Funky Witch Posted November 20, 2016 Report Share Posted November 20, 2016 Witam! Oto najnowsza Wiedźma w rodzinie Funky Witch: FUNKY WITCH AMULET QUICK WAX. Produkt oparty na polimerach, dzięki temu idealnie poprawia głębię koloru, hydrofobowość i nadaje niesamowita śliskość. Jak każdy produkt FUNKY WITCH jest banalnie prosty w aplikacji i niesamowicie wydajny. Dodatkową zaletą Funky Witch Amulet jest biodegradowalność. Preparat nie jest toksyczny i nie zawiera silikonów. Butelka 215 ml - 35,99zł Szukajcie na Facebook. Strona www ma jakieś problemy, informatyk pracuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejwid92 Posted November 22, 2016 Report Share Posted November 22, 2016 Z racji, że z BOTOXem pracowało mi się genialnie AMULET też będę musiał wypróbować, już się nie mogę doczekać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Funky Witch Posted November 22, 2016 Author Report Share Posted November 22, 2016 Tak samo łatwa aplikacja Efekt....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Funky Witch Posted March 7, 2019 Author Report Share Posted March 7, 2019 Amulet się zmieni. Już niedługo więcej informacji 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
D@ViD Posted March 9, 2019 Report Share Posted March 9, 2019 Jaram się jak Naron na Rzym i czekam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crasher Posted March 13, 2019 Report Share Posted March 13, 2019 Fajnie że tak mocno kryje. To dla aut bez korekty może być fajna opcja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał126 Posted March 14, 2019 Report Share Posted March 14, 2019 Kolor i zapach już znam, bo mi pokazali. Ale nie powiem. Tylko co się zmieni? Aplikacja była przyjemna, ciepły połysk - też, ale kropling taki se. Podejrzewam, że zmiany skumulują się w tej ostatniej kwestii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek-drummer Posted March 14, 2019 Report Share Posted March 14, 2019 Kiedy ten nowy Amulet ma na rynek trafić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
D@ViD Posted March 14, 2019 Report Share Posted March 14, 2019 @maciek-drummer kwiecień - maj Link to comment Share on other sites More sharing options...
nowyyy Posted March 14, 2019 Report Share Posted March 14, 2019 Kończy mi się SSW, myślę fajnie wpadnie coś nowego , a tu kwiecień/maj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Funky Witch Posted March 14, 2019 Author Report Share Posted March 14, 2019 Koledzy! Jaki kolor i zapach by Was uszczęśliwił? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaciekB Posted March 14, 2019 Report Share Posted March 14, 2019 Ja bym proponował zapach kokosowy Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek-drummer Posted March 14, 2019 Report Share Posted March 14, 2019 30 minut temu, Funky Witch napisał: Koledzy! Jaki kolor i zapach by Was uszczęśliwił? Kolor złoty, zapach piwa 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adaszek96 Posted March 14, 2019 Report Share Posted March 14, 2019 Fioletowy i woń winigronowa bądź jasnozielony o zapachu gruszki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birkhof Posted March 14, 2019 Report Share Posted March 14, 2019 Ja bym proponował zapach kokosowy Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka+1Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gesiu_15 Posted March 14, 2019 Report Share Posted March 14, 2019 @Funky Witch zapach pomarańczy , dosyć intensywny Kolor oczywiście pomarańcz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
D@ViD Posted March 14, 2019 Report Share Posted March 14, 2019 Mi produkty FW kojarzą się własnej z fajnymi kolorami. Takimi żywymi, intensywnym więc taki powinien być Amulet. Ale np może być biały i o zapachu kokosa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel87 Posted March 14, 2019 Report Share Posted March 14, 2019 @Gesiu_15 przyłączam się do Twojego pomysłu. Wedlug mojej skromnej opini, chyba właśnie mało jest jest tego typu zapachów lekkich, rześkich... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fredi88 Posted March 14, 2019 Report Share Posted March 14, 2019 4 godziny temu, Funky Witch napisał: Koledzy! Jaki kolor i zapach by Was uszczęśliwił? Fioletowy i zapach czarnej orchidei Kto używał pianki do mycia z firmy organique ten powinien wiedzieć ocb. Wg mnie mega no i w detailingu tego zapachu nie spotkałem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birkhof Posted March 15, 2019 Report Share Posted March 15, 2019 Fioletowy i zapach czarnej orchidei Kto używał pianki do mycia z firmy organique ten powinien wiedzieć ocb. Wg mnie mega no i w detailingu tego zapachu nie spotkałem.Jest spoko, ale lepiej jakby mial zapach „habibi” z ich kolekcji ;)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qukie Posted March 15, 2019 Report Share Posted March 15, 2019 Mi amulet od razu kojarzy się ze złotem lub srebrem stąd popieram pomysł na kolor biały/srebrny i zapach kokosowy, lub opcja numer dwa to kolor złoty i zapach ananasowy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel87 Posted March 15, 2019 Report Share Posted March 15, 2019 Kokos...panowie za dużo BSD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek1419 Posted March 15, 2019 Report Share Posted March 15, 2019 Kolor żółty i zapach cytrynowy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chochlik437 Posted March 15, 2019 Report Share Posted March 15, 2019 Kolor złoty i zapach męskich perfum 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jolley Posted March 15, 2019 Report Share Posted March 15, 2019 na pewno nie bubble gum kokos lub jakiś "świeży" byłby idealny 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts