kita33 Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2017 1 minutę temu, ADBL napisał: yes thx
Treys Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2017 Pytanie odnośnie QD1 Limited Edition , czy będzie zmieniony na stale zapach ? czy Powinienem kupić ze 1-2 butelki na zapas przypadł mi nowy zapach do gustu niesamowicie ( zróbcie taki zapach w sprayu please )
Piotrek Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2017 @Treys Chłopaki pisali, że wszystko zależy od tego jaka będzie reakcja na rynku na nową nutę zapachową. Statystyk nie prowadzę, ale moim zdaniem zmiana na plus i nowych zapach się przyjął
Gesiu_15 Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2017 @Treys zapach mega. Pisałem do chłopaków ADBL że widzę taki zapach w spray Zmiana zapachu bardzo mi przypadła aż musiałem biała zawieszke z Imao zakupić
Dystrybutor ADBL Opublikowano 18 Lipca 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2017 potwierdzone info: limited edition zostaje z nami a zapach w sprayu....
Treys Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2017 na temat zapachu interior QD poleć mi ktoś taki sam ale perfum dla ciała
Pływak Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2017 Musiał bym mojej babci zapytać czego używa Nowy zapach trzeba przyznać o wiele mniej nachalny niż stary ale imo nadal zbyt perfumowy dla mnie czekam az jakas firma wpadnie na pomysł bezwonnych kosmetyków do wnętrza. Na co mi specyfiki w milionie zapachów jak i tak używam osobnego odświeżacza? Czasem z tego wszystkiego takie mixy zapachowe wychodzą, ze wietrzenie obowiązkowe 1
Viento Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Nabyłem wreszcie nowy IQD Limited i zostaję z nim na zawsze Zapach bardzo mi odpowiada, nadal wyczuwalna jest ta charakterystyczna "kwaśna" nuta, ale nie męczy nosa tak jak zwykła wersja. Kompozycja bardzo fajnie dobrana. Efekt jaki uwielbiam, czyli świeży mat. Dobra robota Chłopaki!
DagixFire Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Czy Interior WOW można stosować na eko skórze?
Dystrybutor ADBL Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2017 oczywiście
Maciej WTN Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Mam pytanie czy IQD mozna przetrzec skóre? Nie chodzi mi o czyszczenie tylko przetarcie z kurzu, śladach po brudnych rękach etc.?
Tomas-sg Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2017 @Pływak moim faworytem co do dresingu jest carchem za brak zapachu właśnie i efekt @adbl cieszę się że nowy zapach zostaje i nie muszę się spieszyć z użyciem starego IQD żeby kupić nowy w czasie
Dystrybutor ADBL Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Maciej, jak najbardziej można.
Maciej WTN Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2017 4 godziny temu, ADBL napisał: Maciej, jak najbardziej można. Dzięki Swoją droga planujecie jakiś Leather Cleaner?
Dystrybutor ADBL Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2017 oczywiście
Bochnia Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2017 Witam, przymierzam sie do zakupu WOW-a z racji iz jest to moj pierwszy dressing do plastikow to mam pytanie, czy moge go bezpiecznie aplikowac na ekran wbudowanej w samochodzie nawigacji/radia ? Tak samo czy moge wczesniej taki ekran wyczyscic waszym APC w stezeniu powiedzmy 1:10? Pacjent to Vw Golf 5.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 25 Września 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2017 Cześć, ekrany różnie lubią się z dressingami. Możesz zrobić próbę i aplikując wow najpierw na fibrę a później na ekran zrobić 50/50. Sprawdz czy póżniej nie ma problemów z np dotykiem (jezeli jest to ekran dotykowy) i/lub mazami. Apc możesz rozcieńczyć spokojnie bardziej do czyszczenia wnętrzą. 1:20 powinno spokojnie wystarczyć.
Tomas-sg Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2017 To ja jeszcze się zapytam was o IQD bo będę niedługo zamawiać Skoro nowy zapach zostaje to już chyba nie jest limited edition nie ? Jeśli na butelce nie ma "LE" to kupuje stary zapach ?
Dystrybutor ADBL Opublikowano 16 Października 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2017 na razie jest to forma rozróżnienia rozróżneinia zapachów, przy nowej butelce pomyślimy nad tym.
Tomas-sg Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2017 Ok to szukam butelek z Limited Edition
Gold_Car Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2018 @ADBL czy jest możliwość zrobienia waszego qd do wnętrz w formie chusteczek nasączonych środkiem. zapakowane w puszkę duża opcja lub małe woreczki foliowe. Taki pakiet do czyszczenia np w podróży, żeby nie wozić wszystkich kosmetyków. Takie chusteczki mało miejsca zajmują, używamy i wyrzucamy (nie trzeba wozić brudnych mf które zajmują miejsce...) 1
Tomas-sg Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2018 @Gold_Car w Lidlu są czasami do kupienia takie. Mam u siebie i są 2 rodzaje shine/mat. Tera mam je u siebie w Lidlu po 1.99€
Dystrybutor ADBL Opublikowano 7 Maja 2018 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2018 @Gold_Car, myśleliśmy nad takim produktem. Jest to wykonalne ale na pewno nie w tym roku. 3
Madri Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2018 Dziś odebrałem wow i qd LE. Jest jeden problem wow pachnie tak bosko że mogę go pomylić z koktajlem bananowym. Natomiast qd przeleciałem meble w domu i żona go zabrała myślę że skończy się szybko zapach piękny. 1
Sebao95 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Używał ktoś iqd na wcześniej położonym funky witch maidemoselle?;p czy zaburzy jakoś matowy efekt ?
Rekomendowane odpowiedzi