kubaPb Opublikowano 23 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2016 A nie wiem Ale kranik to podstawa!!! Ale na bp chyba dokrecili troche predkosc wody z kraniku bo kiedys raz dwa pełne wiadro a teraz czekac
DIMA Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2016 Ja tam nie narzekam na BP A woda fakt leci wolnej ale 3 minuty dłużej i tak będzie pełne wiadro wody Choć wodę można i ze sobą brać, tylko odpowiednie wiadro trzeba mieć ( zamykane )
rryba Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2016 Co do lotosa na elewatorskiej to mieszkam na leśnej dolinie obok i bywam, niestety jak dluzej ktos chce posiedziec to wyganiaja raz dwa gdy zobaczą że coś kombinujesz ze swoimi wiadrami, co do bezdotyku jak nowa myjka , duzo proszku i wydaje sie naprawde spoko jakościowo ale zobaczymy ile tak bedzie ;p ps kraniku nie ma na 95 % I mam jeszcze jedno pytanie i prośbe odrazu , napisze tutaj może ktoś zobaczy Chce sie zabrac za polerke lamp w civicu 6 niestety brak mi rotacji, czy ktoś mogłby pozyczyc na godzine czy dwie za opłata przelecieć lampy po papierach ? Albo najlepiej pokazać jak to się robi ,pogadać i pomoc ? Pozdrawiam
Libero Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2016 Ja u siebie robiłem polerkę lamp ręcznie i nawet znośnie to wyszło. Jak troszkę poczekasz i nie śpieszy Ci się to gdzieś w lipcu będę kupował DA to Ci oblece te lampy. Żebyś zgłosił się z 2 tygodnie temu to miałem rotacje.
kubaPb Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2016 Odnosnie tej myjni to bylem 4tyg temu i nikt mnie nie pogonil przez 2h ale : smierdziało... chyba przez tą fabryke paszy oraz brak kranu... najwieksze minusy ale BP juz otwarta wiec mozna tam wracac
rryba Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2016 650320 osnie tej myjni to bylem 4tyg temu i nikt mnie nie pogonil przez 2h ale : smierdziało... chyba przez tą fabryke paszy oraz brak kranu... najwie a o której godzinie byłes ?
rryba Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2016 o widzisz , mnie o 15 pogonili @Libero nie spieszy mi sie wiec jak coś to pisz PW
Libero Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2016 o widzisz , mnie o 15 pogonili @Libero nie spieszy mi sie wiec jak coś to pisz PW Jak się nie śpieszy to Dam znać jak ogarne temat polerki.
Libero Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2016 Panie DIMA masz Pan zieloną Tuge u siebie?
Libero Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2016 A coś tego pokroju? Widziałem chyba Vampira Liqiud. A i czy jest coś do czyszczenia oponek i uszczelek?
DIMA Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2016 Libero, Mam z ADBL albo TK (tuning kings ) i to i to dobre ! Aaa jeszcze z shine garage.. A do sczyszczenia opon to z ADBL
Michał82 Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2016 Byłem w sobotę na nowej myjni naprzeciwko Biedronki na ul. Transportowej. Pojechałem, bo kolega mówił, że jest tam piana aktywna. Myślałem, że to tak zwany turbo oprysk ale zobaczcie sami Jest do piany oddzielny pistolet. Gdybym się specjalnie nie bawił to do pokrycia cabrio pianą wystarczyłoby 1zl, to na zdjęciach jest za 2zł, bo dawałem na grubo. Piana naprawdę działa, bo choć zajechałem lekko zakurzonym autem to miałem na masce i zderzaku kilka owadów i było widać jak pod wpływem piany się rozpuszczają Po kilku minutach spłukałem i odjechałem. Taka mała uwaga. Teraz myjnia jest nowa i był Pan, który jak tylko wjechałem na stanowisko podszedł i zaczął tłumaczyć co i jak działa. Także myślę, że nie będzie to miejsce na zabawę z wiaderkami ale kto wie, może tylko na początku... Następnie zajechałem do Skazanych Na Połysk zobaczyć jak znajomi pucują auta na dzisiejszy CarShow No i chłopaki dziś na stadionie nieźle błyszczeli
marwol Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2016 Podobna piana jak nie lepsza jest na Statoilu w Siemiatyczach
Dawid_Bojarski Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2016 Miło było poznać chłopaki Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka
kubaPb Opublikowano 24 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2016 Byłem w sobotę na nowej myjni naprzeciwko Biedronki na ul. Transportowej. Pojechałem, bo kolega mówił, że jest tam piana aktywna. Myślałem, że to tak zwany turbo oprysk ale zobaczcie sami Jest do piany oddzielny pistolet. Gdybym się specjalnie nie bawił to do pokrycia cabrio pianą wystarczyłoby 1zl, to na zdjęciach jest za 2zł, bo dawałem na grubo. Piana naprawdę działa, bo choć zajechałem lekko zakurzonym autem to miałem na masce i zderzaku kilka owadów i było widać jak pod wpływem piany się rozpuszczają Po kilku minutach spłukałem i odjechałem. Taka mała uwaga. Teraz myjnia jest nowa i był Pan, który jak tylko wjechałem na stanowisko podszedł i zaczął tłumaczyć co i jak działa. Także myślę, że nie będzie to miejsce na zabawę z wiaderkami ale kto wie, może tylko na początku... No to trzeba bedzie podjechac zobaczyc ta myjnie, pierwszy raz widze myjnie z aktywna piana wiec mysle ze fajna sprawa
Michał82 Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2016 kubaPb, daleko nie masz. Pierwsze 3stanowiska są z pianą, pozostałe ze szczotką
kubaPb Opublikowano 28 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2016 Powiem tak Byłem, zobaczyłem, uzyłem i polecam jak najbardziej Aktywna piana fajna ale szybko schodzi 1-2zł za 3zł (1zł-piana,1zł-mikroproszek,1zł-splukiwanie) i auto czyste Szkoda ze mozna na dwa wiadra
rryba Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2016 a co , ganiaja czy narazie za duzo ludzi ?
DIMA Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Byliśmy i My na tej myjni na transportowej Myjnia jako myjnia ok.. piana robi fajne WOW ale nic po za tym.. Piana rusza wosk, może nie jakoś mocno ale po kilku razach zmyje Proszek to nie wiem bo wiadomo ze tego się nie używa Woda pozostawia plamy.. pierwszy raz z tym się spotkałem Takze dla detailiera to nie jest dobra myjnia.. Ale ot tak umyć wiadomo mozna...
kubaPb Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2016 DIMA masz moze jeszcze ten sklep ? Bo wpadłbym po kiloka rzeczy np. Tuga do feld, TENZI aktyuwna piana 5l ?
Libero Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Ma sklep ma. Śmiało jedz, ale z tego co wiem to Tugi nie ma.
kubaPb Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Nom, tugi nie ma..Ale dojazd do niego to makabra.. ta droge kamienista pamietam jak 10lat temu byla...
Rekomendowane odpowiedzi