jarekrk Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2014 Niestety materac odpada bo praca w warsztacie gdzie jest dość brudno to szkoda by go było, muszę faktycznie jakiś stołeczek rozkminić. Dzięki
MD Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2014 jak doczyścić i zabezpieczyć tą końcówkę?
Marek__82 Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2014 Proszę o radę na temat korekty maszyną orbitalną, jakie prędkości i ile przejazdów. Ciężko mi to znaleźć ...
powalla Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2014 http://www.detailer.pl/blog/2010/12/pol ... -davekg-3/
SaulGoodman Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2014 Witam, chciałem się Was poradzić a mianowicie czym mogę wyczyścić i zabezpieczyć taką powierzchnię ? Czy do czyszczenia będzie dobre APC Nielsen Cyklon 1:10 ? Dzięki za odpowiedź i pozdrawiam.
Novus Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2014 MD najpierw odsmolić np prickbort, później APC żeby wyczyścić z pierwszego brudu i później pasta do chrom/alu np autosola i lecisz ręcznie mikrofibrą polerkę. Zabezpiecz woskiem wysokotemperaturowym lub jeżeli posiadasz jakąś powłoką [ Dodano: 21 Lipiec 2014, 21:57 ] SaulGoodman, Opisz materiał. Blacha coś jak ryflowana, czy inne ustrojstwo? Jak ryflowana to Alux
kubik Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2014 Progi w x5 to bardziej szczotkowane amelinium
Novus Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2014 A jak amelinium to nie pomalujesz APC i pewnie prick bo smoła na nich będzie, a później lecisz autosolem do amelinium. Będzie pięknie
gret Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2014 Witam Czy do aplikowania dodo juice lime prime nada się aplikator tri color? Jeśli tak to która strona, czarna czy zolta?
Mess Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2014 WitamCzy do aplikowania dodo juice lime prime nada się aplikator tri color? Jeśli tak to która strona, czarna czy zolta? Ta miękka
Pogodny Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2014 Proszę o pomoc w wyborze rotacji Rupesa z wyższej półki: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=20419 Początkowo myślałem o Lare EPL 11 ale jakoś teraz wolał bym dołożyć drugie tyle i mieć coś lepszego, wygodniejszego
silver200 Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2014 Wczoraj troche sie chmurzylo wiec stwierdzilem ze umyje samochod, jak juz sie rozlozylem tomwyszlo slonce i po spsikaniu przodu Tenzi mosquito zasechl mi. Umylem auto, ale zostaly zacieki, nie sa jakos bardzo widoczne, ale sa, czym je teraz usunac? Tylko, na ucie lezy kwarc Tac system
zegarek Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2014 Pogodny, pogadaj z Arekkaz, bo chyba miał którąś rotację Rupesa i nie kojarzę, żeby się dobrze o niej wypowiadał.
bienek Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2014 Chcesz miec dobra rotacje to kup flexa albo festoola.
chris18404 Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2014 cześć, wujek kupił sobie jakąś szpachle do plastiku i myśli (raczej mi dał to na zadanie ) nią uzupełnić odpryski w zderzaku, jest to szpachla już o tym samym kolorze co zderzak, co o tym myślicie to ma prawo się udać bez żadnego sprzetu, jego zadaniem wystarczą papierki do szlifowania , na początku mu to znegowałem że to nie ma prawa się udać ale teraz pytam Was specjaliści?
Pogodny Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2014 Chcesz miec dobra rotacje to kup flexa albo festoola. Chce miec taka rotacje dzieki ktorej praca bedzie przyjemniejsza i szybsza niz obecna meka z silverline...
kamilgt Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2014 cześć, wujek kupił sobie jakąś szpachle do plastiku i myśli (raczej mi dał to na zadanie ) nią uzupełnić odpryski w zderzaku, jest to szpachla już o tym samym kolorze co zderzak, co o tym myślicie to ma prawo się udać bez żadnego sprzetu, jego zadaniem wystarczą papierki do szlifowania , na początku mu to znegowałem że to nie ma prawa się udać ale teraz pytam Was specjaliści? Cześć, mam buty i kupiłem środek do czyszczenia butów, jak myslicie, będzie dobry? Co byś na to odpowiedział?
manio49 Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2014 Chce miec taka rotacje dzieki ktorej praca bedzie przyjemniejsza i szybsza niz obecna meka z silverline... Dostałeś odpowiedź: Chcesz miec dobra rotacje to kup flexa albo festoola. Albo kup sobie LARE albo Kraussa, też się nie umęczysz.
Novus Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2014 cześć, wujek kupił sobie jakąś szpachle do plastiku i myśli (raczej mi dał to na zadanie ) nią uzupełnić odpryski w zderzaku, jest to szpachla już o tym samym kolorze co zderzak, co o tym myślicie to ma prawo się udać bez żadnego sprzetu, jego zadaniem wystarczą papierki do szlifowania , na początku mu to znegowałem że to nie ma prawa się udać ale teraz pytam Was specjaliści? Cześć, mam buty i kupiłem środek do czyszczenia butów, jak myslicie, będzie dobry? Co byś na to odpowiedział? Będziesz pan zadowolony
chris18404 Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2014 Chcesz miec dobra rotacje to kup flexa albo festoola. Chce miec taka rotacje dzieki ktorej praca bedzie przyjemniejsza i szybsza niz obecna meka z silverline... Nie rozumiem
Ballhaus Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2014 Który z środków do czyszczenia jest lepszy - Interior shampoo - Autoglym - Finish Kare - albo np. Interior Detailer Meguiars Który bardziej polecacie? Autko do zacny Polski Fiat 125p chciałbym przyzwoicie odświeżyć wnętrze łącznie ze skajem i podsufitką
Rekomendowane odpowiedzi