eMeM Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2014 W którym większym markecie mają dostępne odpieniacze? Potrzebuje na jutro a nie uśmiecha mi się specjalnie zamawiać z neta. Kupował już ktoś coś gdzieś?
Kubz Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2014 W którym większym markecie mają dostępne odpieniacze? Potrzebuje na jutro a nie uśmiecha mi się specjalnie zamawiać z neta. Kupował już ktoś coś gdzieś? Sprawdź czy wystarcza Ci działanie octu, powinno być mniej piany.
kubik Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2014 Trochę pomaga,ale i tak kiepsko jest. Ja musiałem na szybkości wziąć coś do prania i wziąłem Tenzi Texwash,pieni się diabelstwo okrutnie...
booohal Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2014 Jak możecie to nakierujcie mnie.Przed rozpoczęciem "korekty", zwilżacie czyms pady ?!?! czy za pierwszym razem wystarczy nalozyc troszke wieej pasty?? wiem ze dla niektórych pytanie banalne ale lubie miec jasnosc Przy ciężkich lakierach przed finishem/polishem ''impregnuje'' sobie pad pastą. Najwygodniej czymś a'la patyczek do lodów. Chyba Auto Finesse albo Scholl nawet na jakimś filmiku tak robił. Nie pamiętam. Ale nie zawsze. Zależy jaki lakier, pad, pasta...
releion Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2014 Czym odśnieżacie auto? Ciepłym powietrzem xd
Eidos71 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2014 Czym odśnieżacie auto? viewtopic.php?f=36&t=1009&start=150
citrofan Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2014 Do odpieniania wódka albo olej silikonowy
Pielo83 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2014 W jakiej temperaturze barwowej najlepiej widać niedoskonałości lakieru? Ciepła czy zimna? Pytanie zadaję pod kątem zakupu lampy ledowej.
bienek Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2014 Generalnie ledy się dobrze sprawdzają do inspekcji, ale dobrze mieć też pod ręką ciepłą barwę światła.
coobah Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2014 Auto oklejone białą matową folią... Czym to ładnie doczyścić? help plissss
Vaxh Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2014 Mają niektóre firmy kosmetyki do matu. Np: Angel Wax
dawid.zu Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2014 Może i głupie pytanie ale potrzebuję szybką konkretną odpowiedź. Chodzi mi o wosk Megs Liquid Wax lub nxt 2,0 jeden i drugi w płynie jak za aplikuję to czekać aż wyschnie?
Moderator krd Opublikowano 31 Grudnia 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2014 dawid.zu, w wypadku tych produktow mozna smialo nasmarowac cale auto i wycierac. Jak robisz panelami to daj mu z 3-5min po aplikacji i wypoleruj
Rafal Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2015 czy BP z miękką pianką lepiej pozwala prowadzić rotację, czy raczej nie pomaga??
manio49 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2015 Pomaga, łatwiej prowadzić po załamaniach na przykład
atvmmz Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2015 Rafał tylko proponuje kupować te z żółtą no: 3m lub flexi. Mam jeden talerz z biała pianką i szybko popękała...
Tomek WRO Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2015 Mam jeden talerz z biała pianką i szybko popękała... Na rotacji? To może za często uderzałeś nią w jakieś wystające elementy (relingi, lusterka itp.)? Białe grubsze BP od flexi i Lare są trwałe.
atvmmz Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2015 Na rotacji, do DA nie używa się przecież takich talerzy. Nie przypominam sobie żebym o coś zawadził. Używając żółtych i białych z pewnością polecam żółte bo są bardziej wytrzymałe i elastyczne.
Goldeq Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2015 Panowie poszukuje jakiejś rozpiski na jakich obrotach powinno sie polerować , jestem lajkiem w temacie , dopiero zaczynam
wega67 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2015 Panowie pytanko, dobry i w rozsądnej cenie lakiernik Warszawa/Okolice ? potrzebuje polakierować całą ibizę na biały z dodatkiem perły, oraz plastiki zewnętrzne w pianoblack i trochę elementów ze środka również na czarny połysk Ma ktoś namiary na takich magików ? i żeby lakierni nie zaczął odchodzić po roku
Rafal Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2015 Panowie poszukuje jakiejś rozpiski na jakich obrotach powinno sie polerować , jestem lajkiem w temacie , dopiero zaczynam Na postach które będziesz używał, jest napisane z jakimi obrotami wypracowujesz pastę
juhas10 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2015 na juz potrzebuje kupić coś do impregnacji tapicerki do wyboru mam Gtechniq I1, Gyeon FabricCoat i Chemical Guy's Fabric Guard. który z nich polecacie?
Gajek Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2015 Czym nakładać Saphir Renovating Cream ??
Rekomendowane odpowiedzi