Moderator Domel Opublikowano 2 Listopada 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2019 https://shiningcar.pl/pianownice/d-wash-quick-fit-ends-karcher-k-series?from=main+main-specials&campaign-id=2 Czyli ten zestawik będzie pasować do K2 i K5 ?
CarlosBlack Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2019 @Domel no raczej skoro to do serii "K" napisz na PW po co Ci taki zestaw.
ShiningCar Opublikowano 2 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2019 @Domel, tak, zestaw powinien pasować pod wymienione 1
Moderator Domel Opublikowano 2 Listopada 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2019 17 minut temu, CarlosBlack napisał: @Domel no raczej skoro to do serii "K" napisz na PW po co Ci taki zestaw. A wiesz różnie z tym bywa. Ostatnio przekonałem się o tym kupując po oznaczeniach LMR160 to nie to samo co LM160 mimo ze nazwa główna systemu sie zgadzała, wiec tu też wolałem spytać
Eidos71 Opublikowano 9 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2019 @ShiningCar - jak wrażenia z SEMA ? Czy można spodziewać się jakiś nowości, które zaprezentowano na SEMA ? A może jakieś nowe marki zawitają w Waszym sklepie..?
Strus Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2020 Nie planujecie może jakieś akcji promocyjnej na serię Synergy z IW ?
ShiningCar Opublikowano 7 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2020 @Strus zapewne, jak dojadą woski Teraz, kto jest dopisany do Grupy rabatowej też nie powinien narzekać 1
Strus Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2020 Kurde, ja się właśnie zalogowałem i wnioskuję że chyba nie jestem dopisany
ShiningCar Opublikowano 8 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2020 @Strus, napisz proszę @ i dopiszę
Rekomendowane odpowiedzi