Skyn3t Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Kupe , pracy i bardzo szczegółowe podejście , ale myślę że było warto ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaba Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Ładny fordzik, ja się napaliłem na ST MkIII. Co do tej pianownicy to radzę uważać na butekę bo gwint się na niej obrabia i po prostu odpada. Wiem bo mam ten problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gardor Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Bardzo ładny Ford Przy wyborze następnego samochodu będę brał właśnie pod uwagę Focusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cortezo87 Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Ja juz zamówiłem : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 uuu gratulacje nówka z salonu ? to relacja z zabezpieczania nowego nabytku musi być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cortezo87 Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Używanych jeszcze nie ma, ba nawet nówek jeszcze w Polsce nie ma Zabezpieczenie musi być, nie tak jak z czarnulka.. Męczyłem ją 2 lata na szczotkach jak nie wiedziałem jeszcze co to AD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 czarnulka sprzedana ? widać że z forda zadowolony byłeś skoro znowu foka mi po mondeo mk4 też się marzy mk5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cortezo87 Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 czarnulka sprzedana ? widać że z forda zadowolony byłeś skoro znowu foka mi po mondeo mk4 też się marzy mk5 Nie sprzedana, chyba nie będę sprzedawał.. Jestem zadowolony Tak się prezentowała przed zima : A tak zimową porą: Jakiś czas temu dostałem w maskę częścią od samochodu jadącego przedemna, wiec niebawem będzie nowa maska w kolorze bo nie chciałem tej malować.. Kilka dni temu testowałem Menzerne300.. Maskę celowo w tym celu porysowalem włókniną ścierna do drewna Tutaj po stronie prawego spryskiwacza testowo dałem Cherry Glaze AIO.. I całość Pracowałem na pomarańczowym flexi. W porównaniu do Menzerny 400, 300 zdziera papę z dachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 no pięknie się prezentuje czarnulka. nowego kiedy odbierasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cortezo87 Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Prawdopodobnie w maju jak się znów nie przeciągnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 chyba ostry szał jest na te foki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cortezo87 Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Chyba juz na ten rok są wszystkie sprzedane. (Około 70sztuk miało być na polski rynek w tym roku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatthewG Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 To mam nadzieję Wojtek, że na spocie pochwalisz się nowym nabytkiem i pokażesz jak to brzmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dannyy88 Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 To jest rs? Jesli tak to od razu po wyjechaniu z salonu można na nim zarobić ciężki temat z nimi jest bo sam sie dowiadywałem... gratki zakupu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cortezo87 Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 MatthewG Jak tylko jakiś się zorganizuje w Wieliczce to napewno wpadnę Dannyy88, Tak RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dannyy88 Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 W takim razie gratulacje jeszcze raz! Napęd w nim to mistrzostwo swiata! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cortezo87 Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Żeby nie było, że zapomniałem o forum to sie przypominam.. Lakier na focusie cały czas ok Tomasony znudziły mi sie trochę i potrzebowałem zmiany... Przedstawiam Państwu Felgi Eta Beta 19" 9J ET40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 14 Lipca 2016 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 "Focus ZAWSZE na propsie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kewinpol Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Bardzo ładny focus i brawo za kawał dobrej roboty. Ta rdza bardzo mnie zdziwiła w tak nowym aucie, myślałem, że ford już sobie z tym dawno poradził. Jak teraz ma się rdza, pojawiło się coś nowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cortezo87 Opublikowano 6 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Bardzo ładny focus i brawo za kawał dobrej roboty. Ta rdza bardzo mnie zdziwiła w tak nowym aucie, myślałem, że ford już sobie z tym dawno już poradził. Jak teraz ma się rdza, pojawiło się coś nowego? Sorry za małe opóznienie.... Rdza ma sie bardzo dobrze i sie chyba nie chce nigdzie wybierać Puki co nie pojawiło sie nic nowego Mam ja na oku wiec na wiosnę zaatakuje lakiernik.. W międzyczasie małe zmiany... Full skóra Recaro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szacper Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Bardzo ładny ale ten korbotronik z tyłu trochę nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 prosiłbym o jakiś bardziej szczegółowy opis polerki progów i wnęk drzwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi