Skocz do zawartości

Krótkie pytanie - krótka odpowiedź część 5

AreK

Rekomendowane odpowiedzi

Dodane po 6 minutach 35 sekundach:

Siemka pytanie do używających Shiny Garage Bubble Gum Air Freshener w jakie miejsca psikać aby zapach sie utrzymywał stosunkowo długo? bo u mnie coś zanika już 2 dni po ;/

Dywaniki jeżeli masz materiałowe, okolice nawiewów przy podłodze, tylna kanapa (zapachy SG nie brudzą).

Po psiknięciu włączyć wewnętrzny nawiew na 3-4 minuty

• Odpowiedzi 10,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Co polecicie na miękki czarny lakier lexusa ? Chciałem położyć to coś bo mi się wala pod nogami , a leży już z rok czasu.

20150331_101355_zpskkvvhldn.jpg

Po wyjęciu z suszarki laboratoryjnej widać że jakaś substancja błonotwórcza tam jest

20150401_140841_zps8hplmvj7.jpg

Na to chciałem dać cos jeszcze, bo jakoś nie mam zaufania do tego wynalazku ;)

Zestaw powyżej to nanowycieraczka , cleaner i jakaś tam powłoka.

Próbował ktoś stosować menzerne 2500 na cutting padzie zamiast na polishingu? I to samo do fg400 na polishingu zamiast cuttingu? Sa jakieś róznice przy zmianie pada? 2500 na cuttingu przytnie mocniej czy nie warto sprawdzac ?

Próbował ktoś stosować menzerne 2500 na cutting padzie zamiast na polishingu? I to samo do fg400 na polishingu zamiast cuttingu? Sa jakieś róznice przy zmianie pada? 2500 na cuttingu przytnie mocniej czy nie warto sprawdzac ?

J.w. , kombinuj i sprawdzaj efekty. Często pomaga.

Mi często pasuje FG400 na "średnim" padzie.

Czy po umyciu auta kolejne zabiegi powinny mieć kolejność 1) Dodo juice lime prime

2) PB black hole

3) Dodo juice Purple haze wax

Czy może kolejność powinna być Pb,Dodo prime, wosk. A może całkowicie zrezygnować z Black Hole?

Mycie ręczne szamponem Autoland za pomocą rękawicy z MF a następnie płukanie czystą wodą.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Stoję przed koniecznością dokupienia talerza oporowego 75mm do Bass BP5119. Czy jest jakaś znacząca różnica między tymi dwoma?

Tak - pierwszy jest 50mm, a drugi 75mm ;-)

Haha gapiostwo, naturalnie chodzi mi o takie dwa:

[mod=krd]Nie podajemy linków do allegro.[/mod]

Różnica twardości średni-miękki przełoży się na jakieś odczuwalne różnice?

Stoję przed koniecznością dokupienia talerza oporowego 75mm do Bass BP5119. Czy jest jakaś znacząca różnica między tymi dwoma?

Tak - pierwszy jest 50mm, a drugi 75mm ;-)

Haha gapiostwo, naturalnie chodzi mi o takie dwa:

[mod=krd]Nie podajemy linków do allegro.[/mod]

Różnica twardości średni-miękki przełoży się na jakieś odczuwalne różnice?

Tak - masz dwie rózne twardości i grubości. Co za tym idzie - przy nacisku jeden i drugi inaczej pracuje (miękki "przejmuje" część nacisku i jest większy dystans maszyna-lakier o te dodatkowe 5mm). Na początek możesz wziąć sobie miękki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.