Denis Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2014 ok, jedno mycie już za mną. Wnioski, obserwacje i spostrzeżenia prześlę najpóźniej do jutrzejszego wieczora. Jest ciekawie
Moderator krd Opublikowano 7 Grudnia 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2014 2 probki przetestowane, zostala trzecia, jak sie uda to za tydzien bedzie komplet.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 8 Grudnia 2014 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2014 Denis, krd,
MatthewG Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2014 Mnie się uda może jutro zrobić jedną, czasu mało
Dystrybutor ADBL Opublikowano 9 Grudnia 2014 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2014 MatthewG, dawaj dawaj, im szybciej porobicie testey tym szybciej my bedziemy mieli dane do analizy i w efekcie finalny produkt wyjdzie szybciej .
Moderator krd Opublikowano 14 Grudnia 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2014 Test zakonczony. Szczegoly i spotrzezenia wyslane do Magika-Chemika
Dystrybutor Chemik ADBL Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2014 krd, dzięki. Przeczytałem i analizuję
MatthewG Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2014 Ja umyłem dopiero pierwszą próbką jak dobrze pójdzie to w przyszłym tygodniu zrobię dwie naraz
Dystrybutor ADBL Opublikowano 17 Grudnia 2014 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2014 MatthewG, pogoda nam sprzyja wiec fajnie jak sie wyrobisz .
Dystrybutor ADBL Opublikowano 17 Grudnia 2014 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2014 wierzymy w Ciebie. Reszta testerów powinna do konca tego tygodnia, najpóźniej do wigilii sie wyrobic. Jak zdążysz to będziemy mieli co czytac pod choinką .
Denis Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2014 Witam ponownie jak na drugiej części meczu Właśnie uploaduje filmik na YT, kończę poprawki stylistyczne w wersji pisemnej i za chwilkę wysyłam maila.
Moderator krd Opublikowano 30 Grudnia 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2014 Denis, pokaz filmik na PW
Denis Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2014 Nie wiem czy mogę Test "wewnętrzny" czyli nie do publikacji ani dzielenia się wynikami. Tylko do naszej wiadomości (na razie) Myślę że ADBL powinno Ci wysłać linki do YT, tak będzie fair
Moderator krd Opublikowano 30 Grudnia 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2014 No, ale przeciez ja tez testowalem Chodzi o to zeby nie dzielic sie publicznie na forum. Po prostu chcialbym tez znac Twoje odczucia
Dystrybutor ADBL Opublikowano 30 Grudnia 2014 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2014 KRD, odczuciami możecie się wymienić na PW ale testy są do naszych wewęntrzynch wiadomości. Po analizie wszystkich materiałów będziemy się jeszcze z wami kontaktować wiec wszyscy będą dobrze poinformowani . -- 11 mar 2015, o 14:37 -- Dawno nas tu nie było . A to dlatego że pracujemy by jak najszybciej wypuścić podstawowe produkty. Mamy kilka testerów do rozdania. Nasz wheel warrior z. Nasz greengine z i kilka buteleczek z tajemniczą niebieska zawartością która mogliście widzieć na fb . Chętni do testów? Wymagamy relacji w ciągu tygodnia od otrzymania produktów. Relacja do naszej wewnętrznej informacji chyba ze będzie mega pro i nam się spodoba to pozwolimy wrzucić ja w dział testy. Chętni?
bienek Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2015 Ja bym bardzo chętnie przetestował płyn do mycia silnika greengine. Mam strasznie zasyfiony silnik brudem chyba z 16 lat i będę z tym walczył Nie wiem na ile mi mały testerek wystraczy ale może chociaż z pół silnika bym tym doczyścił To niebieskie też bym wypróbował bo akurat mojemu złomkowi każda chemia jest bardzo potrzebna w tym momencie
virllix Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2015 Chętnie dla was sprawdzę greengine. Możecie dorzucić do przesyłki którą i tak wysyłacie razem z Wheel Wariorem.
grabek246 Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2015 ADBL, zgłaszam się! mam jeszcze 3tygodnie wolnego wiec dam rade;D
Eidos71 Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2015 Mogę zająć się tym niebieskim płynem w buteleczkach z napisem "Cola" Mam tylko nadzieję, że poinformujecie, do czego konkretnie jest ten tajemniczy środek...? Chyba, że zmysł powonienia wyjaśni wszystko...
grzybu Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2015 chętnie przetestuję greengine - mam sporo 13 letniego brudu do ogarnięcia
detailercar Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłaszam się do przeprowadzenia testów
impex Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2015 Rowniez zgłaszam się do przetestowania preparatu do czyszczenia silników.
Rekomendowane odpowiedzi