Gozdziu23 Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 [mod=]Nie cytujemy zdjęć![/mod] Spróbuj opalarką lub suszarką tylko uważaj zeby nie przesadzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Gozdziu23 Dzięki za podpowiedź na to bym nie wpadł. A jakaś benzyna ekstrakcyjna lub inna odmiana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwid92 Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Krótkie pytanie, czy reflektory w autach są fabrycznie pokrywane lakierem bezbarwnym? Z tego co mi wiadomo to lampy nie są pokrywane niczym w fabrycznie nowych autach. Cokolwiek na lampie może powodować rozproszenie światła z żarówek. 652179 Dzięki za podpowiedź na to bym nie wpadł. A jakaś benzyna ekstrakcyjna lub inna odmiana ? Myślę, że jak nie spróbujesz to się nie dowiesz. Najpierw weź troszkę benzyny na wacik i delikatnie spróbuj w niewidocznym miejscu (wnęka drzwi) jak zareaguje lakier na benzynę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blacha8 Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Shark, glinką próbowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTurde Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Opatentowal moze ktos jakas butelczyne min 2l pasujaca pod glorie fm10? Litrowa ledwo starcza mi na golfa a co dopiero na mondka. Pasuje ktoras od jakichs kwazarow czy czegokolwiek? podbijam Ciężko - również szukałem do epoki, jedyne co znalazłem to, że wszystkie: glorie, epoki, kwazary... mają różne gwinty. Bierz Marolexa 3000, masz organy do przeszczepu z glorii, więc wystarczy, że przełożysz. Marolex 3000 z lancą - będziesz zadowolony. Pozdrawiam - Artur PS Nie szukam, ale gdybym przypadkiem znalazł teraz nawet coś większego, to i tak wybrałbym MAROLEXA. PPS Dwa litry również są niewystarczające. A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Shark, glinką próbowałeś? Szczerze mówiąc to nie, mam glinki ale zakładałem, że nie ruszy tego skoro paznokciem nie da się tego ruszyć. Dziś spróbuję benzyną i glinką, nie mam od tak możliwości nagrzać tego opalarką bo nie mam prądu przy aucie (mieszkam w bloku). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem@S Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 652206 nagrzać tego opalarką bo nie mam prądu przy aucie (mieszkam w bloku). Gorąca woda do termosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobbjack Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Shark, glinką próbowałeś? Szczerze mówiąc to nie, mam glinki ale zakładałem, że nie ruszy tego skoro paznokciem nie da się tego ruszyć. Dziś spróbuję benzyną i glinką, nie mam od tak możliwości nagrzać tego opalarką bo nie mam prądu przy aucie (mieszkam w bloku). Jeśli nie masz opalarki to spróbuj suszarką :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzyk Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Ktoś może wie jaką średnicę ma Grit Guard z Chemical Guys ? Pasuje do wiadra Megsa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theOne Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Jak ludzie tu pisza stezenie piany do pianownic recznych np gloria to magifoam max 55ml / litr to rozumiem ze litr calego roztworu a nie wody? Bo wydaje mi sie ze sa rozne interpretacje... Ps dzieki ARTurde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocca Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Chciałem bardzo podziękować wszystkim którzy doradzili mi czym się pozbyć plam na aucie. Finalnie plamy poddały się kombinacją dwóch różnych pomysłów czyli benzyna ekstrakcyjna i podgrzanie miejsca suszarką. Po rozgrzaniu plama zaczęła się rozmazywać i dało się ją zetrzeć benzyną. Jeszcze raz dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DBS Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Mam problem u znajomego, rozlała mu się w boczku bagażnika litrowa whiskey... Czym to popchnąć ? Do prania stosuję Pre spray Pro a do wypłukiwania RM... Starczy czy doposażyć się jeszcze w coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vergil_PL Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Witam! Najskuteczniejsze APC dla początkującego to...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 652472 dla początkującego to...? search.php?keywords= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piepia Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Jaki wosk ma najlepsze wlasciwosci samoczyszczace? Co bym nie polozyl to robia sie waterspoty po deszczu z drogowego syfu a na bezdotyku nie moge tego domyc... Pytam o wosk, nie o powloke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktm950 Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 piepia, CG Lava Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Jaki wosk ma najlepsze wlasciwosci samoczyszczace? Co bym nie polozyl to robia sie waterspoty po deszczu z drogowego syfu a na bezdotyku nie moge tego domyc... Pytam o wosk, nie o powloke Angelwax Body Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TWQ Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Czy zestaw: K2 OPRYSKIWACZ ciśnieniowy + jakaś piana aktywna neutralna dla wosku, np. od Shiny albo Tenzi zdałby egzamin? Teoretycznie normalnie ręcznie myjąc ładnie się wszystko domywa, ale aktualnie robię dużo tras i zaraz auto jest zasyfione. Już średnio mi się chcę co kilka dni latać z gąbką stąd wolałbym takie tanie, a wygodne rozwiązanie żeby chociaż odświeżyć auto. Ale czy jest sens, tutaj 5 dych(a ręcznie też skutecznie). Droższych ręcznych pianownic nie widzę sensu, to już za zestaw za 100 zł polatam pare razy zamiast mrozić kasę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MsMajor Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Panowie, ponawiam pytanie - czy można kłaść ceramikę na świeży lakier? Czy też po malowaniu lakier powinien ileś tam czasu odstać zanim nałoży się powłokę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 powinno sie odczekać, tydzień minimum. Myśle że przez ten tydzień nic sie nie stanie jak na lakierze nic nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akrak Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Czy na świeży wosk dajecie QD czy dopiero przy kolejnych myciach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serath Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Przy myciach Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalk Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Czym usunąć naklejkę, którą się nakleja pod antenę od CB radia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
126tomek Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Czym usune ślady po farbie z uszczelek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 652663 Czym usunąć naklejkę, którą się nakleja pod antenę od CB radia? Podgrzać opalarką lub suszarką i potem T&G obojętnie jakiej marki. 652665 Czym usune ślady po farbie z uszczelek? Najlepiej zmywaczem do farby ... Jakbyś napisał jaką farbą było by łatwiej, a tak to możemy odpowiedzieć w powyższym stylu lub zadzwonić do wróża Macieja i poprosić o pomoc w sprawie farby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi