maluch Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2016 O Panie Wrzuć coś do tematu "Nasze auta"
yKawa Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2016 Witam Was drodzy koledzy. Jestem Mateusz z okolic Świebodzina. Dopieszczaniem autek interesuje się od roku. Wcześniej zajmowałem się jedynie swoim autem ale chciałbym zacząć się rozwijać. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś z Was podzielił się swoją wiedzą, doświadczeniem i pokazał kilka rzeczy. Pozdrawiam ps. Szukam dobrego lakiernika do pomalowania autka w rozsądnej cenie
pawelzg Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Witam jestem z Zielonej Góry i i od moze 2 lat interesuje sie detailingiem na poziomie mniej niż amatorski. Chciałbym rozwinąć swoje umiejętności, ale nie wiem gdzie. Od zawsze dbanie o samochód było dla mnie czymś więcej niż mycie druciakiem tak jak to robią taxowkarze. Niestety moje prace na moim prywatnym aucie są bardzo skromne, ponieważ nigdy nie miałem okazji prac tapicerki, ani robić korekty. Chciałbym zrobić korektę swojego auta, ale nie mam ani sprzętu, ani talentu. Polecacie kogoś w zg lub w bliskiej okolicy??? Dzięki za odpowiedz
adek1983 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2017 No nareszcie coś w ZG. Zaraz po wypłacie się u was zjawię
Lybex Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2017 Nic Wysłane z mojego XT1032 przy użyciu Tapatalka
yKawa Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2017 Gdzie i u kogo podszkole się z korekty lakieru?
CoolBreeze Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2017 Czy jest w Gorzowie jakiś sklep, w którym można dostać produkty np. ADBL, SG, GS, Tenzi itp.? Czy raczej wszystko online? Pzdr
kursien Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2017 niekiedy masz w hurtowniach motoryzacyjnych jakieś pojedyncze sztuki. Ale o żadnym profesjonalnym sklepie nie słyszałem Ja wszystko kupuje on line - jeden, dwa dni i jest u mnie
Greg73 Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2017 Większy wybór Tenzi masz w Brawos (sprzedawca myjek). Cała reszta tylko online.
CoolBreeze Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2017 @kursien, @Greg73, dzięki. Myślałem, że może coś będzie można dostać od ręki. Bravos sprawdzę przy następnej wizycie w GW.
jorgus Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2017 Mało przebywam na kompach i smartfonach , gdyby ktoś był chętny to zapraszam do salonu auto detailingu w zielonej gorze przy ul: Dekoracyjnej 3c pomogę każdemu kto lubi dbać o swoje auto, lub telefonicznie 693305732 ZAPRASZAM
Kozaa Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2017 Uczęszcza ktoś z Was na jakieś okoliczne spoty, np. w Sierakowie?
yKawa Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2017 Byle na zamknięciu sezonu. Było mega. Nie mogę się doczekać rozpoczęcia
Kozaa Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2017 Oo to super. Ja na pewno wpadnę w nast. roku. Jak widziałem prócz ciekawych autek są też zwykłe daily bez żadnych przeróbek?
yKawa Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2017 Dokładnie tak. Na wiosnę też planujemy zorganizować jakiś spot w Świebodzinie.
Kozaa Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2017 Świetnie. Piszcie to też wpadnę. Ja z Ośna.
yKawa Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2018 Siemka. Cicho u nas strasznie. 30.06 w miejscowości wysoka jest organizowane 1 spotkanie autoklubu świebodzin. Jeśli macie ochotę wpaść i się poznać zapraszam. Więcej informacji o samym spotkaniu znajdziecie na stronie klubu na Facebooku carmania autoklub Świebodzin. Pozdrawiam
Kozaa Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2018 Kurcze gdybym nie był w pracy może bym zajrzał
yKawa Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2018 6 godzin temu, Kozaa napisał: Kurcze gdybym nie był w pracy może bym zajrzał Przełożyć pracę
yKawa Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2018 18.08 poźrzadło piramida horusa zlot motoryzacyjny z konkursami zapraszamy! Więcej na fb... Carmania autoklub Świebodzin.
Kozaa Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Postaram się wpaść. Chętnie zobaczę Twojego Mercedesa
Misza Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2019 Witam Czy może polecic ktoś dobre studio ewentualnie kogos prywatnie w Zielonej Górze na ogarniecie środka z praniem całości ?
adek1983 Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2019 7 godzin temu, Misza napisał: Witam Czy może polecic ktoś dobre studio ewentualnie kogos prywatnie w Zielonej Górze na ogarniecie środka z praniem całości ? Na ul. Dekoracyjnej jest Magic Shine.
AudiBlask Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2019 Magic shine... Pracowałem... Nie polecam. Chemię mają dobrą ale poza tym to jeden wielki syf nie mający z detailingiem nic wspólnego . Perfect Detailing lub Detailing Store.
Rekomendowane odpowiedzi