mavq Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Tutaj bezwzględnie poziom master ++++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekn12 Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Pięknie, naprawdę trzeba kochać auto, aby w stare Volvo włożyć tyle pracy i pieniędzy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Miyagi Opublikowano 29 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 A przy okazji fotka z dzisiaj bo w sumie nie było takiego najbardziej aktualnego zdjęcia w całości, niestety robiona imadłem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagmar Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 pomimo że nie lubie marki volvo to ten egzemplarz (i włożona praca) robi wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rosen Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Ja podziwiam za włożony wkład pracy i kasę, dla mnie generalnie abstrakcja, bo de facto robisz auto od podstaw, a model samochodu nie jest jakoś szczególnie dobrą chyba bazą do modów (chodzi o takie WOW już na wejściu) którego w Volvo kombi brakuje, jak i chyba każdym kombi, po prostu to nudne auta. Generalnie też mi ta końcówka nie leży ciut za duża, za płaska, myślę, że troszkę mniejsza, bardziej w owal, jajko i docięta do krzywizna zderzaka siadła by jak złoto, ale tutaj już musi to ktoś zrobić na zamówienie Pytałem już kiedyś o to coś na zderzaku, nie pozbyłeś się tego przy okazji malowania Według mnie jeśli chcesz żeby było na prawdę grubo to powinieneś pomyśleć o jakimś gwincie lub najlepiej powietrzu i jakimś na prawdę grubym kole żeby ten projekt rozwalał na łopatki. Bo tego tu najbardziej brakuje. Każdy widzi, że włożyłeś mnóstwo czasu i kasy, ale z daleka to jest nadal tylko mega zadbane kombi Volvo na ładnym kole. Musisz mu nadać jakiegoś grubego "smaczku" wtedy całe te mody będą wtedy dopełniały całości i to będzie bomba wtedy ps nie dorastam nawet do pięt, bo dla mnie malowanie 3 razy felg to abstrakcja, ale jak zrobisz dobre koło i zawias to na prawdę auto nabierze petardy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek9441 Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Nigdy jakoś nie zwracałem uwagi na te auta, ale po obejrzeniu tego co zrobiłeś przy tym aucie nie mogę zebrać szczęki z podłogi Bardzo cenie ludzi z taką pasją do tego co robią ze swoim autem jak Ty Ta relacja jest inspiracją dla mnie bo tak powinien każdy dbać o swoje auto !! I naprawdę bardzo podziwiam Cię za włożoną prace fundusze i przede wszytkim serce bo musisz kochać to auto Zresztą tak jak ja swoje Masz może jakiś kosztorys tego ile włożyłeś w to auto ? Może być na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Miyagi Opublikowano 29 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 kamil_rosen - osłona haka została, a jakże - jako ciekawostka Końcówka i gwint są do ogarnięcia, ale w air nie wchodzę, nie czuję takiej potrzeby. Pokaż mi to mega wyj****e koło w rozstawie 4x114,3 - proszę! Nie ma nic fajnego, przynajmniej nie w PL. Może po prostu wrócę do białych felg, a gwint zrobi resztę? Widzą mi się takie koła... ale co to, skąd to? Nie mam pojęcia. [ Dodano: 29 Wrzesień 2014, 22:29 ] Bartek9441 - poszło PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 pomimo że nie lubie marki volvo to ten egzemplarz (i włożona praca) robi wrażenie trochę musisz lubić bo masz silnik volvo w tym mondeo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rosen Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 No to drugie koło i zestaw auta robi robotę Zdaję sobie sprawę, że jest ciężko bo rozstaw kiepawy, ale to jest według mnie droga do twojego sukcesu. Wtedy rozbijesz bank A nie chcesz adapterów? W VAG-ahc stosują masowo Nie orientuje się dokładnie w tym rozstawie, ale może dało by się przejść na np 5x100 lub 5x112 wtedy masz drogę w nieskończoność z kołami? ET też jakoś dobierzesz i wtedy mógłbyś poskładać na prawdę konkretny zestaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Miyagi Opublikowano 29 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Tej drogi się obawiam... a konkretnie drogi w nieskończoność z kołami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Fajnie jest co sezon zmienić koło. Nie gromadząc starych tylko sprzedając, wcale nie jest to drogie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Fajna sprawa V40-ki mi sie akurat podobaja, nawet sie zastanawialem nad 2.0... Mi sie wlasnie ten projekt podoba - smaku nadaja detale, ktore widac, ktore wyrozniaja samochod z innych V40 - felgi, nakladka klapy, swiatla przeciwmgielne - no i felgi (sam bym takie zarzucil u siebie Powodzenia w dalszej pracy~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastek1980 Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Super podejście do tematu. Bardzo podoba mi się, przede wszystkim serce jakie wkładasz w swoje auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Pan Miyagi, Mam Rondell 0026 17'' 4x114 na zbyciu jakby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Miyagi Opublikowano 30 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 booohal - dzięki ale jeśli już zmieniać to na coś bardziej unikatowego pod względem wzoru, tak jak na zdjęciach kilka postów wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Wiem, wiem. Znam ból posiadania 4x114... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastek1980 Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Przecież istnieją dystanse zmieniające rozstaw śrub... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Zaglądałeś na JDMDistro.com? Można u nich znaleźć sporo fajnych felg w rozstawie 4x114,3 i w miarę przystępnych cenach, na wielu forach JDMowych zamawiali od nich felgi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teddy Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Nie wracaj do tych białych felg. Pasowały jak trampki do garnituru. Ja bym tu widział coś polerowanego. Może nawet te co masz tylko wypolerować je wibracyjnie na hochglanzverdichten. Tak jak użytkownik vw_golf3 to robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Miyagi Opublikowano 30 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 myślałem o czymś takim: biały z polerowanym w stylu mesh: tylko właściwego ET brak, wszystko za bardzo wystaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatthewG Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Dzięki za dzięki Wreszcie się przebiłem Jednego się obawiałem i już po obejrzeniu pierwszych zdjęć moje obawy się potwierdziły, nie da się oddać piękna tego koloru na zdjęciach To chyba najbardziej niesamowity fabryczny kolor jaki kiedykolwiek widziałem W sztucznym świetle to ach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał 330xd Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Podziwiam Cię za włożoną pracę w ten samochód. Przyjeżdżasz w Czwartki pod Plazę ? Chętnie bym zobaczył na żywo auto i kolor felg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Miyagi Opublikowano 1 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Chyba zacznę przyjeżdżać. Mógłbym być za tydzień. W jakich to godzinach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestBikers Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Jestem pod ogromnym wrażeniem - pod moją pracą stoi taki model Volvo ale nie wyróżnia się kompletnie niczym - ot zwykłe kombi - dlatego tym bardziej podziwiam za ogromny wkład i dbałość o najmniejszy nawet szczegół - naprawdę super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi