Pan Miyagi Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 W życiu nie pomyślałbym, że V40 może robić takie wrażenie. Szacun. ja również Btw może ktoś spotkał się z tym jak wykonać (bądź gdzie kupić) takie dokładki jak te na zdjęciu ? Widać, że idealnie spasowane i naklejone na oryginalną dokładkę zderzaka w tym modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorenek00 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 taką dokładke nie wiem gdzie dostaniesz, ale dużo ludzi kombinuje z dokładkami od seatów (cupra), do vectr, peugeotów to montują. Możesz również coś pokombinowac z dokładkami od r design volvo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amper124 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 A to nie Heico przypadkiem jest? Zmiany zdecydowanie w moim stylu, szkoda tylko ze u mnie funduszy i czasu brak. Gratuluje auta, swietne, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 No widać że kochasz to Volvo. Szacunek za włożoną pracę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powazny77 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 włożyłeś wiele wysiłku w auto, ale było warto:) gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Miyagi Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Dziękuję, ale jak to śpiewał klasyk: "najlepsze dopiero nadejdzie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rosen Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Auto dzisiaj widziane pod Almą na ul. pilotów ok 18 Lakierek zacnie się świecił przy sztucznym świetle Tak patrząc szybko nie było widać rysek na lakierze Jakoś mi tak rejestracja mignęła i skojarzyłem z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luq92 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Ło panie Nie wiem jak to się stało, ale dopiero teraz przejrzałem pierwszą stronę tematu Coś niesamowitego. Na pierwszy rzut oka zwykłe V40, a jak się przyjrzeć tyle dopieszczonych szczególików Klękam i całuję w sygnet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lotniarz09 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 WOW! Niewiarygodne! Szacun za robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiskus.86 Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Bardzo ładne Volvo ! Zwłaszcza na tej białej feldze dobrze wygląda... jedyne co mi osobiście zawsze w tych samochodach nie pasuje to ten środkowy kokpit... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Miyagi Opublikowano 12 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Żeby nie było, że projekt umarł. Nie umarł, żyje i ma się doskonale. Mniejsze i większe prace odbywały się w zimie, wszystko obfotografowane i zostanie pokazane w odpowiednim czasie. Obecnie sprawy nabierają tempa. Auto będzie posadzone nieco niżej na niższym profilu, wleci trochę modyfikacji wizualnych z zewnątrz i w środku a także pod maską. Ale niekwestionowanym gwoździem tego sezonu będzie ponowne lakierowanie całego samochodu, nie wiem jeszcze czy ze zmianą koloru/odcienia czy nie. Chodzą mi po głowie lakiery typu candy w odcieniach fioletowego lub niebieskiego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatthewG Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 typu candy w odcieniach fioletowego lub niebieskiego... Grubo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darjan Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Lubie takie posty ,komora wygląda jak z plakatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacuś Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Piękna sprawa ... gratuluję samozaparcia ...!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Miyagi Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 wiedz, że dużo się dzieje spy photo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatthewG Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Dwukolorowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witap Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Czy są już widoczne efekty pracy nad autkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Miyagi Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Owszem, auto odebrane, czas na szlif tu i tam (jutro), korektę i powłokę. Odnośnie powłoki - zastanawiam się na co postawić przy takim kolorze lakieru żeby ładnie go podbić. Zdjęć mam już dużo za dużo, ale wszystkim się podzielę po ukończeniu projektu co powinno mieć miejsce na przełomie maj/czerwiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witap Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 To może choć jedno spy photo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Miyagi Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Uwierz mi, nie ma się czym pochwalić, przy montażu wszystkiego i ustawianiu drzwi, rygli itd. ciężko było o nie "szuranie" samochodu więc nie byłoby efektu wow a o niego właśnie chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witap Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 OK, w takim razie czekam na WOW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wostok Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Gdzie jest WOW??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_84 Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Gdzie jest WOW??? Widziałem go tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damek Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Widziałem samochód ostatnio w okolicach olszy 1, zwraca na siebie uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Miyagi Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi