Michał126 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Geno, a "klasowa" kobieta nie może już jeździć normalnym autem (weźmy np. coś w stylu AR Brera), tylko musi być suvowate? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franek Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Geno, irytuje mnie zaglądanie komuś w portfel. Ktoś ma seico i się cieszy, dba? Czad, super, niech wrzuca zdjecia. SPoko. Ktoś ma S w AMGu - też mistrz. Ale nie lubie jak ktoś wymysla co mają inni kupić a czym nie jeździć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Michał, podał taki przykład, bardziej chodziło o klasę auta równającą się w klasą mamy, tyle w temacie Franias, wiesz że ja mam w dupie kto czym gdzie co, szczególnie że często sam jeżdżę Aygo czy innymi cudami techniki. Kamil żartował, a Ty coś plandeka napięta, luz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gardor Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Super relacja Dowiedziałem się paru ciekawych rzeczy które na pewno mi się przydadzą , dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Gardor, czego na przykład? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 krd, A co byś napisał o tym Sonaxie do szyb? Nie widziałem nigdzie tego chyba jeszcze i nie wiem jak to się "sprawuje" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Patryykk, a wrzucałem test swego czasu - viewtopic.php?p=600654 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 krd, Dzięki za linka,nie widziałem wcześniej Twojego testu. Poszło też PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kskej Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 po takim przygotowaniu szyb i odtłuszczeniu mieliście problemy z nakładaniem g1? ja ostatnio jak przygotowałem szyby to płatkiem nie mogłem jeździć co tak skrzypiało i w miejscu mi się wacik zatrzymywał ogólnie po dwóch deszczowych dniach jak na razie rainx > g1.. nie wiem o co chodzi za bardzo ale położona była według instrukcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip85 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Robota jak zwykle przepiękna , jeszcze chciałem spytać o tego Sonaxa bo widzę, ze Ty go masz przelanego z atomizerkiem czy on jest odrazu w takiej postaci czy go rozrabiasz? Będę wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gardor Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Gardor, czego na przykład? Fajnego sposobu na odtłuszczanie lakieru no i żeby kupić sonaxa do wnętrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Po to sa takie własnie rozległe relacje żeby każdy "nowy" w temacie ogarniał tematykę detailingu Świetna robota Krzysztof ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kryman Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Świetna robota Krzysztof ! Nie marginalizujmy pomocy kobiety Justyna przygotowuje lakier a ja na szybko myję tablice. Następnego dnia Justyna mi pomogła odgruzowując wnętrze. Nie sprzątane od dawna... Odwieczny brak czasu... Etap drugi to czyszczenie plastików - Justyna uwielbia to robić płynem Sonaxa do czyszczenia wnętrz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 po takim przygotowaniu szyb i odtłuszczeniu mieliście problemy z nakładaniem g1? ja ostatnio jak przygotowałem szyby to płatkiem nie mogłem jeździć co tak skrzypiało i w miejscu mi się wacik zatrzymywał ogólnie po dwóch deszczowych dniach jak na razie rainx > g1.. nie wiem o co chodzi za bardzo ale położona była według instrukcji Żadnych problemów. Oczywiście, że jest trudniej jak przy tłustej szybie, ale może robiłem to już tyle razy, że przestałem zwracać uwagę i po prostu mocno przyciskam płatek... Robota jak zwykle przepiękna , jeszcze chciałem spytać o tego Sonaxa bo widzę, ze Ty go masz przelanego z atomizerkiem czy on jest odrazu w takiej postaci czy go rozrabiasz? Będę wdzięczny Jest on od razu w takiej postaci. Justyna jedynie przelała go do zwykłej buteleczki z atomizerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip85 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 658937 Jest on od razu w takiej postaci. Justyna jedynie przelała go do zwykłej buteleczki z atomizerem. Wielkie podziękowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiancd Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Hejo, ładnie tu wiem, że temat poruszany wielokrotnie - po pociągnięciu silnika z pianownicy, spłukiwaliście wodą bezpośrednio z węża? Nie leci to wszystko na kolektor wydechowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatthewG Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 658765 ogólnie po dwóch deszczowych dniach jak na razie rainx > g1 Słyszałem ostatnio od zaufanej osoby, która zawsze była fanem produktów Gtechniq, że chyba stało się coś niedobrego z G1 w ostatnim czasie.. Czas pokaże czy rzeczywiście tak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Fantastyczny poradnik, w przyszłym tygodniu ogarniam swojego golfa plusa - mam identycznego i nawet z tego samego roku, mam zatem gotowca. Przedstawiony efekt - czapki z głów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Hejo, ładnie tu wiem, że temat poruszany wielokrotnie - po pociągnięciu silnika z pianownicy, spłukiwaliście wodą bezpośrednio z węża? Nie leci to wszystko na kolektor wydechowy? Spłukiwałem zwyczajnie bez ciśnienia. Nic złego się nie wydarzyło. W końcu kolektor był zimny. 658765 ogólnie po dwóch deszczowych dniach jak na razie rainx > g1 Słyszałem ostatnio od zaufanej osoby, która zawsze była fanem produktów Gtechniq, że chyba stało się coś niedobrego z G1 w ostatnim czasie.. Czas pokaże czy rzeczywiście tak jest. Nie zauważyłem by działo się coś niepokojącego. [ref=#ff3366]vangsta[/ref], no to masz czarno na czarnym co i jak Cieszę się, że się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi