kamilgt Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2013 Chat, A ten to Adixol: http://sklep.organika.com.pl/index.php? ... &Itemid=15 Ten tańszy się nie nadaje?
Chat Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2013 Nadaje się, też bardzo dobry płyn (zapach ok.). Różnica tylko taka, że Supreme dużo ładniej pachnie....za co 3 zeta więcej inkasują.
kamil_rosen Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2013 Organika produkuje płyn letni dla Biedronki, 5l-5zł Kolor zielony, myje całkiem ładnie i fajnie pachnie jabłkami... Używam na przemiennie z tym z Lidla który też jest bardzo dobry. Zresztą ile tych płynów idzie w ciągu sezonu. 3-6 banieczek? Więc w tym przypadku nie wymyślam i biorę to co jest dostępne.
krzysiek555 Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 NO ja przy lidlu zosatje 5zl i jest super ,i nw dosyc wytrzymuje przy tym plynie
kamilgt Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 Chat, Dzięki trzeba się rozejrzeć za tym płynem
Wesol Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 Koncentrat Wurth'a dostanę w Sellgrosie? Sam używam: - Shell - Autoland - Lidlowego
FOBOS Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 Wesol, chyba nie będziesz miał za daleko http://wurth.pl/pages/51
Wesol Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2013 FOBOS, O wielkie dzięki za namiar na sklep [ Komentarz dodany przez: rychu: 11 Czerwiec 2013, 14:25 ] Jak masz działalność to ok. Sklepy i Punkty Sprzedaży dla klientów Würth Polska i innych podmiotów prowadzących działalność gospodarczą.
cichy_ Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 Jako, że cały zbiorniczek już wypryskany, to z czystym sumieniem mogę polecić tabletki z Biedronki(2szt. za 5 Pln,1 szt. na 5 litrów wody). Kupiłem jako ciekawostkę, a tu miłe zaskoczenie, świetnie domywają, nie ma zacieków ani plam na lakierze, zapach(jak dla mnie niewyczuwalny, nie wali chemią). Sprawdzają się lepiej niż niektóre "firmowe" płyny, które miałem już okazję przetestować, a koszt symboliczny
weglus Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 cichy_, możesz zrobić zdjęcie? w kerfurze też są i może to te same. btw to w której biedronce?
cichy_ Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opakowania już nie mam, wrzuciłem ostatnią tabletkę do zbiorniczka. Kupowałem w Biedronce przy P. Skargi, opakowanie takie jasno-zielone, z tego co wiem są dostepne, bo wczoraj sąsiadka kupowała, ja też pewnie jutro zrobię zapas
weglus Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 cichy_, a ja akurat kupiłem 5l organiki letniej
cichy_ Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 weglus nawet nie pamietam jaka firma robi te tabletki . Organikę też testowałem i byłem nawet zadowolony. Przy roztworze z tabletek już samo podawanie na szyby jest lepsze, wrażenie jakby leciała sama woda(intensywność większa niż gotowego płynu) a domywanie super edit A oto fotka
weglus Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 cichy_, w kerfurze w takim razie coś innego mają
kopie123 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2013 też używałem tych tabletek z Biedronki i faktycznie dają radę. te z kerfura, o których mówi weglus też dość dobrze działają, ale jak dla mnie biedronkowe lepsze
microfon1984 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2013 Z jaką wodą rozrabiacie te tabletki? Zwykłą z kranu czy demineralizowaną?
MarrciN Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2013 powinno się je rozpuszczać w wodzie demineralizowanej, po co ma się kamień osadzać w pompce i przewodach.
magnum Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 Z jaką wodą rozrabiacie te tabletki?Zwykłą z kranu czy demineralizowaną? lepiej z demineralizowaną.. ja wcale nie mam aż tak twardej wody a po słukaniu auta jak nie wytrę to jest pełno śladów kamienia, wiec co dopiero w spryskach
cichy_ Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 Z jaką wodą rozrabiacie te tabletki?Zwykłą z kranu czy demineralizowaną? Bezpieczniej pewnie z demineralizowaną, chociaż tabletki, jeśli zawierzyć zapewnieniom producentów, można rozpuszczać w każdej wodzie, dzięki środkom zmiękczającym.
kita33 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 A co powiecie na ten płyn z oferty promocyjnej tesco http://www.tesco.pl/promocje/gazetki/16 ... wska-4/swf
Yasiek Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 Pierwsze trasy z koncentratem wurtha za mną i muszę powiedzieć że Jak za tą cenę to biorę zapas ja kupowałem po 5zł
Moderator rychu Opublikowano 19 Czerwca 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 Yasiek, Taka różnica? W porównaniu do czego? Ja kupiłem, zabrałem do auta buteleczkę oraz wodę demineralizowaną i w trasę autostradą ale jakoś mało owadów było i nie używałem wcale spryskiwaczy. Dopiero w drodze powrotnej trochę się szyba pobrudziła i żeby płyn się szybciej skończył wypsikałem resztę ale już nie zdążyłem potestować skuteczności Wurtha Ja kupowałem w KANIRO z Raciborza po 3,70zł, wysyłka pocztą za 4 zł (do 5 sztuk).
Yasiek Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 Wcześniej zalany miałem koncentrat Opla, który zachwalili mi na serwisie. A jeszcze wcześniej miałem Shellowski płyn. Bardzo szybko pozbył się owadów z szyby i szybko odparował. O ile w buteleczce czuć brzoskwiniowy zapach to już po rozrobieniu i psikaniu ja go nie czułem.
Rekomendowane odpowiedzi