Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam serdecznie,

czy na forum udziela się ktoś z województwa lubuskiego?

:)

• Replies 301
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to mam nadzieje że uda sie spotkac i porozmawiać :)

Posted

No no jakaś malutka grupa lubuska kiełkuje ;)

Stormsystem od żużla ja sie trzymam z daleka :) także spokojnie a i na "naszych lubuskich" polityklakierów spoglądać nie mam zamiaru :)

Posted

Ja już zakiełkowałem jakieś... dawno temu. Teraz kwitnę , i się rozwijam , :| Fajowo , że kosmetyka samochodowa ma tylu zwolenników i lubuskie nie jest z tyłu . Pozdrawiam- jakieś pytania jestem prawie każdego dnia...Idzie wiosna... 8-)

[ Dodano: 18 Luty 2010, 20:30 ]

OOOPS tak mnie jakoś poniosło osobiście ( emocjonalnie ) fajnie tworzyć grupę ! Jestem do usług w razie potencjalnych spotkań... ;)

Posted

pzwmichu to stawiam na świetoszów lub bolesławiec:) mam nadzieje,ze jakos nasza skromna czesc polski rozwinie sie w tej tematyce...jak narazie otwieram od kwietnia auto-detailing w FG....moze obudzi sie nasze kochane,ale uspione pod kazdym wzgledem miasto i,ze wytycze nowe standardy w kosmetyce aut i skonczy sie dla licznych era automatow-szczot zabojcow lakieru!:)

Posted

Do maasbracht-Kwiecień będzie najlepszą porą...Zwłaszcza po tak cholernie zimowej zimie. Rozumiem ,że masz doświadczenie :good: bo to podstawa 8-) powodzenia ...ja lecę do firmy bo to zaraz 7.00 i mam jakieś małe rezerwacje - no to kawcia i dzień dobry

Posted

stormsystem, tak nie ukrywam,ze celowo wybralem poczatek wiosny tej zimy:),ale i tak sie zlozylo,ze wlasciciel obiektu wykancza go i``raczej`` sie wyrobi przez ta zime do otwarcia.Doswiadczenie mam chyba skromne jak na innych forumowiczow:pracowalem przy detailingu w Szwecji,a tam chyba wiadomo jakie auta jezdza,uzywalem past ``halega``rowniez bardzo dobre szwedzkie i maszyny cyclo.praca byla 16 godzin na dobe.postanowilem zrezygnowac po dlugim czasie(malo godzin było:) )bardzo mi sie to spodobalo! i powiedzialem sobie,ze kiedys cos takiego ``stworze``....Po zakonczeniu tam pracy przez okolo 6 lat robilem auta dla znajomych testujac przerozne kosmetyki z zaskakujacym dla mnie i wlasciciela skutkiem:)..w przyszlym tygodniu mam do zrobienia BMW7 i OPLA INSYGNIA... a na dwzorze jak narazie 3-6 sopni....(irlandzki klimat)ide tez jakas kawe zrobic:) 3M sie :)

• 1 month later...
Posted

Hej,

Jestem z Zielonej:)Mało nas tutaj.

Znacie może jakieś profesjonalne zakłady polerskie w Naszym województwie???Chciałbym się mniej więcej dowiedzieć jakie są ceny kompletnej renowacji. Słyszeliście może o mcc24.pl????

Jest paru lakierników którzy są gotowi się podjąć polerki ale czy ja jestem gotowy im oddać auto:P:P:P:P

Pozdrawiam

Posted

O masz... Się tu jakieś lubuskie spotkanko kręciło, a ja dopiero teraz wychwyciłem tego "newsa" :| Ja w każdym bądź razie niedaleko Żar mieszkam (żeby lubuskie nie wyszło na takie opustoszałe 8-) )

Posted
Hej,

Znacie może jakieś profesjonalne zakłady polerskie w Naszym województwie???Chciałbym się mniej więcej dowiedzieć jakie są ceny kompletnej renowacji. Słyszeliście może o mcc24.pl????

Jest paru lakierników którzy są gotowi się podjąć polerki ale czy ja jestem gotowy im oddać auto:P:P:P:P

Pozdrawiam

Hey!bardzo mało nas w porównaniu z obszarem polski.....ja znam osobiscie jedna firme ktora zajmuje sie detailingiem....czyli moja.Jestem z Gorzowa Wlkp.Szczerze mówiąc zastanowiłbym sie na twoim miejscu nad oddaniem auta do lakiernika....mialem okazje i mam nadal widziec ich prace(klękajcie narody)...nigdy nie oddałbym samochodu w kwestii kosmetyki auta do lakiernika.Większość z nich bazuje na jednym środku polerskim..G3 =mega syf na całym aucie....

Posted

Masz racje z tymi lakiernikami, jak ktoś nie specjalizuje się w polerce to więcej może zepsuć niż polepszyć.

Do Gorzowa trochę daleko:/

Jeśłi mógłbym Cie prosić o jakąś oferte cenową na PW:) Auto to Audi A3, kolor mindblau perlaeffect (ciemnogranatowy), nie polerowany nigdy (choć ręki nie dam), mikrosysy od myjni, parę większych rys.

Posted
Jak by kto pytał to jestem do usług -mieszkam w Zielonej od 35 lat i zajmuję się kosmetyką samochodową już 15 lat...pozdrawiam zainteresowanych :ad:
Posted

Ja też jestem z lubuskiego, mieszkam w Sulechowie. Też zajmuję się kosmetyką, może nie mam tak długiego stażu jak kolega wyżej, ale jakoś powolutku zbiera się grono zadowolonych klientów :) Jeśli chodzi o problem korfus'a to powiem, że mógłbym się podjąć tego zlecenia, poleruję narzędziami FESTOOL, za sobą mam już sporo udanych zleceń, w najbliższym czasie myślę, nad zakupem porządnego miernika grubości lakieru, bo chcę to robić jak najlepiej. Jeśli chodzi o wspomnianą firmę no to hmmm znam i to całkiem dobrze, bo sam tam pracowałem, ale wolę nie wypowiadać się na łamach forum :)

• 1 month later...
Posted
:D z tego czo czytam to juz mam 3 firmy gdzie moge oddać dwa auta na poprawę lakieru :D Czas chyba trochę pojeździć i popytać :) hehe :evil:
  • 3 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

witam, też jestem z lubuskiego, obecnie mieszkam w Czerwieńsku i zaczynam wdrażać się w :ad: , można by jakiegoś spociszoan zrobić i pogaworzyć o woskach i clinerach hahahah

Posted

Jestem z pod Miedzyrzecza. Również chętnie bym sie spotkał, powymieniał doświadczenia, czegoś się nauczył.

Pozdrawiam