bobas Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barman Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Mój passek wywoskowany 23.03.12 w tle Tworka Audi No i wlepa forumowa naklejona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Efekt 4h zabawy. SRP + Pete's 53 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Wyjątkowo ładnie wyszło te BMW No efekt REWELKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziej Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 rzeczywiście ładnie właśnie zastanawiam się nad kupnem tego wosku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pusieq Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 muszę przyznać, że efekt po zastosowaniu Pete's 53 jest świetny, nie mam wielkiego doświadczenia w polerowaniu (jakie większość tutaj osób posiada), ale chyba go zakupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Wyjątkowo ładnie wyszło te BMW Czemu wyjątkowo ładnie ? No efekt REWELKA Mam nadzieję, że na mojej VB uda się osiągnąć choć 60% tego efektu To pierwsza moja aplikacja tego wosku i jest dziecinnie łatwa, miałem troche problem z dotarciem jak poleżał dłużej, ale to dlatego ze było max +8*C i wiatr. dzinkins To jeszcze 3 fotki poglądowe dla Ciebie i niezdecydowanych Auto bez żadnej korekty, tylko SRP i Pete's. Stan lakieru oceniam na dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Czemu wyjątkowo ładnie ? Widziałem trochę aut z różnymi woskami i po wielu środkach ale ta kombinacja wyjątkowo ładnie podbiła efekt tego lakieru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 A jak wyglądają właściwości hydrofobowe tego wosku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tfelek Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Bardzo ładnie odpycha wodę ,zrobię filmik niedługo jak wygląda po 2 tyg od aplikacji i nie mycia ręcznego i 3 razy bezdotyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekZKA Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Witam , też zdecydowałem się na ten wosk, też nie będę robił korekty (poćwiczę na drugim starszym aucie ) uważam że z lakierem jeszcze nie ma tragedii tylko nie jestem jeszcze na 100 pewien co dać po glinkowaniu a przed aplikacją wosku ale pewnie jeszcze zarwę z jedną nockę na forum i coś konkretnie wybiorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysek3005 Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 A jak wyglądają właściwości hydrofobowe tego wosku? Dwa tygodnie po aplikacji, wosk położony na PA Esclate Lotion, myty raz Duragloss 901, zdjęcia robione przed drugim myciem na lekko przykurzonym aucie, sobota 7 rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Jest mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Tyle w temacie Ciekawe jak sprawuje się u mnie na Busie T4 (chyba od stycznia) trzeba umyć na dniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysek3005 Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Tyle w temacie Ciekawe jak sprawuje się u mnie na Busie T4 (chyba od stycznia) trzeba umyć na dniach Dzinkins myślisz że Carbon będzie lepszy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pusieq Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Tygrysek3005, nie ja się pytałem, ale też byłem ciekaw jak wyglada , teraz już wiem i dziękować za fotki , jeszcze muszę poczytać o cleanerze pod Pete's 53 i mozna robić zakupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayman9 Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 a ja mam pytanie.. macie może porównanie między pete a nattys redem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mat's Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Będzie...Już niedługo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tfelek Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 mogę go na chwile obecną porównać do nattsa blue , a red już niedługo ... Ogólnie bardzo fajnie sie sprawuje różnice możecie sami zauważyć na filmie z dzisiejszego bez dotyku po 11 Dniach po aplikacji i bez żadnego mycia na dwa wiaderka . Na masce po stronie pasażera jest natts blue i po stronie kierowcy pete's 53 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 tfelek, jaki cleaner ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tfelek Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 dodo LP a co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 tak z ciekawości mnie też korci, żeby podjechać na bezdotyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekZKA Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Panowie, po samym glinkowaniu bez korekty sam cleaner wystarczy pod Pete's ? Będzie git czy dać jeszcze glaze po cleanerze żeby było lepiej ? Chyba że zrobię z samym cleanerem w ramach sprawdzenia a następnym razem dam cleaner+glaze+pete's i zobaczymy jak wyjdzie łądniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Zrób sprawdzian... zobaczysz czy widać różnicę oraz przekonasz się jak lub czy zmniejszyła się trwałość wosku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Za 2 dni wypłata więc trzeba wybrać: Pete`s vs. 901? Mój wstępny wybór padł na Pete`sa ze względu na to, że 901 rzekomo przyciąga kurz. Co sądzicie na ten temat? Druga sprawa - który cleaner będzie lepszy pod Pete`sa? DJ LP czy Autofinesse Rejuvenate? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi