Funky Witch Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2017 Hej. Robiłem test na Botoxie. Zamarzł całkowicie. Po dwóch dniach odtajał. Łatwość aplikacji ta sama. O reszcie się nie wypowiem. Nie powinno być problemów. Jak pogoda się poprawi i zaaplikujesz produkty daj znać proszę. Pozdrawiam Mateusz Dodane po 1 minucie 13 sekundach: Czy Botox będzie dobry na Chemical Guys Hardcore Paste Wax? Jest to wosk naturalny z dodatkiem polimerów. Chciałbym go trochę wspomóc po myciu. Botox lubi się z każdym woskiem. Nie mniej jednak jeśli są polimery polecam Funky Witch Amulet. Pozdrawiam Mateusz
Arkeolowy Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2017 Na pewno mogę stwierdzić, że produkty się nie rozwarstwiły po odmrożeniu, zobaczymy w praktyce jak to wygląda.
Funky Witch Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2017 Jeśli nie było rozwarstwienia to powinny być OK. 3mam kciuki
razorvwmk3 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2017 Ja niestety zapomniałem wyjac botox z auta na 3 dni -23 stopnie, produkt toatlnie zamarzl. Po dmrozeniu zmetniał tzn stracil swoj kolor, zapach bez zmian po aplikacji na lakier uzyskałem fajny look wiec nie stracił swoich wlasciwosci. Potwierdzam nie ciagnie kurzu jak inne QD np od ADBL albo SG A NA SLASKU JEST TO BARDZO WIDOCZNE, wystrczy jeden dzien pod chmurka i warstwa syfu jest zauwazalna.
Funky Witch Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2017 dzięki za info.W takiej temperaturze nie sprawdzałem Pozdrawiam Mateusz
Strodus Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2017 Botox lubi się z każdym woskiem.Nie mniej jednak jeśli są polimery polecam Funky Witch Amulet. Pozdrawiam Mateusz Zamówiłem Amulet. Dzięki za info.
Funky Witch Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2017 Botox lubi się z każdym woskiem.Nie mniej jednak jeśli są polimery polecam Funky Witch Amulet. Pozdrawiam Mateusz Zamówiłem Amulet. Dzięki za info. Hej! Naprawdę bardzo dobry wybór. Czekam na Twoją opinię. Pozdrawiam eM
maciek-drummer Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2017 Nie jest to test, ale nie ma innego wątku o Produkcie, tak więc wrzucę kilka zdjęć po wstrzyknięciu Botoxa od Funky Witch w lakier mojego Golfa QD kupiłem już jakiś czas temu. Bardzo fajnie się z nim pracuje, zero mazów, smug, szybko odparowuje, a co najważniejsze daje fajnego kopa w wygląd auta. Dodam jeszcze to co już kiedyś pisałem, łapie jednak trochę kurzu, bardziej niż np. QD1. Tak czy inaczej produkt godny polecenia i dzielnie mi służy Lustereczko
Funky Witch Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2017 Bardzo dziękuję za test i opinię. Pozdrawiam Mateusz
jolley Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2018 Panowie Czy kanapka Fusso Coat + Botox to dobre połączenie? Fusso położone 2 tygodnie temu. Zastanawiam się nad zakupem
Alfa47 Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2018 @jolley Dobre, ja mam nałożone Fusso i co mycie Botox. Zajefajny ten QD
damiann88 Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2018 Natty's Paste Wax Black będzie dobry wyborem pod BOTOXa? Oczekuje głębokiego wet looka Pod wosk szedł by jeszcze Prima Amigo. Będzie cacy?
Tomas-sg Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2018 @damiann88 Jeśli masz prima Amigo to dokup prima banana i masz wet look Jak marzenie
damiann88 Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2018 Zamówienie poszło na BOTOX'a. Mam nadzieję, że się nie zawiodę. Cała kanapka będzie wyglądała tak: Prima Amigo --> Soft99 KIWAMI Dark --> No i BOTOX
tazman Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2018 czasami mam wrażenie, że ludzie za dużo wymagają od qd look to da ci cleaner plus wosk, qd ewentualnie go odświeży po myciu ale na samym botoxie się nie zawiedziesz na pewno, świetny qd, u mnie już poszła butla tego specyfiku, teraz na tapecie młodszy brat czyli icon qd 1
Michał126 Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2018 3 godziny temu, damiann88 napisał: Natty's Paste Wax Black będzie dobry wyborem pod BOTOXa? Oczekuje głębokiego wet looka Pod wosk szedł by jeszcze Prima Amigo. Będzie cacy? Połóż sobie UNCra na UNCv1 i będziesz miał głęboki wet look na zawsze. EOT
damiann88 Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2018 1 minutę temu, Michał126 napisał: Połóż sobie UNCra na UNCv1 i będziesz miał głęboki wet look na zawsze. EOT To może kiedyś, na razie bardziej budżetowe rozwiązanie
jolley Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2019 Pany, jak z wydajnością Botox'a? Oblecę parę razy a4 butelką 215ml czy brać od razu połówkę?
Moderator Domel Opublikowano 15 Lutego 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2019 2 minuty temu, jolley napisał: Pany, jak z wydajnością Botox'a? Oblecę parę razy a4 butelką 215ml czy brać od razu połówkę? Spytaj siostry Godlewskie :P A tak na poważnie to bardzo dobry i wydajny atomizer psika mała chmurka :) 1
Bapko Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2019 Jak aplikować np na maskę? Mam fibre 40x40 800GMS i myślałem żeby jedna strona aplikować a druga docierac. Kwestia jeszcze ile? Jeden strzał na fibre i jeden na maskę? Jak proponujecie?
Birkhof Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2019 Jak aplikować np na maskę? Mam fibre 40x40 800GMS i myślałem żeby jedna strona aplikować a druga docierac. Kwestia jeszcze ile? Jeden strzał na fibre i jeden na maskę? Jak proponujecie?Obojętnie :)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
lol19pl Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Przelałem już 250ml Botoxa i muszę powiedzieć, że jestem średnio zadowolony. Zastąpił u mnie QD1, które dawało lepszą śliskość, moim zdaniem Botox daje trochę lepszy look, różnica jest dla mnie 1 za 1, czyli podobna pomiędzy śliskością a lookiem pomiędzy dwoma zawodnikami. Jednak zdecydowanie na minus dla Botoxa jest aplikacja. QD1 aplikowałem psikając raz na fibrę dla impregnacji i potem na lakier, docieram i po sprawie. Bajka. Botox aplikowany w ten sposób, niestety fibra wypada z ręki jest tak tępy przy pierwszym kontakcie, włochata fibra zdaje się ciągnąć bardzo po powierzchni. Zdecydowanie lepiej wypada obfita aplikacja na fibrę i wtedy przecieranie, ale niestety w tej konfiguracji muszę potem docierać drugą stroną fibry. Fibra to Good Stuff Gentleman. Jakieś pomysły jak to robić lepiej?
Arkeolowy Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Zmienić fibrę, botox to typowy PPZ.
Syrio Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Detailers Magic Quick Magic, Botox i Gloss to dla mnie najłatwiejsze PPZ dla mnie. Natomiast ja używam fibr około 400 gsm do nich, jak dawałem grubsze to mi się źle pracowało. Przy grubej fibrze, żeby nadać lekkości to musiałem walić dużo towaru na sam materiał.
Rekomendowane odpowiedzi