Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tak samo jak Saddam, tylko częstotliwość mniejsza, ale za to 5 aut pod domem stoi, więc Megs ma co robić, a też niecałe pół butelki zużyte :shock:

Opublikowano

kurcze :) ile ludzi tyle opinii , zapytałem się w SNB o 2 te Urbany cześniej podane przezemnie 1 do plastików, drugi do opon , więc jak bd mieli to już nie bd im mieszał tylko wezmę , jak kolega wcześniej napisał , da rade więc ...:)

Opublikowano

ja obecnie używam Surf City Garage b2b i daje ładny look nowej opony bez nadmiernego połysku, wręcz matowy ale jest nietrwały...

Opublikowano

Powtwierdzam,aplikator jest bardzo fajny. Wcześniej używałem gąbek kuchennych do nakładania, ale marnowało się dużo produktu. Teraz wystarczy odrobina Edurance'a i gotowe.

Jak ktoś ma niższy profil to może przeciąć na pół i też się dobrze sprawdzi.

Opublikowano

GrzegorzLU, Mi po pierwszym razie z Endurancem się rozleciał. Pianka jest zdecydowanie miękka, więc jeżeli ktoś ma dużo napisów na oponach to będzie się szybko niszczyć.

Opublikowano

Wszystko zależy na jaką oponę. Ja na większość opon Endurance nakładam aplikatorem ale w Vito na Continentale kładę pędzlem o średnicy 5cm. Dużo napisów tam jest, a do tego są "paskowane". Próbowałem na wiele sposobów ale na tej oponie pędzel spisuje się najlepiej.

Opublikowano

Ja Nielsena Brillance psikam na pędzelek (przyłożony do opony,żeby się nic nie zmarnowało) i lecę opony pędzelkiem.

Opublikowano

Na swoje prywatne autka zamówiłem już Endurance ale na co dzień robię auta na handel w większości.. czy uważacie że jest na tyle wydajny że nie będzie go szkoda dawać do tych aut? czy może polecicie mi coś tańszego równie wydajnego no ale oczywiście zapewne mniej trwałego.. :o

Opublikowano

Brillance nakładałem pędzlem i przecierałem MF, teraz zacząłem aplikować słoneczkiem. Mam wrażenie ze schodzi go trochę mniej i uzyskuje ładny efekt satyny bez przecierania MF. Po pędzlu połysk był trochę większy, ale to moje spostrzeżenie ;)

Opublikowano

Maniek, jak auta na handel to kup autolanda Blag i po kłopocie ;) Jak starannie przygotujesz oponę (mam na myśli oczywiście oczyszczenie) to troche posiedzi a i oponka będzie ładnie przyciemniona ;)

Opublikowano
Na swoje prywatne autka zamówiłem już Endurance ale na co dzień robię auta na handel w większości.. czy uważacie że jest na tyle wydajny że nie będzie go szkoda dawać do tych aut? czy może polecicie mi coś tańszego równie wydajnego no ale oczywiście zapewne mniej trwałego.. :o

K2 Bold będzie idealny.