Trucky Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2013 Ja tak samo jak Saddam, tylko częstotliwość mniejsza, ale za to 5 aut pod domem stoi, więc Megs ma co robić, a też niecałe pół butelki zużyte
Damianldz Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2013 W takim razie biere Megsa , a powiedzcie mi czy to bd dobre do nakładania ? http://www.pielegnowacauto.pl/kosmetyka-samochodowa-1/akcesoria/aplikatory/urban-aplikator-piankowy-maly.html
kamilgt Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2013 Damianldz, http://www.pielegnowacauto.pl/kosmetyka ... bkowy.html Ten będzie lepszy
Moderator krd Opublikowano 18 Lipca 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2013 A ja wole taki: http://www.pielegnowacauto.pl/kosmetyka ... ragly.html
saddam Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2013 Kwestia preferencji. Ja smaruję opony za pomocą "słoneczek".
Damianldz Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2013 kurcze ile ludzi tyle opinii , zapytałem się w SNB o 2 te Urbany cześniej podane przezemnie 1 do plastików, drugi do opon , więc jak bd mieli to już nie bd im mieszał tylko wezmę , jak kolega wcześniej napisał , da rade więc ...
grzes12 Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2013 ja obecnie używam Surf City Garage b2b i daje ładny look nowej opony bez nadmiernego połysku, wręcz matowy ale jest nietrwały...
Piotrek Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2013 Damianldz, http://www.pielegnowacauto.pl/kosmetyka ... bkowy.html Ten będzie lepszy Powtwierdzam,aplikator jest bardzo fajny. Wcześniej używałem gąbek kuchennych do nakładania, ale marnowało się dużo produktu. Teraz wystarczy odrobina Edurance'a i gotowe. Jak ktoś ma niższy profil to może przeciąć na pół i też się dobrze sprawdzi.
GrzegorzLU Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2013 http://www.pielegnowacauto.pl/urban-apl ... -duzy.html to tez jest
Piotrek Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2013 GrzegorzLU, Mi po pierwszym razie z Endurancem się rozleciał. Pianka jest zdecydowanie miękka, więc jeżeli ktoś ma dużo napisów na oponach to będzie się szybko niszczyć.
Damianldz Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2013 No nic na początek użyję , gąbeczki do naczyń
atvmmz Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 Jeżeli jest dużo napisów i tym podobnych to polecam nakładanie pędzlem.
saddam Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 Jakoś nie wyobrażam sobie nakładania Endurance'a pędzlem. Rzadkie dressingi owszem.
atvmmz Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 Wszystko zależy na jaką oponę. Ja na większość opon Endurance nakładam aplikatorem ale w Vito na Continentale kładę pędzlem o średnicy 5cm. Dużo napisów tam jest, a do tego są "paskowane". Próbowałem na wiele sposobów ale na tej oponie pędzel spisuje się najlepiej.
saddam Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 Z ciekawości sprawdzę. Do tej pory myślałem, że Endurance jest zbyt gęsty na tego typu aplikację.
pawelpp Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 Ja Nielsena Brillance psikam na pędzelek (przyłożony do opony,żeby się nic nie zmarnowało) i lecę opony pędzelkiem.
xxManiekxx Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2013 Na swoje prywatne autka zamówiłem już Endurance ale na co dzień robię auta na handel w większości.. czy uważacie że jest na tyle wydajny że nie będzie go szkoda dawać do tych aut? czy może polecicie mi coś tańszego równie wydajnego no ale oczywiście zapewne mniej trwałego..
pLaYmAn Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2013 Endurance jest baaaardzo wydajny.
daniel87 Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2013 Brillance nakładałem pędzlem i przecierałem MF, teraz zacząłem aplikować słoneczkiem. Mam wrażenie ze schodzi go trochę mniej i uzyskuje ładny efekt satyny bez przecierania MF. Po pędzlu połysk był trochę większy, ale to moje spostrzeżenie
Qub@ Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2013 Maniek, jak auta na handel to kup autolanda Blag i po kłopocie Jak starannie przygotujesz oponę (mam na myśli oczywiście oczyszczenie) to troche posiedzi a i oponka będzie ładnie przyciemniona
xxManiekxx Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2013 a jak cenowo wygląda? i wydajność.. bo może gra nie warta świeczki..
maya Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2013 Na swoje prywatne autka zamówiłem już Endurance ale na co dzień robię auta na handel w większości.. czy uważacie że jest na tyle wydajny że nie będzie go szkoda dawać do tych aut? czy może polecicie mi coś tańszego równie wydajnego no ale oczywiście zapewne mniej trwałego.. K2 Bold będzie idealny.
xxManiekxx Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2013 hmm faktycznie.. do aut na handel będzie ok.. a dla moich aut Endurance
Rekomendowane odpowiedzi