Mainz Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2015 Rowniez sie skusiłem na zakup tego płynu.Jeszcze go nie uzywalem, ale zdązyłem powąchać...Jestem pewien, ze jego działanie mi podpasuje, ale czy nie macie w planach zmiany zapachu na bardziej przyjazny? Rozmawiałem z producentem w sprawie zapachu, nie ma niestety możliwości jego zmiany - zmieniło by to wspaniałe właściwości produktu. Jak to mówią jak śmierdzi to działa
impex Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2015 Szkoda trochę, trzeba będzie się przyzwyczaić
Mainz Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2015 Szkoda trochę, trzeba będzie się przyzwyczaić Niestety, bri był kilka razy zmieniany w UK, miał różne kolory i zapachy, różne formuły i tak zostało ręczę, że po pierwszym użyciu zapach nie będzie miał znaczenia bo mycie zajmie 5x mniej czasu
/miodu/ Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2015 Mainz, Płyn bardzo dobry i zainteresowanie nim spore. Nie macie w planach wprowadzenia opakowania 5L ?
Mainz Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2015 Myśleliśmy o tym jednak 5 l opakowania nas dosyć drogo wychodzą i płyn musiałby kosztować coś około 150 zł wiec w tej cenie nie wiem jakie by było zainteresowanie
jbiz Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2015 Meguiars glass cleaner w galonie kosztuje 129zl wiec cena akceptowalna
Moderator krd Opublikowano 31 Marca 2015 Moderator Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2015 Tylko Megsa masz 43 litry po rozrobieniu
/miodu/ Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2015 Także myślę, że cena akceptowalna
Administrator AreK Opublikowano 31 Marca 2015 Administrator Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2015 W porównaniu do konkurencji to nie bardzo ale mimo wszystko taniej niż nieszczęsne 500ml.
impex Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Dziś po raz pierwszy miałem okazję użyć płyn do mycia szyb Mainza. Jestem pod sporym wrażeniem Mam bardzo słabą wode(mnóstwo kamienia) i podczas mycia auta w wyższej temperaturze zawsze coś zostanie na szybach po wycieraniu. 2 dni po myciu samochodu wziąłem się za szyby i płyn praktycznie bez najmniejszego problemu poradził sobie z każdym syfem. Wewnątrz tak samo, tłuste ślady? 1 psiknięcie i 2 przetarcia mikrofibrą i śladu nie ma Naprawdę polecam, świetny produkt-zawodolony jestem z zakupu.
ktm950 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Myłem ostatnio w mieszkaniu okna Meg'sem i Mainz'em. Przy pracy Megs'em ręcznik stawia wyraźny opór, natomiast przy Mainzu czuć przyjemną śliskość. Ciekawe uczucie
grzes12 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2015 a jak z szybami zabezpieczonymi powłoką hydrofobową? można stosować bez obaw?
Mainz Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2015 a jak z szybami zabezpieczonymi powłoką hydrofobową? można stosować bez obaw? Testowaliśmy z naszą niewidzialną wycieraczką i żadnych problemów nie odczuliśmy dziękuję za opinie, Bri to z pewnością jeden z bestsellerów i ciekawych produktów na rynku
grzes12 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2015 w takim razie trzeba przetestować czy testery 100 ml są sprzedawane z atomizerem? na zdjęciach jednego ze sklepów widzę butelke tylko z nakrętką
Mainz Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 w takim razie trzeba przetestować czy testery 100 ml są sprzedawane z atomizerem? na zdjęciach jednego ze sklepów widzę butelke tylko z nakrętką Jak najbardziej są z atomizerem
Tommy Lee Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Kiepski ze mnie fotograf bo nie mogłem uchwycić na zdjęciach tego jak u mnie dział Bri dlatego napisze jakie są moje odczucia po pracy z nim. Używałem go do tej pory 3 razy i za każdym razem stosowałem podobny zestaw tj. fibra do czyszczenia i gładka szmatka do szyb do polerowania. Pierwszy raz obleciałem nim szyby od wewnątrz w moim VW. Drugi raz użyłem go na lustrze w domu i na jednym oknie, a trzeci raz użyłem go w ostatnią niedziele znowu na moim VW tym razem na zewnątrz. Moje spostrzeżenia są następujące: atomizer robi fajną mgiełkę przez co jest wydajny, dość szybko odparowuje i nie zostawia smug. Jest to bardzo dobry środek, który po prostu robi to co ma robić. Osobiście brakuje mi tylko ładnego zapachu Polecam
dominik2403 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Ma ktoś bezpośrednie porównanie z Angelwax Vision? Pytam bo wg mnie Vision wypada zdecydowanie lepiej od Megsa, ale czy jest tak samo skuteczny jak Bri-10?
jeleniouchy Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 IMO produkty pod względem skuteczności podobne, tyle, że Vision zabija zapachem amoniaku, a Bri-10 pachnie po prostu jak płyn do szyb, bez większych emocji
Rekomendowane odpowiedzi