aro_77 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 U mnie takze, na mikolaja! W sobote kurier przyjechal? Dziekuje i polecam.
yacek _b Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 Uff , kurier zdążył , przed południem odebrałem paczkę , jestem bardzo zadowolony z produktów , ciesze sie że sklep wprowadził sporo próbek , klient może sprawdzić czy dany środek mu pasuje czy nie a potem ewentualnie kupić duże opakowanie . Juz wiem że Meguiars Endurance High Gloss nie jest dla mnie , za duży połysk i zdecydowanie wole Nielsen Brilance , ciekawy jest Nielsen S-A-S , zobaczę jak z trwałością , ale wygląd plastików mi odpowiada . Na lepsza pogodę i glinkowanie będzie czekał Dodo Juice need for speed
Danio Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 Do mnie też paczka dojechała, dzięki. Obsługa expres, gratis też się znalazł chociaż zamiast fibry wolał bym dostać atomizer do zapachu
Partner forum MrCleaner Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 klient może sprawdzić czy dany środek mu pasuje czy nie a potem ewentualnie kupić duże opakowanie takie jest właśnie założenie aby ułatwić klientom tanie przetestowanie produktu zamiast fibry wolał bym dostać atomizer do zapachu jeśli będziemy mieć na stanie to następnym razem dołożymy
Master kecav Opublikowano 6 Grudnia 2010 Master Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 Paczka doszła bezproblemowo. Dzięki za gratisik. !
Partner forum MrCleaner Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2010 a my dziękujemy za zamówienie
Gość Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2010 Gratisy naprawdę robią wrażenie, dziękuję za nie. Z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep.
Partner forum MrCleaner Opublikowano 11 Grudnia 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2010
senz Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 Dziękuję chłopaki za zakupy, gratisy, darmową wysyłkę ! Wszystko jak najbardziej na plus ! Polecam i pozdrawiam s
nOx Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2010 To my przede wszystkim dziękujemy za zakupy zrealizowane w naszym sklepie
Partner forum MrCleaner Opublikowano 13 Grudnia 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2010 Mr Cleaner poleca także zimową linię Sonax do walki z śniegiem i lodem http://www.mrcleaner.pl/Sonax--m1620.html
yukon Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2010 panowie kiedy mogę spodziewać się Collinite No. 476? mam zamiar złożyć niedługo zamówienie a zależy mi na jednej paczce
Partner forum MrCleaner Opublikowano 16 Grudnia 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2010 Robimy co możemy aby 476 był ponownie w naszej ofercie
yukon Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2010 ok...ale to tak dłużej go nie będzie? mogę się go spodziewać na początku stycznia?
nOx Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2010 jest szansa aby 476 był dostępny w Styczniu realnie pod koniec Stycznia. A tym czasem Świąteczne promocje czas zacząć ! Polecam uważnie sprawdzać listę produktów promocyjnych w linku poniżej , nadal dochodzą kolejne naprawdę atrakcyjne oferty http://www.mrcleaner.pl/promotions Przykłady opakowań prezentowych :
mieszacz Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2010 Bardzo miła i fachowa obsługa,właściciel firmy do wzór do naśladowania .Paczka zapakowana bardzo solidnie dołączony gratis.Pomimo tak solidnego zapakowania firma kurierska potrafi narobić szkód
kempus Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2010 Maciek - kiedy można spodziewać się Nielsen Brillance 1l? Brakuje mi tylko tego do złożenia zamówienia
nOx Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2010 mieszacz - dzięki za zamówienie i tak miły komentarz Kempus - briliance jutro będzie na stanie
Partner forum MrCleaner Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2010 Ogłaszamy konkurs na imię dla pięknej Miss Cleaner Czeka nagroda
login Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2010 Miss Cleanereczka, mam małe dzieciaki i uwielbiają Calineczke
sq8shq Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2010 Czy mozna sie spodziewac ze jeszcze do konca roku pojawi sie Smart Wax Blue-b-gone?
jorgus Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2010 dzieki Cleaner za zakupy i fajne gadzety w przesyłkach,juz niedlugo większe zamowienie:) pozdr
conrado Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2010 Może Jadwiga lub zdrobniale Dziunia?
kempus Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2010 Może ją nazwać "Makita" albo po prostu "blondyna"
Rekomendowane odpowiedzi