woof Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Trzeba się ustawić ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3b Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Jak się sprawuje ten silniczek? Masz w nim dwumas i filtr cząstek stałych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 18 Maja 2014 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Dlaczego kradzież dressing na bieżnik? a w czym problem ? Ja tak robie tak od kilku lat. Po jednym obrocie opony po ziemi zaznacza sie fajny slad styku z ziemią . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaPb Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Trzeba się ustawić ; ) Trzeba trzeba, w koncu Jak się sprawuje ten silniczek? Masz w nim dwumas i filtr cząstek stałych? Ja mam 1.6 Hdi 109 bez DPF ale z dwumas i jak narazie odpukac wszystko jest ok Silnik fajnie się wkreca, przy 1950tys obrotów mam juz pełny moment i do 2,5tys minimalnie spada. Nie wkrecam mocniej silnika niz 3100tys obrotów. Spalanie zajebiste bo w trasie przy 100-110km spalanie 4,3-4,7l i potwierdzone bo sprawdzałem kilka razy. Oczywiscie leje tylko rope wzbogacana na Shellu lub Orlen. I olej Shell Diesel Helix ultra 5W40 co 10tys wymieniam. Ale równiez trzeba dbac o ten silnik jak o każdego diesla. Za jakies 2-3 miesiace jade na wzmocenieni go bo juz rozmawiałem z gosciem (www.turbodiesel.pl) i spokojnie na 135-140km i okolo 300-320nm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaPb Opublikowano 21 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Może posrt nie o detalingu ale pochwalic sie mozna Bedzie wieczorem co robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kM3 Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 to folia imitująca szczotkowane aluminium? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaPb Opublikowano 21 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Tak,tylko myslalem ze bedzie bardziej błyszcząca niz matowa ale gdy się ja dotyka ma jana gramaturge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kM3 Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 prześlij linka gdzie kupiłeś jak możesz.... dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaPb Opublikowano 21 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 http://allegro.pl/152x10-folia-szczotko ... 13968.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 kubaPb, obawiam sie ze silnik nie wytrzyma takiej dawki mocy ale próbuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaPb Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Grzesiu gadałem z gosciem który robił juz kilka c4 i mówi ze do dzis jezdza i nic sie nie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktm950 Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 kubaPb, a co innego miał powiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaPb Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Wiem wiem Ale akurat znam z tych 4 osob 2 i jak narazie wszystko nic im sie nie dzieje. Jeden to jezdzi na taksówce i zadnych problemow,a drugi to zwykla c4 coupe i rowniez zadnych. W jednym tylko sprzeglo wymienaine bylo po 5tys. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3 Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Silnik spokojnie wytrzyma. Jedyny problem to jest sprzęgło, bezpieczna granica dla niego to do 300Nm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaPb Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 No to może po kolei Każdy wie ze kupić centralny panel w kolorze srebnym jest bardzo ciezko a wrecz nie możliwe w takim razie podjąłem się oklejenia panlu folia aluminium szczotkowane Pierwsze podejscie wczoraj... klapa ale okazło się ze jednak potrzebna jest opalarka i wtedy folia bardzo fajnie się układa i dopasowuje Efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluch Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Jak się kupi dobrą folię to idzie to całkiem fajnie. Ja głównie robiłem dla znajomych na 3m. PS konsola środkowa ma strukturę poziomo a nakładki pionową? IMO lepiej wzór wygląda w poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaPb Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Strukture konsola ma poziomą i folia jest pozioma. Na klamkach folia jest pionowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabar Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Każdy wie ze kupić centralny panel w kolorze srebnym jest bardzo ciezko Czemu tak ciężko? Ja chyba mam w mojej C4 (kupiłem parę dni temu i reanimuję). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaPb Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 a gdzie kupiles i za ile ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 kupilem za 50 zł na allegro rok temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaPb Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 A widzisz ja od 2miesiecy szukam i ani jednego srebnego kokpitu (wersja bez nawigacji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabar Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 a gdzie kupiles i za ile ?? Kupiłem całe auto i jak kojarzę to mam srebrną, taką chromowaną ramkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaPb Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Auto oddane do mechanika Zobaczymy co wyjdzie z klimatyzacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaPb Opublikowano 11 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Powoli powoli kompletowałem sprzęt do korekty, oczywiście dzieki pomocy kolegów z forum wszystko poszlo w miare sprawnie i dobrze Pierwsze przymiarki poprawy stanu lakieru. Zaczynamy od tylnej klapy i zderzaka. Pierwsze przejazdy. Ogólnie powiem tak, jednak futro musze zakupic bo nie ktorych rys nie idzie zdjąć. Ogólnie wielkie podziekowania dla woof'a za wazne wskazówki oraz sprzet przekazany. oraz odaniel za szybką paczka z pastami,padami itp oraz wskazówki przy wyborze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woof Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Kupiłeś coś do wymywania pasty czy naprawdę chcesz się wk..... jak wymyjesz pastę która siedzi na tych elementach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi