Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
674109 Panowie. IPA w zupelnosci nie wystarczy jeśli przygotowuję lakier pod ceramikę. Co jeszcze dobrze wyjałowi lakier? Jakis cleaner?

Np ADBL Wipe Out.

Opublikowano

jaki środek do konserwacji wnęk kół polecacie? Chciałbym zrobić w tej kolejności-> 1. szczotka bądź włosy murzyna na wiertarce 2. odtłuszczenie 3. App Rstop na ogniska korozji 4. Podkład epoksydowy na całość 5. ? i no właśnie jakim środkiem to zabezpieczyć, rozumiem, że środkiem na bazie kauczuku bądź innych. Konkretne produkty poproszę ;)

Opublikowano

Robiliśmy z kumplem u siebie i paru znajomych Novolem..bodajże 600. Nie wiem po co całość robić epoksydem? U nas jeśli była korozja to szlifierka, app i tzw. minia.

Opublikowano
jaki środek do konserwacji wnęk kół polecacie? Chciałbym zrobić w tej kolejności-> 1. szczotka bądź włosy murzyna na wiertarce 2. odtłuszczenie 3. App Rstop na ogniska korozji 4. Podkład epoksydowy na całość 5. ? i no właśnie jakim środkiem to zabezpieczyć, rozumiem, że środkiem na bazie kauczuku bądź innych. Konkretne produkty poproszę ;)

Przerabiałem ostatnio to samo w swoim MB. Na ogniska korozji kładłem początkowo Fertan, później Cortanin z Organiki (okazał się dziwnie podobny do dużo droższego Fertana, taki sam zapach, kolor i konsystencja), jak mi się skończyło to własnie APP Rstop i na końcu miejscowo epoksyd. Do samej konserwacji użyłem APP B100 do podwozia i do wnęk kół APP U200.

Opublikowano

Forumowicze czy znacie jakies polerki chinskie z aliexpres ktore sa kopia np flexa pe 8-4 80 badz lare l22 ? Cos malego idealne do padow wlasnie 80mm

Opublikowano

szukam zamiennika ADBL MR Grey czy występuje coś takiego z tak delikatnym dotykiem :) ? chce na porównanie do tej pory nie znalazłem jeszcze takiej fibry podobnej do ADBL :o

Opublikowano
Jaki pochłaniacz wilgoci do samochodu kupić?

Widziałem gdzieś taki opis jak sobie radzić... :kox:

1. Kup tanie skarpetki gdzieś na rynku

2. Kup żwirek silikonowy dla kota

3. Nasyp żwirek do jednej skarpety formując z niej parówkę

4. Zawiąż na supełek koniec skarpety

5. Drugą skarpetę nałóż od strony zawiązanego supełka, naciągnij i zawiąż supełek po przeciwnej stronie

6. Wrzuć pod siedzenie, do bagażnika.

Sam tego nie sprawdzałem, bo nie mam narazie problemów z wilgocią w samochodzie.

Opublikowano
Jaki pochłaniacz wilgoci do samochodu kupić?

Widziałem gdzieś taki opis jak sobie radzić... :kox:

1. Kup tanie skarpetki gdzieś na rynku

2. Kup żwirek silikonowy dla kota

3. Nasyp żwirek do jednej skarpety formując z niej parówkę

4. Zawiąż na supełek koniec skarpety

5. Drugą skarpetę nałóż od strony zawiązanego supełka, naciągnij i zawiąż supełek po przeciwnej stronie

6. Wrzuć pod siedzenie, do bagażnika.

Sam tego nie sprawdzałem, bo nie mam narazie problemów z wilgocią w samochodzie.

Szczerze to myślałem o tym ;) ale czy żwirek silikonowy jest tak samo wydajny jak pochłaniacze?

Opublikowano

Witam. miesiac temu nałożyłem Gyeon'a prima tak jak się należy, ale ktoś mi delikatnie przerysował. co mogę zrobić, żeby usunąć tą ryse? pozdrawiam.https://postimg.org/image/ag497yw1d/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.