Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, mancini napisał:

dlaczego jak wybrałem paczkomat to nie było wyboru do jakiego ?? 

Podajesz wybrany paczkomat (jego symbol/numer) w komentarzu do zamówienia.

• Dziękuję 1
Opublikowano

Wysłałem maila. Wszystkie sklepy w jakich kupowałem, przy zaznaczaniu opcji paczkomat pokazywał się wybór paczkomatów. A tu zonk 🙂

• Lubię to 1
Opublikowano
6 godzin temu, daniel87 napisał:

Również małe zamówienie poszło. Będzie okazja do przetestowania 3D One hybrid.

Mam nadzieję, że pasta się spodoba! Czekam na opinię 😉

Dzięki wszystkim za zamówienia!

• Okay 1
Opublikowano

@ShiningCar skusiły mnie dobre opinie, ale przede wszystkim uniwersalność. Coraz częściej wyjeżdżają one step, także może będzie złotym środkiem😉 Jak się sprawdzi napewno zawitają większe pojemności.

Opublikowano
Godzinę temu, ShiningCar napisał:

Dzięki wszystkim za zamówienia!

Do kiedy ta akcja jest przewidziana? Czekam jeszcze aby coś dorzucić znajomemu do koszyka i być może jutro już będziemy mieli koszyk skompletowany.

Opublikowano

@daniel87, 3D ONE jest bardzo uniwersalna a przy tym skuteczna praktycznie na każdym poziomie - cutting/polishing/finishing 😉

@xadamx do końca dzisiejszego dnia. W razie czego kliknij zamówienie a jutro domówisz coś jeszcze z komentarzem, żeby połączyć zamówienia 🙂

Opublikowano

@ShiningCar  W momencie logowania wasza strona jest blokowana przez system antywirusowy. Problemem jest brak szyfrowania komunikacji z Waszą stroną - brak certyfikatu ssl.

Proponowałbym wdrożenie, bo w końcu ktoś Was podsłucha i będą problemy. W dzisiejszych czasach brak szyfrowania komunikacji jest delikatnie mówiąc podejściem nierozważnym.

Opublikowano

Zmiana super 😄  Fajnie czytelnie jest widać i wreszcie jest szybka płatność 😉 Na chwilę obecną nie mogę sie zalogować ale pewnie są prace prowadzone 🙂 

Zrzut-ekranu-245.png

• Super 1