hardy_pol Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Dodane po 6 minutach 35 sekundach: Siemka pytanie do używających Shiny Garage Bubble Gum Air Freshener w jakie miejsca psikać aby zapach sie utrzymywał stosunkowo długo? bo u mnie coś zanika już 2 dni po ;/ Dywaniki jeżeli masz materiałowe, okolice nawiewów przy podłodze, tylna kanapa (zapachy SG nie brudzą). Po psiknięciu włączyć wewnętrzny nawiew na 3-4 minuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutakus Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Ok sprawdzę dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardy_pol Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 To teraz ja. Potrzebuję kilka mikrofibr głownie do docierania wosku, QD czasem do resztek past polerskich. Zastanawiam się nad Liquid Elements MAD MAX Allround 2- site 40x40cm i GYEON Q2M BOA Towel 60x40cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venomGD Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Co polecicie na miękki czarny lakier lexusa ? Chciałem położyć to coś bo mi się wala pod nogami , a leży już z rok czasu. Po wyjęciu z suszarki laboratoryjnej widać że jakaś substancja błonotwórcza tam jest Na to chciałem dać cos jeszcze, bo jakoś nie mam zaufania do tego wynalazku Zestaw powyżej to nanowycieraczka , cleaner i jakaś tam powłoka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Shiny garage red devil hd nano nadaje się do ręcznego prania podsufitki i boczków materiałowych? Jesli tak to jak rozcieńczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Teoretycznie można ale Devil bardzo słabo się wypłukuje i jednak użyłbym czegoś dedykowanego albo lepszego APC przynajmniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Ok tak więc też zrobię. Dzięki za szybką odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hadam Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Próbował ktoś stosować menzerne 2500 na cutting padzie zamiast na polishingu? I to samo do fg400 na polishingu zamiast cuttingu? Sa jakieś róznice przy zmianie pada? 2500 na cuttingu przytnie mocniej czy nie warto sprawdzac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Oczywiście. Żonglowanie padami jest kluczem do fajnego one stepu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manios Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Próbował ktoś stosować menzerne 2500 na cutting padzie zamiast na polishingu? I to samo do fg400 na polishingu zamiast cuttingu? Sa jakieś róznice przy zmianie pada? 2500 na cuttingu przytnie mocniej czy nie warto sprawdzac ? J.w. , kombinuj i sprawdzaj efekty. Często pomaga. Mi często pasuje FG400 na "średnim" padzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario704 Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Fg 400 na średnim czerwonym NAT-DA-super efekt ale lekkie holo zostawił.Koch załatwił sprawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bullitt Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Krótka piłka: Megs UC rotacją? A) W żadnym wypadku. Lepiej ręcznie jak się nie ma DA B) Tak, jak najbardziej, nie ma z tym problemu C) Niekoniecznie, ale da się jak ktoś jest doświadczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 B > tylko z obrotami nie przesadzaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbieniek Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michael9091 Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Jak mogę uratować listwy Shadowline ? Białe przebarwienia, zmatowienia itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 w zakładzie robiłem je na polerce i menzernie 400, bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michael9091 Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 sama polerka przywróciła listwy do oryginału ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 yep, tylko z rozwagą bo to nie jest lakier, najmniejsze obroty i zaraz przetrzeć, potem poszedł na to jakiś dressing czy preparat zabezpieczający Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powiexon1 Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Czy po umyciu auta kolejne zabiegi powinny mieć kolejność 1) Dodo juice lime prime 2) PB black hole 3) Dodo juice Purple haze wax Czy może kolejność powinna być Pb,Dodo prime, wosk. A może całkowicie zrezygnować z Black Hole? Mycie ręczne szamponem Autoland za pomocą rękawicy z MF a następnie płukanie czystą wodą. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Pod Fusso Coat 12 month lepiej dać cleaner od soft99 czy zymola HDC ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akrak Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Tapicer do skóry poszukiwany na śląsku, okolice Katowic do obszycia kiery, gałki, ręcznego i podratowania siedzeń. Ktoś coś może polecić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konioklonio Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Stoję przed koniecznością dokupienia talerza oporowego 75mm do Bass BP5119. Czy jest jakaś znacząca różnica między tymi dwoma? [mod=krd]Nie podajemy linków do allegro.[/mod] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konioklonio Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Stoję przed koniecznością dokupienia talerza oporowego 75mm do Bass BP5119. Czy jest jakaś znacząca różnica między tymi dwoma? Tak - pierwszy jest 50mm, a drugi 75mm ;-) Haha gapiostwo, naturalnie chodzi mi o takie dwa: [mod=krd]Nie podajemy linków do allegro.[/mod] Różnica twardości średni-miękki przełoży się na jakieś odczuwalne różnice? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serath Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Stoję przed koniecznością dokupienia talerza oporowego 75mm do Bass BP5119. Czy jest jakaś znacząca różnica między tymi dwoma? Tak - pierwszy jest 50mm, a drugi 75mm ;-) Haha gapiostwo, naturalnie chodzi mi o takie dwa: [mod=krd]Nie podajemy linków do allegro.[/mod] Różnica twardości średni-miękki przełoży się na jakieś odczuwalne różnice? Tak - masz dwie rózne twardości i grubości. Co za tym idzie - przy nacisku jeden i drugi inaczej pracuje (miękki "przejmuje" część nacisku i jest większy dystans maszyna-lakier o te dodatkowe 5mm). Na początek możesz wziąć sobie miękki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FG400 Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Jaki wosk ma najlepsze wlasciwosci samoczyszczace? Co bym nie polozyl to robia sie waterspoty po deszczu z drogowego syfu a na bezdotyku nie moge tego domyc... Pytam o wosk, nie o powloke Duragloss 105. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi