Michał82 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2016 [ref]DaV[/ref], zależy co potrzebujesz, w Galonie bywają niższe ceny a od poniedziałku powinni już być w nowej siedzibie przy Hetmańskiej (zaraz za Marczukowską jadąc od Auchan). No i pochwal się w końcu tym e36
DaV Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2016 Potrzebuje pianownicy a widzę, że tam niestety nie mają E36 się pochwalę ale jeszcze przyjdzie na to czas bo narazie mam co przy niej robić mimo że mało za te auto nie dałem
Krzychu PatrioT Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zalecam tylko zadzwonić przed zajechaniem czasami mają wolne
RaptoR Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2016 Galon miał niższe ceny ale dzisiaj za prespraya 1l płaciłem normalną cenę jak wszędzie. Mariusz dorzuci jakiś rabat i jakieś fanty zawsze
kubaPb Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2017 Panowie, krótkie pytanie Ma ktos znajomego co sprzedaje piece gazowe itp ?
DaV Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2017 Dobrego lakiernika ktoś zna w Białym ?
Libero Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2017 Showcarshine nie polecam dla ludzi pracujących bo mają otwarte bodajże od 10 do 14? Ja wszelakie zakupy robię w OponeR u naszego forumowego kolegi DIMA. Polecam w 100%.
DIMA Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2017 Ja już od listopada nie mam nic wspólnego z tą firmą ! Nasze drogi z kolegą się rozeszli... także nie podpisuje się pod tą firmą ! Teraz ze swej strony polecam tuningshop24.pl ! Andersa 28 , przy samej obwodówce , łatwo trafić ! Duuuży wybór kosmetyków , rożnych firm ! Otwarte 9 - 17 ! fb - https://www.facebook.com/TUNINGshopZ/?fref=ts
Michał82 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2017 Showcarshine nie polecam dla ludzi pracujących bo mają otwarte bodajże od 10 do 14? Ze dwa tygodnie temu byłem u nich na drobnych zakupach. Najpierw tel czy otwarte i było do 16 tak więc może coś się zmieniło Teraz ze swej strony polecam tuningshop24.pl ! Andersa 28 , przy samej obwodówce , łatwo trafić ! Duuuży wybór kosmetyków , rożnych firm ! Otwarte 9 - 17 ! fb - https://www.facebook.com/TUNINGshopZ/?fref=ts U Jeziera
DaV Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Szukam ogarniętego blacharza/lakiernika. Nic wielkiego trzeba zabezpieczyć epoksydem dwa otarcia na podwoziu i przy okazji nałożyć nową konserwacje na podłogę bo auto ma swoje lata. Jeśli znacie kogoś konkretnego proszę o info
macvas Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Siema chłopaki, dawno mnie tu nie było. Pogoda ostatnimi czasy Nas nie rozpieszcza, ale znając Was to coś tam pewnie po cichu działacie coś przy swoich furkach. Ja również nie przysypiam i w miniony czwartek znalazłem trochę czasu i zrobiłem wypad do kumpla na szybką korektę po zimie (pełnej nie ma potrzeby). Działania typowo detailingowe przed zlotem Maździarzy w Poznaniu. Co Wam mogę polecić to pianę aktywną na myjniach sieci MOY'a - w Białym niestety ich nie ma. Zdaję się, że marwol coś o nich wspominał w Siemiatyczach, no ale do Łomży jest bliżej. Dla mnie bajka. A tutaj takie tam z działań przy Czerwonej. Na rotacyjnej mój kolega z Łomży. Po wszystkim wleciało trochę chemii od Mariusza (SCS). Odpuściłem póki co woski i położyłem TAC System: MOON LIGHT SPRAY. Udanego sezonu '17
Michał82 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2017 mogę polecić to pianę aktywną na myjniach sieci MOY'a - w Białym niestety ich nie ma. Na Transportowej to przypadkiem nie taka myjnia?
Libero Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2017 Panowie i Panie. Jest może jakaś imprezka motoryzacyjna w regionie? Może jakaś inna ciekawa. Majówka długa a nudno.
macvas Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2017 mogę polecić to pianę aktywną na myjniach sieci MOY'a - w Białym niestety ich nie ma. Na Transportowej to przypadkiem nie taka myjnia? To jest inna (eurowash). Jeszcze nie miałem tam przyjemności.
Libero Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2017 Siemanko Panowie. Wie ktoś z Was gdzie ogarniają mercedesy? Chodzi mi o podłączenie pod kompa i sprawdzenie. Dodam że tylko interesuje mnie SD a nie żadne Delfi, kts czy bosh.
kocmocc Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2017 [ref]Libero[/ref], jak miałem mb to naprawiałem go pod tym adresem Mechanika pojazdowa Andrzej Siderski ul.Gedymina 111 601 661 456 85 676 10 34
Libero Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2017 [ref]kocmocc[/ref], a jakie masz opinie o tym człowieku? Ja słyszałem różne wiec może dodasz coś od siebie. Jakie ma ceny?
macvas Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2017 Po dwóch wizytach na myjni przy Transportowej jestem skłonny dać im wysoką notę za pianę, usytuowanie oraz ilość stanowisk. Na minus program z nabłyszczaczem - wg. moich obserwacji zostawia zbyt dużo kamienia. Proszku póki co nie stosowałem, tyle co na felgę. Generalnie jest potencjał, ale jak to ja, wolę na spokojnie pojechać "na wiadra" na BP na Maczka.
Libero Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2017 A po mojemu pianka się skiepściła. Teraz jest dużo słabsza.
DIMA Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2017 [ref=#ff3366]macvas[/ref], Tylko na BP z wiadrami z wodą Bo kranik z wodą jak przekręcili zimą to tak zostało.. woda leci ale baaaardzo powoli... Chyba zauważyli ze ostro wszyscy wodę nabierają do wiader
macvas Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2017 A po mojemu pianka się skiepściła. Teraz jest dużo słabsza. Wiesz pewnie masz rację, ja za krótko tam jeżdżę, by mieć punkt odniesienia. Inna sprawa, że ja po niedawnej korekcie mam teraz tyle chemii na aucie, że ta czy inna pianka to po nim spływa i nijak chce trzymać przez tą przysłowiową minutę, aby mogła skutecznie popracować. Jak na Białystok to Transportowa jest całkiem ok. Tylko na BP z wiadrami z wodą No ja na takie zabawy zawsze "swój szamponik" i rękawice mam w pogotowiu. Grunt to nie zapomnieć o weekendowych terminach kiedy jest tam obok giełda, bo nie idzie się przyparkować i podziałać. Wszystkie pozostałe dni to miejscówa marzenie.
bTk^ Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2017 Ja jeżdżę na Karchera właśnie przy giełdzie, wrzucam 2zł i mogę 2 x samochód obejść na spokojnie
luk45z Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2017 Cześć koledzy, Jakie macie sposoby na przewożenie wody na myjnie bezdotykową? Przyznam szczerze, że noszenie z 3 piętra wiader, fibr, siuwaksów i baniaczków napełnionych wodą jest strasznie upierdliwe. Może znacie jakieś wiadra ze szczelną pokrywką, tak abym wodę mógł nalać do wiadra, zamknąć i zapomnieć? Jakby grid guard pasował to już w ogóle
macvas Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2017 Od jakiegoś czasu mam wiadro TuningKingz (15l) z separatorem i dosyć szczelną pokrywką. Daje radę i nie rozlewa, choć zwykle zalewam mniej niż połowę, bo resztę (tzw. podmiankę) dolewam z butli na miejscu. Wcześniej miałem jakieś Leroy'e ale były zbyt kruche do tej roboty. Co do dźwigania wszystkich klamotów to taki już los detailera. Ja zrobiłem sobie dwa zestawy. Zestaw do codziennej pielęgnacji zawsze czeka w bagażniku. A po zestaw full spa jeżdżę do ojca do garażu.
Rekomendowane odpowiedzi