blaszczu Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2013 co byście polecili do pielęgnacji opon za ok 50 zł? zależy mi na tym żeby po zaaplikowaniu opony nie błyszczały jak psu...... tylko żeby nabrały ładnego czarnego koloru. fajnie jakby ten środek był też odpowiedni do konserwacji uszczelek, chociaż niekoniecznie:) Nielsen Brillance ewentualnie Meguiar`s Endurance
GrzegorzLU Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2013 ValetPRO Dionysus Tyre Gloss ja uzywam i jestem zadowolony
grzes12 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2013 a co sądzicie o SURF CITY GARAGE BEYOND BLACK TIRE PRO jak pisał kolega misoch?
Moderator Eryczek Opublikowano 9 Czerwca 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2013 grzes12, SV Pneu - "prawie" 50zł ale spełni Twoje oczekiwania w 100%
kamil_rosen Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 Kolega pyta o coś co daje efekt "matowy" na oponie, napisał: żeby się nie świeciło jak... A Endurance i Brillance to chyba jedne z najbardziej świecących, połyskliwych preparatów do opon... Z drugiej strony każdy produkt można przetrzeć fibrą i będzie bardziej matowy
bieniu21 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 Potwierdzam powyższe. SV Pneu to bardzo dobry produkt. Daje ładne wykończenie i długo się utrzymuje.
Pływak Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 co byście polecili do pielęgnacji opon za ok 50 zł? zależy mi na tym żeby po zaaplikowaniu opony nie błyszczały jak psu...... tylko żeby nabrały ładnego czarnego koloru. fajnie jakby ten środek był też odpowiedni do konserwacji uszczelek, chociaż niekoniecznie:) i czym nakładać środek na oponę? Matowy efekt pozostawia PB Trim Restorer. Ja nakładam gąbka.
Geniusz Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 AUTO FINESSE GLOSS TYRE DRESSING - czy ktoś uzywa czy to jest ten "niewypal" ?
Qub@ Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 AUTO FINESSE GLOSS TYRE DRESSING - czy ktoś uzywa czy to jest ten "niewypal" ? Stronę wcześniej zamieściłem zdjęcia. Pojeżdzę trochę i poinformuję o efektach. Spodziewałem się większego efektu "mokrej opony".
norbertoo Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 co byście polecili do pielęgnacji opon za ok 50 zł? zależy mi na tym żeby po zaaplikowaniu opony nie błyszczały jak psu...... tylko żeby nabrały ładnego czarnego koloru. fajnie jakby ten środek był też odpowiedni do konserwacji uszczelek, chociaż niekoniecznie:) i czym nakładać środek na oponę? A ja Ci polecę Poorboy's Bold N Bright Gel. Od razu po nałożeniu opony mają wet look, ale po po paru chwilach ten efekt przechodzi w satynę Możesz go nakładać nawet gąbeczką do zmywania naczyń.
bieniu21 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 Równiez moge polecić PB Bold N' Brigt. Tak jak napisał kolega wyżej, zostawia bardzo przyjemną satynę na oponie.
pascal Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2013 Czy ktoś używał i może coś napisac o DURAGLOSS Tire & Rubber Dressing. Oraz porównac DURAGLOSS Tire Shine do Megsowego endurance.
Treys Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2013 Ja mogę polecić DiamondBrite Tyrre Dresing , daje on ładny matowy połysk ( nie myłem kół od 2 tyg są brudne jednak czarna otoczka pozostaje czysta ) a produkt kosztuje 27 zł więc jest warty zainteresowania w porównaniu do Enduranca
Maciej WTN Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2013 matowy połysk No panie albo mat albo połysk
Piotrek Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2013 Altay, Mam jeszcze pół butelki tego cudownego dressingu. Jedyne zastosowanie dla niego to koło zapasowe, które jest w bagażniku.
Treys Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2013 Pewnie chodziło o satynę. no coś takiego nie świeci się jak psu jajca
faraon3021 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2013 SV Pneu - "prawie" 50zł ale spełni Twoje oczekiwania w 100% Gdzie go mozna kupic w takiej cenie?
danielek. Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2013 Ja używam RD-50 Jeden z fajniejszych dresingów jaki do tej pory miałem.
saddam Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2013 Np. tutaj: http://www.sklep.polishangel.pl/index.php/nowo/espuma-rd-50-dressing-sampler.html. Jest też wersja 5L.
Damianldz Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2013 Mam do Was pytanko, za kwotę 41zl mam albo 479(coś ok tej ilości) nowego Megsa Endurace ,albo 1l nieslena Brillance ,jako że nielsena miałem i wygląd opony w 100% mnie sadysfakcjonował,jestem ciekaw jak wygląda trwałość Endurace w porównaniu do nielsena i głównie jak wygląda wydajność ,za ta samo kwotę jest 2x więcej NB ,mój sposób nakładania był pedzelkiem (1.5-2 pełne ori korki od NB wystarczyły mi żeby solidnie wysmarowac 4 oponki),a jak z megsem?
kamilgt Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2013 Damianldz, Dożo mniej zużyjesz megsa, 3-4 większe krople na oponę przy smarowaniu aplikatorem
Damianldz Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2013 serio mniej się megsa zużyje ? ludzie , jeżeli to prawa to megsa wydajność musi być zabójcza
saddam Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2013 Od dwóch lat używam Megsa i jeszcze nawet połowy opakowania (473ml) nie zużyłem. Nakładam aplikatorem co tydzień lub dwa.
Rekomendowane odpowiedzi