Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

krd dzięki za info. Szkoda, fajnie się komponują w samochodzie. Nic może pojawi się coś podobnego, trzeba obserwować rynek.

Opublikowano

Dzieki fajne autka tak na marginesie :)))) faktycznie taka trwala jest ta farba jak ja ocenisz?

Opublikowano

Farba jest bardzo trwała ;) tworzy tak jakby taką gumową powłokę. Łatwo się domywa i co najważniejsze kolor nie blaknie.

Opublikowano

Dzieki za info a zaciski sciagales jakos je dokladnie czysciles czy poprostu ta farba kryje tak dobrze ze za wiele nie trzeba kosmetyki zaciskom?

Opublikowano

zaciski były najpierw porządnie umyte, oczyszczone papierem ściernym, odtłuszczone i dopiero pomalowane. Od przygotowania ich zależy potem wytrzymałość farby i efekt końcowy. Początkowo pomalowałam je na aucie, jednak potem przy okazji zmiany hamulców były zdejmowane i pomalowane na nowo już poza autem.

• Moderator
Opublikowano

cinek1, wstawiam niżej fotostory z tej operacji, miała ona miejsce ponad 2 lata temu... ;)

wgeg.jpg

onbj.jpg

3o2r.jpg

bht.JPG

j5hk.jpg

w98.JPG

84bh.jpg

kw9z.JPG

90f1.jpg

ankn.jpg

sdbw.jpg

i0bm.jpg

jrd2.jpg

yuyd.jpg

adbd.jpg

uvdg.jpg

gjpd.jpg

Opublikowano

Fajnie wyszły ale jakos szkoda mi alumiuniowych na zime :P Ale z 17 bedzie fajnie :)

U mnie w znajomych widac ze wszyscy na zimowkach bo kazdy na stalowkach bez kołpaków :P

Opublikowano

Kurcze jestem w szoku. Niesamowita praca i włożonego serca w ten samochód. Chętnie oddałbym swój samochód w takie ręce. Ile kosztuje taka kompleksowa usługa? i na jak długo muszę pozbyć się samochodu?

Opublikowano

Te siatki w bagażniku to ori Skody czy jakiś Wasz patent? Myślę nad dołożeniem czegoś takiego do Swifta i Astry, tak aby np. wożony w bagażniku płyn do spryskiwaczy nie latał po nim przy każdym zakręcie....

• Moderator
Opublikowano

Eryk Grzeszkowiak, są rzeczy których nie da się przełożyć na pieniądze. Prace trwały w sumie około 10 dni :)

Opublikowano

Nigdy nie przypuszczałbym ze zaciski w tym kolorze mogą tak dobrze wygladac!

Praca i zdjęcia na ocenę celującą! ;)

Opublikowano

Najbardziej urzekła mnie konserwacja,tak dobrze wykonanej konserwacji nie powstydził by się żaden zakład :D

P.s. po 4l Noxudol UM 1600 i Noxudol Body oraz 2l Dinitrol Penetrant 1000 wystarczy na całe podwozie oraz nadkola?

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...