tevenet Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Do mnie niestety nie dotarło, myślałem, że uda się przetestować w weekend...
Manniek66 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Gdyby coś się jeszcze ostało to chętnie przetestuję na nowo kupionych starszniee brudnych 17 letnich felgach Pozdrowionka
Dystrybutor ADBL Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Panowie, mamy przeboje z pocztą , dlatego listy jeszcze nie zostały wysłane . Chcemy mieć pewność, że do was dotrą. Chill
Novus Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Środek U mnie akurat 30 stopni więc psik psik na każde koło i od razu pędzel i ponownie psik psik i pędzel i piana i płukanie = koła czyste. Porównując do IronX którego używam do tej pory to daje radę tak samo, a i zapach mniej drażniący. Jeszcze zerknę jak cenowo i na pewno się odezwę po jakiś baniaczek
maluch Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Przyjdzie to sobie też z IronX porównam. Mam akurat do dyspozycji felgi, które od nowości nie widziały chemii
Dystrybutor ADBL Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2014 powoli zaczynamy dogadywac sie z poczta. najprawdpodobniej w tym tygodniu przesylki wyjda do was.
Piotrek Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autodbalnia.pl, Przepraszam, nie dopilnowałem. Już pewnie za późno.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2014 mocno niedopilnowales . Zobaczymy co da sie zrobic .
Teddy Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autodbalnia.pl, Przepraszam, nie dopilnowałem. Już pewnie za późno. Zobaczymy co da sie zrobic . Będziesz mógł się osobiście pojawić i umyć sobie jedno koło
Dystrybutor ADBL Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autodbacze! Jutro wysyłamy próbki. Testujcie, pokazujcie znajomym . Mamy nadzieje ze wiecej przebojow z poczta nie bedzie.
Eidos71 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Czekamy Będzie można potestować w długi weekend (znając naszą pocztę raczej wątpię, aby Vampire dotarł przed najbliższym weekendem)
_jedrek_ Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autodbacze! Jutro wysyłamy próbki. Testujcie, pokazujcie znajomym . Mamy nadzieje ze wiecej przebojow z poczta nie bedzie. no to juz szykuje komplecik kol
Dystrybutor ADBL Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2014 do wszystkich testerow z listy: prosze o informacje jak juz podochodza probki.
BarooN Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Paczuszka doszła Pierwsze wrażenia solidna buteleczka i fajna instrukcja
_jedrek_ Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2014 do mnie tez dzis doszla paczka. Nawet test zrobilem szybki na jednej feldze pozniej wrzuce zdjecia
Lybex Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Paczka do mnie też dotarła jutro postaram się zrobić testy.
BarooN Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Na szybko 2 teściki. Cóż od siebie + za konsystencję, jakoś tak nie śmierdział mocno a co do domywania to sami zobaczcie. 2 fotka od góry poszedł SG na ADBL a dół na odwrót
diablo228 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2014 potwierdzam otrzymanie paczuszki od ADBL z Vampirkiem w środku
Dystrybutor ADBL Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Drodzy Autodbacze. Wszystkie paczki wyszły tego samego dnia od nas. Nie przyszedł jeszcze żaden zwrot więc są w drodze do was. A poczta jak to poczta. Potrafi trochę iść. W każdym razie nic się nie bać, wszystko dojdzie BarooN dzięki za fajny i rzetelny test .
siwyjac Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2014 I mój tester jest na miejscu!!
Rekomendowane odpowiedzi