bieniu21 Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2013 Potwierdzam, koncentrat WURTHa jak najbardziej godny polecenia. Wydajny i dobrze czyści szybe.
daniel87 Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2013 ja kupiłem ostatnio przez przypadek letni koncentrat Sonax Xtreme (250ml), ale z tego co tu wyczytałem to wcale nie jest taki rewelacyjny (sam jeszcze go nie testowałem) ...zimowego używałem i jak dla mnie
g.pajak Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2013 Ciekaw jestem opinii płynów do spryskiwaczy z BP, "marki" BP - ja używam tylko i wyłącznie ich i nie mam porównania
gruby_RS Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2013 "marki" BP Czyli dużoooo droższy Autoland, bądź inny, w zależności komu uda się ogarnąć kontrakt na dostawę Ale rozumiem że Routex i do przodu
g.pajak Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2013 rozumiem że Routex i do przodu exactly Czyli dużoooo droższy Autoland, bądź inny, w zależności komu uda się ogarnąć kontrakt na dostawę No właśnie w tym sezonie zmienił się kolor, z zielonego na transparentny, czyli tak jak mówisz, pewnie ktoś inny miał wyżej szwagra w centrali BP Tak czy inaczej, jakieś doświadczenia z tym płynem, porównania do czegoś?
Piotrek Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2013 W dzisiejszym Motorze jest test koncentratów płynów do spryskiwaczy. Wygrał chyba ten od Dr. Wack.
magnum Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2013 ja obecnie używam koncentratu forda (w ASO za 40ml 7zł), rozcieńczyłem go w 3,5 litra wody, i jestem zadowolony, nie pieni sie, robaki usuwa zadowalająco. Jak sie skonczy zbiorniczek wlewam wurtha, zobaczymy
Bzyk Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2013 piotr13, Ty na serio wierzysz w rzetelność testów w gazetach typu moto i auto świat ?
sobka01 Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2013 Od kiedy pamiętam, używam Autoland - latem i zimą. Nie ma z nim najmniejszych problemów, szybkę czyści bardzo ładnie, zapach też nie męczy - wręcz przyjemny
Kriss A4 Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2013 Jechałem ostatnio z kumplem, który miał płyn z tabletki Biedronkowej i powiem szczerze, że ładnie myje
Yasiek Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2013 koncentrat WURTHa jak najbardziej godny polecenia Kupiłem u siebie za całe 5zł więc przetestujemy. Rozrabiacie go na 2,5 czy 3l? PS. Fajny brzoskwiniowy zapach!
magnum Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2013 koncentrat WURTHa jak najbardziej godny polecenia Kupiłem u siebie za całe 5zł więc przetestujemy. Rozrabiacie go na 2,5 czy 3l? PS. Fajny brzoskwiniowy zapach! 1:100. 10 mililitrów na litr
Yasiek Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2013 koncentrat WURTHa jak najbardziej godny polecenia Kupiłem u siebie za całe 5zł więc przetestujemy. Rozrabiacie go na 2,5 czy 3l? PS. Fajny brzoskwiniowy zapach! 1:100. 10 mililitrów na litr Z 32 ml otrzymujemy 2,5-3 L gotowego płynu
Birkhof Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2013 Hej, ja polecam koncentrat w Kauflandzie - firmy "GD trade". Piszą żeby rozcieńczać 1:100 , buteleczka 250 ml z mega fajnym dozownikiem z podziałką kosztuje ~7zł. Wlałem po płynie, który dostałem na Orlenie i muszę przyznać, że świetnie sobie radzi. O niebo lepiej od tamtego. Polecam do przetestowania. Po rozrobieniu przyjemny zapach
Artih Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2013 Miałem kiedyś i to GD-Trade - może od Orlena lepszy ale do Wurth'a mu daleko.
Birkhof Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2013 Miałem kiedyś i to GD-Trade - może od Orlena lepszy ale do Wurth'a mu daleko. Wczoraj zakupiłem Wurth'a i zobaczymy. Co prawda zapłaciłem za małą buteleczkę, z której zrobię 3l plynu chyba 7 zł, więc wychodzi sporo drożej. ALE Wurthh ma napisane, że ma do 15% środków powierzchniowo czynnych, a GD-Trade ma ich do 5%. Można kupić ich koncentrat w większej pojemności?
patol Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2013 Birkhof, ja na allegro kupiłem kilka buteleczek po niecałe 4zł... do tego przesyłka w kopercie eknomiczna i wychodzi sporo taniej
Birkhof Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2013 Birkhof, ja na allegro kupiłem kilka buteleczek po niecałe 4zł... do tego przesyłka w kopercie eknomiczna i wychodzi sporo taniej Dzięki Zrobię zamówienie grupowe rodzinno-kumplowe i będzie gitarka :-)
larm Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2013 Czy próbowaliście może 303 WINDSHIELD WASHER TABLETS 5-PACK - TABLETKI, PŁYN DO SPRYSKIWACZY ?? Cena podobna do WURTH'a (a nawet niższa). Dostępny u partnetów forum 23 minus rabat. Tabletka na galon (ok 4 l).
MarrciN Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2013 larm, tak, nic specjalnego. Bardziej nadaje się jako dodatek do płynu niż samodzielny płyn.
larm Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2013 larm, tak, nic specjalnego. Bardziej nadaje się jako dodatek do płynu niż samodzielny płyn. Zatem zostaje WURTH. Gdzie można go zakupić??
patol Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2013 larm, przereklamowany... słabo domywa, brak zapachu.. ogólnie jestem zawiedziony i nie mogłem się doczekać kiedy się skończy larm, najtaniej wyjdzie allegro... kup od razu kilka sztuk... kumpli popytaj czy nie wezmę
krzysiek555 Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2013 Tylko i wylacznie lidlowski powershine ,tani jak barszcz ,domywa ,nie zostawia smug niezle pachnie
Chat Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2013 Tylko i wylacznie lidlowski powershine ,tani jak barszcz ,domywa ,nie zostawia smug niezle pachnie +1 równiez polecam, aczkolwiek teraz po grupowym zakupie używam: ADIXOL LETNI PłYN DO SPRYSKIWACZY Organiki super pachnie zieloną herbatą i domywa też pierwsza klasa.
Chat Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2013 Chat, to taki: http://allegro.pl/letni-plyn-do-spryski ... 69989.html ?? ten drugi: http://sklep.organika.com.pl/index.php? ... &Itemid=15
Rekomendowane odpowiedzi