luke Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Krzychu na śrubach masz jakieś plastikowe czarne nakładki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 25 Stycznia 2016 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 luke, tak. Coś takiego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Krzysiek gdzie kupiłeś te dywaniki 3D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 28 Lutego 2016 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 keza, na allegro. Teraz już takich nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 krd dzięki za info. Szkoda, fajnie się komponują w samochodzie. Nic może pojawi się coś podobnego, trzeba obserwować rynek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrayBoy Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Bardzo dobrze wyglądają te tarcze w tych kołach A dzięki kolorowi nie jest następnym nudnym samochodem na drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek1 Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Hejka a zaciski czym malowales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 1 Marca 2016 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 cinek1, farbą do zacisków Foliatec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek1 Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Dzieki fajne autka tak na marginesie ))) faktycznie taka trwala jest ta farba jak ja ocenisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Farba jest bardzo trwała tworzy tak jakby taką gumową powłokę. Łatwo się domywa i co najważniejsze kolor nie blaknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek1 Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Dzieki za info a zaciski sciagales jakos je dokladnie czysciles czy poprostu ta farba kryje tak dobrze ze za wiele nie trzeba kosmetyki zaciskom? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 zaciski były najpierw porządnie umyte, oczyszczone papierem ściernym, odtłuszczone i dopiero pomalowane. Od przygotowania ich zależy potem wytrzymałość farby i efekt końcowy. Początkowo pomalowałam je na aucie, jednak potem przy okazji zmiany hamulców były zdejmowane i pomalowane na nowo już poza autem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 3 Marca 2016 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 cinek1, wstawiam niżej fotostory z tej operacji, miała ona miejsce ponad 2 lata temu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaPb Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Fajnie wyszły ale jakos szkoda mi alumiuniowych na zime Ale z 17 bedzie fajnie U mnie w znajomych widac ze wszyscy na zimowkach bo kazdy na stalowkach bez kołpaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Grzeszkowiak Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Kurcze jestem w szoku. Niesamowita praca i włożonego serca w ten samochód. Chętnie oddałbym swój samochód w takie ręce. Ile kosztuje taka kompleksowa usługa? i na jak długo muszę pozbyć się samochodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crockett84 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Te siatki w bagażniku to ori Skody czy jakiś Wasz patent? Myślę nad dołożeniem czegoś takiego do Swifta i Astry, tak aby np. wożony w bagażniku płyn do spryskiwaczy nie latał po nim przy każdym zakręcie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 6 Marca 2016 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Eryk Grzeszkowiak, są rzeczy których nie da się przełożyć na pieniądze. Prace trwały w sumie około 10 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 625672 Te siatki w bagażniku to ori Skody czy jakiś Wasz patent? wszystko ori Skoda Fabia II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towar Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Nigdy nie przypuszczałbym ze zaciski w tym kolorze mogą tak dobrze wygladac! Praca i zdjęcia na ocenę celującą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yunivers Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Najbardziej urzekła mnie konserwacja,tak dobrze wykonanej konserwacji nie powstydził by się żaden zakład P.s. po 4l Noxudol UM 1600 i Noxudol Body oraz 2l Dinitrol Penetrant 1000 wystarczy na całe podwozie oraz nadkola? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 yunivers, poszło PW, ale tak wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk1980 Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Powiem krótko świetna robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyler Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Piękna robota Wszystko piękne Praca samochód i wielki podziw i szacunek za tą pasje i zapał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wali11 Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Sam myślałem o takich ledach ze względu na brak bixenona. Obawiam się jedynie trwałości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roost Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Fabia nawet w "szeryfowym" nagraniu wzięła udział, ogladam i jakoś tak ten zielony nie dawał mi spokoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi