Dystrybutor e36ace Opublikowano 8 Stycznia 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2016 Dziękuję za dotychczasowe testy, kilku testerów czeka jeszcze na lepszą pogodę, może ktoś zrobi zestawienie z innym produktem. ja zrobie zestawienie z innym produktem, czekam na lepsze jutro
Bartek1985 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2016 bardzo jestem ciekaw porównania tego produktu z innymi , bo zastanawiam się nad zakupem.
Michael MSTP Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2016 Bartek1985, nie robiłem bezpośredniego porównania z innym dressingiem ale kilka przerobiłem i w tej chwili Mamba dla mnie zostaje numerem 1. Naprawde trudno coś temu dressingowi zarzucić, bdb sie nakłada, jest mega wydajny i trwały ( mi wytrzymał około 1200 km w tych warunkach ) mysle ,że latem będzie to może nawet dłuższy okres. Kładłem też na średnio przygotowaną oponę i radzi sobie też dobrze myśle ,że nie ma jakiś wielkich wymagań w tej kwestii. Ja polecam, kończy mi się testerek i napewno butle zakupie.
maciek-drummer Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2016 Michael MSTP, uważasz że jest trwalszy od Gyeona Tire?
Michael MSTP Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2016 maciek-drummer, nie mam pojęcia, tutaj musiało by być bezpośrednie porównanie na oponie ,żeby dressingi miały takie same warunki. Napewno Tire jest bardziej wymagający co do przygotowania opony niż Mamba.
Michael MSTP Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2016 Pogoda dopisała wiec skoczyłem na bezdotyk. Aplikacja bodajże 26 grudnia przebieg około 700 km. Na górze Mamba nadole nic I foto po "wysuszeniu" po drodze do domu ( tutaj cała opona pokryta )
Treys Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2016 Testujemy ! Opony przygotowałem ADBL Tire Cleaner ( czemu w takim opakowaniu ? chyba sami wiecie ) Jako iż każda opona dobrze przygotowana była a mam kilka dressingów chciałem porównać jak to wygląda może super 50% tki nie wyszły ale myślę że zobaczycie różnice Każda opona była sucha i kładzione było na suchą Lecimy GoodStuff vs Mainz ( Lewa Strona zawsze GoodStuff ) Jak widać efekt jest podobny z tym że GoodStuff bardziej mi wpada w oko mniejszy "szajn" GoodStuff vs TuningKingz Tutaj oba u mnie punktują GoodStuff vs Meguiars Endurance Endurance bardzo błyszczy GoodStuff vs ShinyGarage Back2Black Tak samo jak Endurance Tire Dressing: można go nakładać na mokro i sucho ja wybrałem tą 2 opcje, bardzo łatwe rozprowadzenie psikam i wcieram jest to produkt dla ludzi którzy chcą mieć wygląd opony w miarę normalny bez zbędnego "szajnu" widzicie porównanie jak wypadło dla mnie produkt bardzo dobry ( zobaczymy jak z trwałością ) u mnie na półce gości na pewno ponieważ bardzo lubię takie wykończenie
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 25 Stycznia 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2016 Treys, dzięki za fajne porównanie i test.
Michał82 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2016 Fajny efekt, bo opona wygląda świeżo a nie na tłustą W tym porównaniu to Megs wygląda jakby oponę psiknąć plakiem
maciek-drummer Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2016 W tym porównaniu to Megs wygląda jakby oponę psiknąć plakiem Megsa też się da fajnie zmatowić
Michał82 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2016 Pewnie tak, ale odniosłem się tylko i wyłącznie do efektu na powyższych zdjęciach
Pajko Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2016 Ja zdjęć nie mam , ale opisze swoje wrażenia . Podoba mi się możliwość nakładania na mokro co w obecnych warunkach jest ogromnym + Wygląd jest mocno naturalny i to nie każdemu musi się podobać ja np osobiście wole jak jest lekko "tłusto" ale ... ... ale opona "tłusta" łapie wiecej brudu , czego o Mambie nie można powiedzieć . Wiem na pewno że jak będą lepsze warunki to Mamba nie raz bedzie na moich oponach . Wg Mnie bardzo fajny produkt .
Naclove Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2016 Dobry produkt godny polecenia, śmiało można rzec - Dobre Bo Polskie. największy plus to bardzo łatwa aplikacja m.in. dzięki opakowaniu z atomizerem, który "wyrzuca" niewielką ilość środka ale odpowiednią i sprawia, że produkt jest mega wydajny, po zrobieniu kompletu dużych opon 18' od suv-a 255/55 z dwóch stron, zeszło mi z pół litrowego opakowania około kilkunastu ml, gołym okiem nie widać zużycia w butelce. Aplikowałem na nie do końca suche opony, ale tak jak zapewnia producent nie stanowiło problemu. Efekt finalny - opony mimo iż rocznikowo mają 10lat to zostały ożywione, tak jak piszą poprzednicy stały się bardzo naturalne, jak nowe, ale nie tłuste ani świecące, właśnie takiego efektu oczekiwałem i przeglądając forum większość ludzi właśnie tego się spodziewa dressingując opony. (możliwe że chodzi o laika sąsiada czy kumpla, który spoglądając zapyta czy masz nowe opony, a nie czy psikałeś plakiem ) Zrobiłem fotki jak psiknąłem również polskim na polskie w swoim Caddy-llacu.
Trololo Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2016 Ja też sie zdecydowałem na Black mambe. Przed miałem klasyka czyli Enduranca. Skusił mnie efekt ktory zostawia. Jestem bardzo zadowolony ze zmiany i tak jak wspominaja przedmowcy jedna z najlatwiejszych aplikacji. Co do trwalosci to trudno mi cos powiedziec bo lubie miec zadbane opony i czesto smaruje wiec nie ma szansy splynac
Dystrybutor e36ace Opublikowano 27 Marca 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2016 Z Mamby jestem bardzo zadowolony, łatwość aplikacji i efekt nowej opony stawia ten produkt na wysokim miejscu w moim rankingu. Co ważne Mamba nie spływa po pierwszym kontakcie z wodą.
Trololo Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2016 Naclove, super efekt na tej Dębicy wyszedł
Piotrek Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2016 To i ja coś dorzucę. Wklejałem już część w "Co dzisiaj zrobiłem ...", ale nie każdy to musi śledzić więc wklejam i tu. Kilka osób pytało jak Czarna Mamba zachowuje się na starszej oponie. Moje letnie opony, mają w tej chwili 4 lata, więc już nie wyglądają jak nowe Uniroyale na pierwszej stronie. Aplikacja: 25.03.2016 przy przebiegu 105 325: Dzisiaj: 02.04.2016 przy przebiegu 105 498: Mamy lekko ponad tydzień i 173 kilometry, w międzyczasie warunki było "wiosenne", zarówno piękne słońce jak i autostrada podczas ulewy. Wczoraj ze względu na ogólny brud, byłem na bezdotyku ( proszek i ostatni program ). Jak widać na zdjęciach, dressing jest i wygląda świeżo, deszcz go nie zmywa.
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Piotrek, dzięki ,że chciało Ci się jeszcze raz napisać kilka słów o Black Mambie. Pewnie będę mało obiektywny ale bardzo ładnie dressing wygląda na Twoich oponach
Dystrybutor e36ace Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2016 tutaj u mnie, opony wcześniej umyte tire cleanerm pełna satyna
Piotrek Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Piotrek, dzięki ,że chciało Ci się jeszcze raz napisać kilka słów o Black Mambie. Pewnie będę mało obiektywny ale bardzo ładnie dressing wygląda na Twoich oponach Mi też Kolejny tydzień, przybyło około 130 kilometrów, był "grany" proszek, jakieś przelotne opady też:
Qlimaxss Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Efekt Rewelacyjny;) chyba się skuszę;D
Viento Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Przerobiłem wiele dressingów, ale na dzień dzisiejszy Mamba jest moim numerem jeden. Trwałość na naprawdę wysokim poziomie. Do ideału brakuje bardziej przyjemnego zapachu, ale łatwość aplikacji, wydajność i efekt czarnej, naturalnej opony w 100% to rekompensują. Genialny dressing.
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Przerobiłem wiele dressingów, ale na dzień dzisiejszy Mamba jest moim numerem jeden.Trwałość na naprawdę wysokim poziomie. Do ideału brakuje bardziej przyjemnego zapachu, ale łatwość aplikacji, wydajność i efekt czarnej, naturalnej opony w 100% to rekompensują. Genialny dressing. Miód na nasze serca Dzięki jeszcze raz za wszystkie opinie. Oczywiście z miłą chęcią przeczytamy kolejne
Viento Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Good Stuff, Przyznam szczerze, że biorąc do ręki od kumpla z CarDetail tester BM byłem raczej sceptycznie nastawiony i wychodziłem z założenia, że w temacie dressingów do opon nikt już prochu nie wymyśli. Po zaaplikowaniu na swoje zimówki, a potem na auto żony wróciłem po całą butlę Na moich nowych letnich TOYO efekt jeszcze lepszy. Nic nie daje tak naturalnego, a zarazem trwałego efektu. Gładkość aplikacji rozwala system, rozprowadza się równomiernie i nie maże się po oponie. Dodajcie zapach Wanilii, który uwielbiałem w pierwszej wersji SG B2B, a będę wniebowzięty
KingKong Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Produkt zawiera silikon w składzie?
Rekomendowane odpowiedzi