kub3a Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 W1Michal, rzecz w tym, że nie próbowałem bo nie wiedziałem za bardzo czym ale dziękuje za podpowiedź jakie jeszcze poleciłbyś alternatywy dla scratch X ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 ze środków ściernych skutecznych do ręcznej roboty to on jest jeden z lepszych i chyba nie ma sensu szukać czego innego, przynajmniej ja nie uzywałem niczego co by było lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kub3a Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 W1Michal, dzięki w takim razie zakupię i sprawdzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0rvette Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 643879 Patrząc po zdjęciach w necie to ValetPro jest prostokątna, nie ma tego papierka, a woreczek strunowy jest bardzo ciasny. A tu wszystko inaczej. Ja kupiłem ostatnio osobiście w dawnym excede w Lublinie i jest taka jak piszesz, prostokątna i ledwo się mieści w woreczku. nie mam jak zrobić zdjęcia bo nie ma mnie w domu ale wygląda inaczej niż Twoja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byGucio Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Są jakieś sposoby na poprawę 18 letniej wyblakłej tapicerki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluch Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Jest na rynku jakiś zestaw redukujący ssawki w odkurzaczach, które znajdziemy na bezdotykach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMWe90 Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Czy cherry glaze ma właściwości lekko ścierne? Wiem, że zamaskuje trochę niewielkie ryski, ale czy może sprawić, że znikną? Są to rysy widoczne tylko pod słońcem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mutra Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Są jakieś sposoby na poprawę 18 letniej wyblakłej tapicerki? wyprać ekstrakcją i wypłukać zakwaszoną wodą (ocet, kwasek cytrynowy etc), jak się nie poprawi po wyschnięciu to prawdopodobnie wyblakłe od promieniowania uv (słońce) i wtedy pozostaje tylko farbowanie (farby w spreyu czasami można dostać na amerykanskim ebayu) http://www.ebay.com/itm/Deval-Products- ... SwcvdXOfV3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ipkol Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Cześć. Szybkie pytanie: Dwa auta: Skoda Superb 2009 czarny metalic, Volvo XC60 2011 czarny metalic. Który wosk waszym zdaniem najlepszy dla osiągnięcia wet look (na lato, bez polerki, cleaner prima amigo): a) SOFT99 Fusso Coat Mirror Shine Dark Color 12m; b) Poorboys World Nattys Black Paste Wax; c) Lusso Oro Carnauba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kryman Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Orientuje się ktoś może czy da się przerobić w jakikolwiek sposób radio w BMW E23, tak żeby można było podpiąć telefon AUXem, USB, czy też wsadzić kartę SD? Transmitery nie wchodzą za bardzo w grę, bo jakoś nie będzie powalająca, tak mi się wydaje przynajmniej. Znalazłem na allegro coś takiego: http://allegro.pl/new-zmieniarka-mp3-sd ... 21032.html ale tam najwcześniejszym modelem 7 do jakiego można to zamontować jest E38 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelus668 Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Zapachy California Scents jako zawieszki palmy maja intensywniejszy zapach i dluzej trzymaja niz w pojemniku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0rvette Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Panowie czy od IronOFF v3 od ShinyGarage mogą rdzewieć śruby od kół? Nigdy mi nie rdzewiały aż spsikałem felgi tym specyfikiem i po tygodniu od umycia patrze i na paru śrubach jest rdza. I teraz nie wiem czy tym mogę bezpiecznie lać po lakierze. Co raz mniej ufam tej firmie, MD spoko, S&B spoko, Tire Cleaner spoko, a reszta chodź mam tego sporo od SG to obawiam się że lipa. Miał ktoś z was taki przypadek po Ironie od SG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbieniek Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 A śruby masz lakierowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Zapachy California Scents jako zawieszki palmy maja intensywniejszy zapach i dluzej trzymaja niz w pojemniku? Zdecydowanie nie Może moc zapachu w chwili wyjęcia zawieszki jest mocniejszy niż po otwarciu puszki , ale tylko przez chwile . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0rvette Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 A śruby masz lakierowane? Sa grafitowe. Ori audi. Raczej goly metal to nie jest. Pewnosci nie mam. Dodane po 49 sekundach: A śruby masz lakierowane? Sa grafitowe. Ori audi. Raczej goly metal to nie jest. Pewnosci nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianeuro Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Jakie macie sposoby na spłukiwanie piany z wewnętrznej części progów (mam na myśli lakierowany próg który widać po otwarciu drzwi). Chcę je umyć normalnie wodą z szamponem, i o ile samo mycie nie sprawi mi problemu to myślę jak to poźniej spłukać Szlauchem jak auto to raczej odpada bo zapryska się całe wnętrze auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ipkol Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Cześć, Czy glinka 3M (180g) dostępna w polskich sklepach i allegro to to samo co bezpośrednio u naszych skośnookich kolegów ? Dzięki, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double-bart Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Jakie macie sposoby na spłukiwanie piany z wewnętrznej części progów (mam na myśli lakierowany próg który widać po otwarciu drzwi).Chcę je umyć normalnie wodą z szamponem, i o ile samo mycie nie sprawi mi problemu to myślę jak to poźniej spłukać Szlauchem jak auto to raczej odpada bo zapryska się całe wnętrze auta. jak będziesz to robił umiejętnie to nie zapryskasz, ew. zostaje ci opryskiwacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekGTS Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Orientuje się ktoś może czy da się przerobić w jakikolwiek sposób radio w BMW E23, tak żeby można było podpiąć telefon AUXem, USB, czy też wsadzić kartę SD? Transmitery nie wchodzą za bardzo w grę, bo jakoś nie będzie powalająca, tak mi się wydaje przynajmniej. Znalazłem na allegro coś takiego: http://allegro.pl/new-zmieniarka-mp3-sd ... 21032.html ale tam najwcześniejszym modelem 7 do jakiego można to zamontować jest E38 Do rąk starego radia raczej się uda się tego podłączyć. Ja na Twoim miejscu zostawił bym ori radio z epoki z klimatem. A w gdzieś w schowku zainstalował współczesne radio i można się nawet pokusić o budowę jakieś lepszego CA . Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libero Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Cześć,Czy glinka 3M (180g) dostępna w polskich sklepach i allegro to to samo co bezpośrednio u naszych skośnookich kolegów ? Dzięki, pozdrawiam A jak myślisz skąd na aledrogo są te glinki? Z Ali. Nawet zdjęcia te same. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit_Krk Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Czy glinka 3M (180g) Zacznijmy od tego, że z 3M poza "pożyczoną" nazwą wspólnego nic ona nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ipkol Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 A jak myślisz skąd na aledrogo są te glinki? Z Ali. Nawet zdjęcia te same. Zacznijmy od tego, że z 3M poza "pożyczoną" nazwą wspólnego nic ona nie ma. Wszystko jasne. Dzięki Panowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelus668 Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Czy warto zakupić MEGUIARS HEADLIGHT PROTECTANT? Do tej pory po korekcie lamp używałem wosku FK i spełniał swoje zadanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hammster Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Czy piana aktywna od Shiny Garage: Perfect Active Foam nie narusza wosku? Czy lepiej kupic Fruit Snow Foam Neutral pH? Wysłane z mojego Black Berserkera S80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Czy warto zakupić MEGUIARS HEADLIGHT PROTECTANT? Do tej pory po korekcie lamp używałem wosku FK i spełniał swoje zadanie. jak dla mnie nonsens, jak masz wosk to można zabezpieczać jak dotąd, chyba ze masz nadmiar gotówki swoje woskuje zazwyczaj collinite i jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi