g.pajak Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2013 Przecież sam już nie raz pokazałeś, że 1500 km to jest nic dla glasura Jak by mi tyle wosk wytrzymywał to woskując auto w niedzielę, w czwartek nic by nie było
daniels Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2013 Wiesz jak mój Dodo Juice Diamond White Hard Wax na PB WD lepiej wygląda po podobnym przebiegu to ja już nie wierzę w magię Zymola i doszedłeś do takiego wniosku na podstawie analizy tego testu gratulacje
Moderator Eryczek Opublikowano 8 Lipca 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2013 daniels, a pamiętasz ten test: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 56&start=0 woski 10x droższe od Glasura a zjechały po miesiącu. Nic nie warte te woreczki
leszcz Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2013 U mnie Zymol Carbon przegrał rywalizacje zarówno z Sonax BSD i PNS nie został po nim żaden ślad a robiłem Zymola z HDC . Podniecałem się kiedyś Zymolem . A tu taki Sonax Teraz leży na aucie Sonax BSD i ma już najechane autko 1500 km zaraz na dniach powrót do PL i kolejne 1500-2000 km będzie siedział na aucie. Zobaczymy czy wogóle będzie .Ale czuję że problemu z tym nie będzie zważywszy że wczoraj ku mojemu wielkiemu zdziwieniu ( zdziwieniu ponieważ jak pamiętam to pierwszy raz od paru lat jak tu jestem to tu padało) w okolicach Makarskiej w CRO przeszła ulewa a na autku były piękne kropelki a autko po przejechaniu paruset metrów zrobiło się suchutkie tak ładnie zrzucił BSD wodę
Sabat Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2013 daniels jak już używasz emotikonów to sprawdź jakie mają znaczenie,(zwłaszcza ten na końcu mojego postu) teraz możesz się turlać...
Maciej WTN Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2013 Bo sama jestem ciekawa jaka wtedy będzie różnica Ja równiez jestem ciekawy
daniels Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2013 daniels jak już używasz emotikonów to sprawdź jakie mają znaczenie,(zwłaszcza ten na końcu mojego postu) teraz możesz się turlać...nie ucz ojca dzieci robić no wniosek jak każdy...jednemu zjeżdża po miesiącu drugiemu po 3 miesiącach komu wierzyć? jakby wszyscy opierali się tylko na testach z tego działu to sprzedawało by się może z 5 produktów, dzięki Bogu jest kilkoro userów którzy swój rozum maja i lubią coś samemu przetestować
kubik Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2013 Patrz,ucz się,ale miej swój rozum A dziwną regenerację Zymoli też zauważyłem,po myciu niemal tafla,człowiek załamany,że tyle zachodu,kadzidełka,a tu nic,zalatuje za 2dni spłukać robale,a tu woda ucieka jak poparzona
Saico Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2013 Test nie jest skończony! Teraz cała nadzieja w tym że nastąpi "dziwna regeneracja Zymola"!
Moderator Eryczek Opublikowano 9 Lipca 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2013 Nie znam się na "sztuczniakach" ale mnie czasami wosk naturalny potrafi się zatkać tym co z drzew na niego nakapie - może glinka pomoże?
Justyna Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2013 Fabia dzisiaj zaliczyła bezdotyk i mogę powiedzieć, że Glasur jednak odżył i dobrze odprowadza wodę oraz kropelkuje Później będzie filmik .
kamilgt Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2013 Czyli tak jak mówiłem, trzeba było poczekać dzień na testowe płukanie
Moderator krd Opublikowano 10 Lipca 2013 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2013 Prosze bardzo. Na poczatku poszly jakies resztki proszku z lancy.
jukojuko Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2013 Jest lepiej ale jednak PNS na razie lepiej. PSN jak bardzo jest wydajny?Na ile mniej więcej wystarczy. Skończył już ktoś jakąś puszkę ?
Moderator krd Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Mam nagrany filmik z ostatniego mycia przed polozeniem czegos nowego, jak tylko dorwe sie do szybszego netu to wrzuce
marcell Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2013 Jak się mają sprawy z filmikiem?
Moderator krd Opublikowano 6 Października 2013 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 Sorry, ze tak dlugo to trwalo, ale udalo sie
Artih Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 Sonax BSD najsłabszy. Sonax PNS jeszcze żyje
Driv3rrrr Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 Jaki przebieg w sumie?
Justyna Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 Jaki przebieg w sumie? 2800 km
Rekomendowane odpowiedzi