robcok Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Miernik lakieru MGR-10-FE stal dokładność 10μm opłaca się kupować? Czy może lepiej jakiś inny, jeżeli tak to jaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 fibry od proszku do prania twardnieją i to bardzo Podobnie jak i normalne pranie. Wynika to z za dużej ilości proszku, oraz tego że płyn do płukania nie ma możliwości żeby resztkę proszku wypłukać z tkanin - dlatego dobry jest lifehack od naszych prababć: płukać pranie (nie tylko fibry) w occie - do pralki mniej więcej taka sama ilość jak płynu do płukania. Raz, że ocet idealnie wypłukuje cały proszek z tkanin, dwa że takie tkaniny są potem całkowicie bez zapachu, a trzy że osoby uczulone na detergenty mogą spokojnie takich tkanin płukanych w occie używać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael MSTP Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 A ocet rozumiem ze nie wpływa negatywnie na sama pralkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Nie, jeżeli już to pozytywnie, oczyszcza pralkę ponieważ rozpuszcza również kamień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael MSTP Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Ok spróbuje [sMILING FACE WITH OPEN MOUTH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor 29 Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Taki mały OT,w sprawie octu .U mnie w domu ma wiele zastosowań,teraz dowiedziałem się o kolejnym .Ale jakoś nigdy nie używałem do celów spożywczych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 nie śmierdzi wszystko potem jak wyschnie ? np płyn do płukania pachnie dalej bo wysuszeniu a jak z octem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 No właśnie rzecz w tym że takie ubranie po wypłukaniu w occie nie ma w ogóle żadnego zapachu, on wypłukuje wszystko z tkanin po czym sam znika, z pralki po otwarciu nawet nie czuć, a co dopiero z wypranych tkanin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario704 Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Czajnik elektryczny tez octem sie odkamienia a niestety śmierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver200 Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Ale jak postoi trochę to zapach wywietrzeje;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 zrobiło nam sie forum Pani Domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario704 Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 trzeba sobie jakoś radzić- Apc też dobrze piekarnik domywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Pranie nie śmierdzi octem. Jak się boicie o fibry to spróbujcie najpierw na zwykłym praniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Na płukanie powiedzmy w misce 10L, 50ml octu wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Tego nie wiem, ja zalewam bezpośrednio pralkę zamiast płynu do płukania, taką samą objętość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misior1993 Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Panowie pytanie odnośnie ceramiki, Czy nałożona ceramika w postaci Ceramic Pro Light'a zużywa sie na nie eksploatowanym elemencie? Chodzi mi dokładnie o to czy kłaść 2x warstwy Lighta na felgi zaraz po kończącym się sezonie czy chwile przed założeniem felg po zimie. Nie ukrywam ze bardziej pasuje zrobić mi to teraz przed zimą. Przez zimę felgi leżakują w suchym garażu. Co myślicie? Osłabi takie zimowe leżakowanie ceramike? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbarti Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Czy ma ktoś na forum Alfę Romeo 147 po lifcie. Proszę o PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco22 Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Czym usunąć cqartz? Położyłem 2 warstwy w styczniu, samochód przejechał może z 10tys kilometrów. Mam pasty Menzerna FG500, PF2500 oraz Koch Chemie Antihologram. Którą pastę i jaki pad użyć? Po czym poznać, że cqartz w danym miejscu już zszedł? Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid_Bojarski Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 A czemu chcesz go zdjąć? Powinien dać radę finisz czyli Koch z miękkim padem a jak chcesz szybciej to pf2500 szybko sobie poradzi z nim... Jak przestanie miejsce kropelkowac to go zdjales... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco22 Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Dzieki za odp. Chce zdjac bo zle go polozylem/nie dotarlem i jest troche mazów. Dodatkowo korekta lakieru przed położeniem powłoki niby usunęła rysy ale za mało skupiłem się na finiszu i lakier nie połyskuje. Robiłem wszystko pierwszy raz wiec sie dopiero ucze wiec luz. W styczniu samochod bede sprzedawal to mazów po cqartz byc nie moze no i wyprowadze lakier tak jak to powinienem zrobic wczesniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Powinien dać radę finisz czyli Koch z miękkim padem a jak chcesz szybciej to pf2500 szybko sobie poradzi z nim... Jak przestanie miejsce kropelkowac to go zdjales... nie wiem jak był nakładany, ale ja swojego z Tolka musiałam ściągać cuttingiem, bo polish nie dawał rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk45z Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Interesuje mnie Gyeon Silk Dryer - do osuszenia typowego sedana wystarczy mniejsza wersja czy lepiej zainwestować w większą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 luk45z, Nie wiem czy coś Ci to pomoże, ale tutaj masz moje wrażenia z używania tego ręcznika: viewtopic.php?f=239&t=24052 Ja na Twoim miejscu wybrałbym w dużą wersję, różnica w cenie nie duża a dodatkowa chłonność zawsze się przyda ( np. gdy będzie miał samochód bez LSP ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris18404 Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 [mod=damian]Nie zadawaj tych samych pytań w paru tematach![/mod] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek1987 Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 luk45z bierz dużego, ten ręcznik jest mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi