sebba75 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Pisałem na PW ale nie otrzymałem odp jest dostępna pasta Deox 2 ?? pozdro Nieco się nie wyrabiam z PW prosił bym generalnie o pytania itp pisać na e-maila mrcleaner@mrcleaner.pl zdecydowanie wpłynie to na czas odpowiedzi na wasze pytania Co do samej pasty to jest dostępna w opakowaniu 1l i juz niedługo w 250ml Orzeł wylądował. :goohttp://forum.kosmetykaaut.pl/images/smiles/icon_smile.gifd: Jeszcze raz dzięki za zamówienie Ale Maciek opakowanie chyba jest 125ml jak juz ci wczesniej mowilem przez telefon
Administrator Evo Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Maciej, a co to ta pasta Deox 2 ? Do użycia ręcznego czy maszyną ? Mocna czy słaba ?
sebba75 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Maciej, a co to ta pasta Deox 2 ? Do użycia ręcznego czy maszyną ? Mocna czy słaba ? bardzo zblizona do Menzerna Power Finish PO 85 do uzycia maszynowego
Kita Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2010 Muszę pochwalić nOx`a zrobiłem dość spore zamówienie i przyszło na drugi dzień, super zapakowane, pełno gratisów, luks po prostu. Co mnie zdziwiło z powodu błędu na magazynie nie zostały wysłane dwa produkty. Po meilu informującym dosłane od razu bez problemu wraz z gratisami. Polecam ! Fachowość i kontakt na piątkę
pyzax Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 Kiedy można się spodziewać past Sholla na stanie?
Gość Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2010 pyzax, na stanie to pozasychają. Trzeba używać i polerować.
Prezes Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2010 Kiedy jakieś dostawy? Np taśmy do oklejania 38mm, Butter... ??
nOx Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2010 Witam, w przeciagu tygodnia będzie dostępna taśma oraz butter i nie tylko : Przy okazji wprowadziliśmy wybrany produkty Poor Boys oraz Finish Kare w pojemnościach testowych
Gość Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2010 Gdzie w sklepie ich szukać można, że po polsku zapytam się?
Administrator Evo Opublikowano 5 Maja 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2010 http://mrcleaner.pl/Finish-Kare-m1606.html
Kita Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2010 Witam Zapowiada się może w najbliższym czasie rozszerzenie oferty Prima? Głównie chodzi o Slick i Swirl
nOx Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 Czekamy na dostawe ale poki co z nowości będzie Banana Gloss + Hydro wet wax .
Stefan-16 Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Kiedy można się spodziewać produktów Insta Finish ??
nOx Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 W przeciągu tygodnia będzie u nas plus nowość w naszej ofercie czyli Insta cherry wax
aro_77 Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Uuu to teraz zamiast maslem bedziemy wisienkami smarowac... tak trzymac.
nOx Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Tak można go określić ma środki leko ścierne którą potrafią usunąć delikatne zadrapania mikroryski i hologramy bazuje na kombinacji Carnauby i polimerów dodatkowo ma zawartość cleanerów czyli jak najbardziej AIO
Gość Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2010 Kolejny zadowolony klient Rabat, szybka przesyłka, 5 gratisów przy 12 zamówionych produktach - gorąco polecam! MF Big Blue jest genialna
Gość Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2010 Kolejne zakupy u Kolegi nOxa - jak zwykle przemiła obsługa, informacje o planowanych nowościach, gratisy mimo skromnych zakupów testowych. Gorąco Polecam!
raceboarder Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2010 za pierwszym razem kupowałem wysyłkowo w Mr Cleaner -> bardzo profesjonalne podejście do sprawy , wysyłka z dnia na dzień ! Za drugim razem miałem okazję być w kato i zrobić małe zakupy - polecam 100% fachowa i miła obsługa i oczywiście gatisy . . .
tom-998 Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 Kurcze a co z moim zamówieniem, które złożyłem w środę rano a w historii zamówień dalej ma status "do wysyłki" (nr. zamówienia 125). Pozdrawiam.
Gość Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 nOx, Bym zapomniał Wielkie dzięki za Paczuszkę (jakiś czas temu) Świetne gratisy a Eurow shag to od teraz moja ulubiona MF Podziękowania także od Woertman Natuursteen B.V. NL Pozdrawiam
michal Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2010 kolejne zamówienie, kolejne niespodzianki, dzieki Nox
Stefan-16 Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2010 Nielsen Aluminium Cleaner 1l. Czy są jakieś przeciw wskazania przy stosowaniu ich na felgach?? tzn. czy można używać na felgi polerowane, na felgi z uszkodzonym lakierem itp.??
Rekomendowane odpowiedzi