Jarosz123 Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Dobra kolejność? Mycie auta Glinkowanie ScratchX 2.0 Cleaner Ipa Wosk Qd Proszę poprawić jak coś pokrecilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Qd dopiero po np. pierwszym myciu, a nie zaraz po woskowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekcw Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 674109 Panowie. IPA w zupelnosci nie wystarczy jeśli przygotowuję lakier pod ceramikę. Co jeszcze dobrze wyjałowi lakier? Jakis cleaner? Np ADBL Wipe Out. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chabsu Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 jaki środek do konserwacji wnęk kół polecacie? Chciałbym zrobić w tej kolejności-> 1. szczotka bądź włosy murzyna na wiertarce 2. odtłuszczenie 3. App Rstop na ogniska korozji 4. Podkład epoksydowy na całość 5. ? i no właśnie jakim środkiem to zabezpieczyć, rozumiem, że środkiem na bazie kauczuku bądź innych. Konkretne produkty poproszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy82 Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Robiliśmy z kumplem u siebie i paru znajomych Novolem..bodajże 600. Nie wiem po co całość robić epoksydem? U nas jeśli była korozja to szlifierka, app i tzw. minia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Lee Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 jaki środek do konserwacji wnęk kół polecacie? Chciałbym zrobić w tej kolejności-> 1. szczotka bądź włosy murzyna na wiertarce 2. odtłuszczenie 3. App Rstop na ogniska korozji 4. Podkład epoksydowy na całość 5. ? i no właśnie jakim środkiem to zabezpieczyć, rozumiem, że środkiem na bazie kauczuku bądź innych. Konkretne produkty poproszę Przerabiałem ostatnio to samo w swoim MB. Na ogniska korozji kładłem początkowo Fertan, później Cortanin z Organiki (okazał się dziwnie podobny do dużo droższego Fertana, taki sam zapach, kolor i konsystencja), jak mi się skończyło to własnie APP Rstop i na końcu miejscowo epoksyd. Do samej konserwacji użyłem APP B100 do podwozia i do wnęk kół APP U200. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typ2006 Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 [ref]Gajek[/ref], jaki dźwięk konkretnie? Przedmuchy ciśnienia czy bardziej metaliczny grzechot/brzęczenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stawek Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymi022 Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Forumowicze czy znacie jakies polerki chinskie z aliexpres ktore sa kopia np flexa pe 8-4 80 badz lare l22 ? Cos malego idealne do padow wlasnie 80mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Dodo Juice Diamond White da radę na jesień / zimę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajko Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 [ref]Michał82[/ref], zdecydowanie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Treys Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 szukam zamiennika ADBL MR Grey czy występuje coś takiego z tak delikatnym dotykiem ? chce na porównanie do tej pory nie znalazłem jeszcze takiej fibry podobnej do ADBL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wenega Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 fibry sonaxa w 3packu sprawdź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Treys Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 fibry sonaxa w 3packu sprawdź o tym mówisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wenega Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 te http://sonax.bialystok.pl/p,sonax_scier ... 16,19.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Treys Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 tehttp://sonax.bialystok.pl/p,sonax_scier ... 16,19.html po zdjęciach widze ze to nie bedzie jednak to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris18404 Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Jaki pochłaniacz wilgoci do samochodu kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelpp Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Delete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegies Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Jaki pochłaniacz wilgoci do samochodu kupić? Widziałem gdzieś taki opis jak sobie radzić... 1. Kup tanie skarpetki gdzieś na rynku 2. Kup żwirek silikonowy dla kota 3. Nasyp żwirek do jednej skarpety formując z niej parówkę 4. Zawiąż na supełek koniec skarpety 5. Drugą skarpetę nałóż od strony zawiązanego supełka, naciągnij i zawiąż supełek po przeciwnej stronie 6. Wrzuć pod siedzenie, do bagażnika. Sam tego nie sprawdzałem, bo nie mam narazie problemów z wilgocią w samochodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris18404 Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Jaki pochłaniacz wilgoci do samochodu kupić? Widziałem gdzieś taki opis jak sobie radzić... 1. Kup tanie skarpetki gdzieś na rynku 2. Kup żwirek silikonowy dla kota 3. Nasyp żwirek do jednej skarpety formując z niej parówkę 4. Zawiąż na supełek koniec skarpety 5. Drugą skarpetę nałóż od strony zawiązanego supełka, naciągnij i zawiąż supełek po przeciwnej stronie 6. Wrzuć pod siedzenie, do bagażnika. Sam tego nie sprawdzałem, bo nie mam narazie problemów z wilgocią w samochodzie. Szczerze to myślałem o tym ale czy żwirek silikonowy jest tak samo wydajny jak pochłaniacze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simoooon97 Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 szukam zamiennika ADBL MR Grey czy występuje coś takiego z tak delikatnym dotykiem ? chce na porównanie do tej pory nie znalazłem jeszcze takiej fibry podobnej do ADBL Może fibra od Funky free upload free upload free upload Jak dla mnie jest świetna Mega delikatna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aneroid Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Jaki pochłaniacz wilgoci do samochodu kupić? Byle jaki, jest tego od groma.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris18404 Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Jaki pochłaniacz wilgoci do samochodu kupić? Byle jaki, jest tego od groma.. Ale lepiej kupić samochodowy jakiś czy ten żwirek silikonowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter5725 Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Witam. miesiac temu nałożyłem Gyeon'a prima tak jak się należy, ale ktoś mi delikatnie przerysował. co mogę zrobić, żeby usunąć tą ryse? pozdrawiam.https://postimg.org/image/ag497yw1d/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yakuz89 Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 pochłaniacz mozesz suszyc w mikrofali żwirek nie sądze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi