Moderator krd Opublikowano 29 Marca 2015 Moderator Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2015 geno, psiknij Rapidwaxem. U siebie to zrobilem ostatnio i dzis kopara mi opadla. Kropelkowanie na poziomie Zymoli, a aplikowany byl ponad 3 tygodnie temu zaliczajac przez ten czas ze 2 proszki
Geno Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2015 Krzychu, nie mogę, bo zaraz by było ze test sfałszowany
Pimps Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2015 geno, psiknij Rapidwaxem. U siebie to zrobilem ostatnio i dzis kopara mi opadla. Kropelkowanie na poziomie Zymoli, a aplikowany byl ponad 3 tygodnie temu zaliczajac przez ten czas ze 2 proszki krd - piszesz o Rapidwaxie - czy posiadasz starą wersję czy nową? pytam bo jestem na kupnie i ktoś kiedyś napisał że ta nowa to nie to samo co stara?
Moderator krd Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Pimps, mam jakies 2, jedna bardzo stara i druga troche nowsza- zolta? zielona?, ale nie ta co jest obecnie
kamilgt Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Pimps, stara wersja była mega mega (taką posiadam ja, Krzychu i genias, więc pewnie Krzychu mówi o tej), pośrednia wersja była dramatyczna, a ta najnowsza już w takiej butelce jak Twoje Presto jest podobno
Moderator krd Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Ostatnio psikalem ta nieco nowsza - zolta czy zielona... A to nie jest ta najstarsza z tego co wiem.
Justyna Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Krzyśkowi chyba się pomyliło. Ten od Ciebie Kamilek jest chyba biały z tego co pamiętam tak? Ja psikałam fabię wcześniej tym zielonym, a który krd wziął teraz to nie wiem.
Pimps Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Nie chcę zaśmiecać tematu - mnie chodzi o ten najnowszy który jest w sprzedaży bo chciałem go kupić, ale zanim to zrobię to chciałem się dowiedzieć czy nie odbiega od poprzedników. Przepraszam za zaśmiecanie tematu.
Geno Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Spoko, spoko, no problemo. Ja mam tę najstarszą wersję
Żuczek Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Pytanko..... Jak długo po lakierowaniu trzeba czekać z położeniem powłoki ????
MatthewG Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Ja bym poczekał i miesiąc. Wszystko zależy od producenta lakieru.
polo33 Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2015 Przeczytaj na etykiecie powinno być napisane, ja jutro odbieram auto ze świeżym lakierem i 2 tygodnie bez mycia auta i jakiegokolwiek dotykania. Też będę kłaść powłokę i lepiej poczekać.
rickson Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2015 13 miesięcy stuknęło, jak wrażenia? będzie aktualizacja?
Geno Opublikowano 18 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2015 Dobrze, że napisałeś. W sumie będzie, tylko że od aktualizacji z kwietnia auto nie było myte ręcznie. Podjadę na bezdotyk, poleję wodę i... Za każdym razem robię takie oczy Powłoka nadal siedzi, szklistość rewelacja, wygląd super, odprowadzanie wody lepsze niz w świeżym Glacierze u mnie na aucie. Strach pomysleć co będzie jak umyje ręcznie W tym tygodniu postaram się wyskoczyć na bezdotyk
dudek_t Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2015 U mnie po 2 miesiącach nie ma śladu po tej powłoce. Nie wiem o co chodzi ale odpychanie wody nie występuje nic a nic.
polo33 Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2015 dudek_t ewidentnie coś źle poszło podczas aplikacji, sam nakładałeś ?
Geno Opublikowano 21 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2015 U mnie przeszło rok i MOHS oraz PRIME działają jak złe
Przemek_ASZ Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2015 Mógłby ktoś wysłać foto jak wygląda powloka tuż przed docieraniem lub dokładnie opisać kiedy zacząć docierać. Ja u siebie położyłem i na bokach jest super na masce i dachu nie ma śladu. Dodam że minęło 2 miesiące od aplikacji
kamilgt Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2015 Umyłeś samochód ręcznie?
Przemek_ASZ Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2015 Oczywiście że tak dodam ze auto stało na dworzu dwa tygodnie
dudek_t Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2015 Nie wiem czy podczas aplikacji poszło coś nie tak bo powłokę kładł świeżo po korekcie mój zaufany detailingowiec. W każdym razie coś z pewnością było nie tak albo z samą powłoką albo z samochodem bo po 3 miesiącach było tak jakby nigdy nic nie było. Fakt, przez pierwsze tygodnie był szał ale to trwało chwilę
Geno Opublikowano 27 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2015 U mnie SV po 5 dniach stania na zewnatrz w Zakopanem kompletnie nie kropelkowal i wyglądał dramatycznie, 2 mycia, odsmolenie i nareszcie auto zaczyna sie domywac na bezdotyku. MOHS nadal dobrze leży na aucie, w weekend postaram sie nagrać cos z bezdotyku
DS_Tomek Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2015 Mógłby ktoś wysłać foto jak wygląda powloka tuż przed docieraniem lub dokładnie opisać kiedy zacząć docierać. Ja u siebie położyłem i na bokach jest super na masce i dachu nie ma śladu. Dodam że minęło 2 miesiące od aplikacji W tym wątku dobrze to widać: viewtopic.php?f=144&t=16536 Docierać powinno się prawie od razu - zresztą wszystko jest opisane w instrukcji.
Rekomendowane odpowiedzi