Jump to content

Funky Witch Amulet Quick Wax

Funky Witch

Recommended Posts

Witam!

Oto najnowsza Wiedźma w rodzinie Funky Witch:

FUNKY WITCH AMULET QUICK WAX.

Produkt oparty na polimerach, dzięki temu idealnie poprawia głębię koloru, hydrofobowość i nadaje niesamowita śliskość.

Jak każdy produkt FUNKY WITCH jest banalnie prosty w aplikacji i niesamowicie wydajny.

Dodatkową zaletą Funky Witch Amulet jest biodegradowalność. Preparat nie jest toksyczny i nie zawiera silikonów.

Butelka 215 ml - 35,99zł

Szukajcie na Facebook.

Strona www ma jakieś problemy, informatyk pracuje :kox:

• 2 years later...

Kolor i zapach już znam, bo mi pokazali. Ale nie powiem. :mrgreen:

Tylko co się zmieni? Aplikacja była przyjemna, ciepły połysk - też, ale kropling taki se. Podejrzewam, że zmiany skumulują się w tej ostatniej kwestii?

Mi produkty FW kojarzą się własnej z fajnymi kolorami. Takimi żywymi, intensywnym 😜 więc taki powinien być Amulet. Ale np może być biały i o zapachu kokosa. 

• Okay 1

4 godziny temu, Funky Witch napisał:

Koledzy!
Jaki kolor i zapach by Was uszczęśliwił? 

Fioletowy i zapach czarnej orchidei 🙂 Kto używał pianki do mycia z firmy organique ten powinien wiedzieć ocb. Wg mnie mega 🙂 no i w detailingu tego zapachu nie spotkałem.

• Okay 1

Fioletowy i zapach czarnej orchidei Kto używał pianki do mycia z firmy organique ten powinien wiedzieć ocb. Wg mnie mega no i w detailingu tego zapachu nie spotkałem.

Jest spoko, ale lepiej jakby mial zapach „habibi” z ich kolekcji ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
  • Okay 1

Mi amulet od razu kojarzy się ze złotem lub srebrem stąd popieram pomysł na kolor biały/srebrny i zapach kokosowy, lub opcja numer dwa to kolor złoty i zapach ananasowy 🙂 

• Okay 1