markn Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 Przesyłka dotarła. Było opóźnienie ale cierpliwość nagrodzona została sowicie gratisami Pozdrawiam.
Administrator AreK Opublikowano 28 Lipca 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2010 Kilka słów ode mnie. Paczuszkę otrzymałem ekspresowo. Radość trwała jednak krótko. Pewna rzecz którą zakupiłem okazała się wadliwa i rozkleiła się. Paczka dotarła w poniedziałek, wczoraj rano defekt i ...??? Wysłałem mail do firmy z zapytaniem co robić. Po 5 min dostałem odpowiedź ,że mogłem trafić na wadliwą partię i co najważniejsze właśnie Pan pakuje do mnie nową szt. Szczerze mówiąc troszkę nie dowierzałem ale dzisiaj jakieś pół godziny temu ku mojemu zdziwieniu zadzwonił listonosz z nową paczuszką. SZOK!!! Jest to super firma z niesamowitym podejściem do klienta czego najlepszym przykładem jest moja przygoda. POLECAM
mieszacz Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2010 Zaległy produkt dotarł.Dzięki za gratis
nOx Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2010 Dzięki za zamówienia i za pozytywne opinie za te mniej pozytywne też dziękuje wiemy na co musimy zwrócić uwagę Teraz zamiast std gratisów dodatkowo dodajemy Gratis specjalny
mariusz Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2010 paczka dotarła, dzięki za gratisy. Mam nadzieje że nastepne zamówienia będą miały krótszy termin realizacji Kiedy można spodziewać się black hole? I czy z zakupem Sim 180 trzeba się spieszyć? Chciałbym zakupić wszystko razem (jedna przesyłka)
mr_simon Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 A kiedy można spodziewać się ponownie w sprzedaży Collinite No. 476S?
nOx Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Myślę że pełna oferta colli wróci już niedługo na stan magazynowy. nie jestem w stanie nic obiecać ale jest szansa aby było to w przeciągu 7-14 dni . Mariusz dzięki za zamówienie Co do Sim 180 to myślę że nie ma co się bać szybko raczej nie zniknie z półek . Z BH ponoć jest kłopot produkcyjny i dla tego jest przerwa w dostawie ale juz nie długo ma wrócić na magazyn ale tutaj temat ma się podobnie jak z colli
Administrator AreK Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 nOx, ...a jak wygląda sprawa DURAGLOSS 901??? Chciałbym zrobić zamówienie i tylko tego mi brakuje!
Administrator AreK Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Fajnie a Monster Shine Big Blue? Jest szansa wkrótce?
nOx Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Z big blue jest jakiś kłopot produkcyjny i tu czas oczekiwania może sięgać około 2 tygodni .
Dominik Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 czy można się spodziewać do SIM-180 jakiegoś starter kita też?
nOx Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zdecydowanie tak są już w przygotowaniu , podobnie jak większa ilość "kitów" do Das'a
malkolm Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 nOx, a wiesz coś na temat ciężarków do DAS-a?? tak aby nim nie tłukło z mniejszymi padami ??
Prezes Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 A kiedy można spodziewać się grit guardów??
turzol Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zakupiłem, odwiedziłem i odebrałem, miło spędzając czas. Zdecydowanie najciekawszy sklep z branży tak 3mać !
raceboarder Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2010 szefie kiedy można się spodziewać "Dodo Juice Lime Prime lite 250ml" ???
nOx Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 wyjaśnione telefonicznie Powiększamy oferte o nowe produkty Race Glaze na stocku juz dostępne samplery wosku pre wax cleaner , przenośne wiaderko zestaw wash & Wax kit , http://www.mrcleaner.pl/Raze-Glaze-m1610.html A już nie długo Lusso Oro , R222 oraz Victoria Vax
Administrator Evo Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Dzięki za zakupy
Mazder Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2010 W ramach podarunku do dosłanego w późniejszym terminie kawałka zamówienia dostałem słodziutkie co nieco. Pysznie
.::SCR::. Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Dzięki za przesyłkę do Raceboarder'a. Z racji że szykujemy następną, mam parę pytań odnośnie past Scholl'a - już jakiś czas temu pisałem PW w tej sprawię, jak będziesz miał chwilę to odpisz
yukon Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 dzięki kolejna przesyłka doszła cukierasy zjadła mi mama
Rekomendowane odpowiedzi