 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2017 [ref=#ff3366]attur[/ref], polinesian Forest jest najbardziej delikatna w zapachu.
attur Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2017 [ref=#ff3366]attur[/ref], polinesian Forest jest najbardziej delikatna w zapachu. Ok. Dzięki za podpowiedź. Jak tylko będą mniejsze butelki to zacznę od tego.
attur Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2017 [ref]KHOT[/ref], chcemy w marcu Jak tam plany? We wtorek mam urodziny to może bym sobie prezent zrobił
Dystrybutor ADBL Opublikowano 26 Marca 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2017 [ref=#ff3366]attur[/ref], nie wiem czy zdążymy do wtorku
jarekrk Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Wiadomo, kiedy wejdą mniejsze pojemności?
Fredi88 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Do końca marca Nie padło tylko którego roku
Rekomendowane odpowiedzi