Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W którym większym markecie mają dostępne odpieniacze? Potrzebuje na jutro a nie uśmiecha mi się specjalnie zamawiać z neta. Kupował już ktoś coś gdzieś? :)

• Odpowiedzi 10,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
W którym większym markecie mają dostępne odpieniacze? Potrzebuje na jutro a nie uśmiecha mi się specjalnie zamawiać z neta. Kupował już ktoś coś gdzieś? :)

Sprawdź czy wystarcza Ci działanie octu, powinno być mniej piany.

Opublikowano

Trochę pomaga,ale i tak kiepsko jest.

Ja musiałem na szybkości wziąć coś do prania i wziąłem Tenzi Texwash,pieni się diabelstwo okrutnie...

Opublikowano
Jak możecie to nakierujcie mnie.

Przed rozpoczęciem "korekty", zwilżacie czyms pady ?!?! :o czy za pierwszym razem wystarczy nalozyc troszke wieej pasty?? :o

wiem ze dla niektórych pytanie banalne :oops::oops: ale lubie miec jasnosc

Przy ciężkich lakierach przed finishem/polishem ''impregnuje'' sobie pad pastą. Najwygodniej czymś a'la patyczek do lodów. Chyba Auto Finesse albo Scholl nawet na jakimś filmiku tak robił. Nie pamiętam.

Ale nie zawsze. Zależy jaki lakier, pad, pasta...

Opublikowano

W jakiej temperaturze barwowej najlepiej widać niedoskonałości lakieru? Ciepła czy zimna? Pytanie zadaję pod kątem zakupu lampy ledowej.

Opublikowano

Generalnie ledy się dobrze sprawdzają do inspekcji, ale dobrze mieć też pod ręką ciepłą barwę światła.

Opublikowano

Może i głupie pytanie ale potrzebuję szybką konkretną odpowiedź. Chodzi mi o wosk Megs Liquid Wax lub nxt 2,0 jeden i drugi w płynie jak za aplikuję to czekać aż wyschnie?

• Moderator
Opublikowano

dawid.zu, w wypadku tych produktow mozna smialo nasmarowac cale auto i wycierac. Jak robisz panelami to daj mu z 3-5min po aplikacji i wypoleruj ;)

Opublikowano

Rafał tylko proponuje kupować te z żółtą no: 3m lub flexi.

Mam jeden talerz z biała pianką i szybko popękała...

Opublikowano
Mam jeden talerz z biała pianką i szybko popękała...

Na rotacji? To może za często uderzałeś nią w jakieś wystające elementy (relingi, lusterka itp.)? Białe grubsze BP od flexi i Lare są trwałe.

Opublikowano

Na rotacji, do DA nie używa się przecież takich talerzy.

Nie przypominam sobie żebym o coś zawadził. Używając żółtych i białych z pewnością polecam żółte bo są bardziej wytrzymałe i elastyczne.

Opublikowano

Panowie pytanko, dobry i w rozsądnej cenie lakiernik Warszawa/Okolice ? potrzebuje polakierować całą ibizę na biały z dodatkiem perły, oraz plastiki zewnętrzne w pianoblack i trochę elementów ze środka również na czarny połysk :) Ma ktoś namiary na takich magików ? i żeby lakierni nie zaczął odchodzić po roku :P

Opublikowano
Panowie poszukuje jakiejś rozpiski na jakich obrotach powinno sie polerować , jestem lajkiem w temacie , dopiero zaczynam

Na postach które będziesz używał, jest napisane z jakimi obrotami wypracowujesz pastę

Opublikowano

na juz potrzebuje kupić coś do impregnacji tapicerki do wyboru mam Gtechniq I1, Gyeon FabricCoat i Chemical Guy's Fabric Guard.

który z nich polecacie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.