wolny Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Pimps Dzieki za info tez myslalem na nim ! Co powiedzie o LIQUID ELEMENTS WHITE MONSTER, LIQUID ELEMENTS PURPLE MONSTER 1300, WET WET LOOK DAIMOS czy SCHOLL MICRO PLUS PREMIUM ???
szpadliszi Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Panowie, czym potraktować naklejke na wew stronie szyby tylnej, która jest przyklejona na ogrzewaniu, pewnie w salonie ? Trzyma sie nieźle, próbowałem chwilę opalarką , ale efekt żaden. Wieczorem podjadę SG T&G, ale nie wiem, czy nie przydałoby się czyms tego zdrapać, ale to ogrzewanie ...
manio49 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2014 podważyć nożykiem i pójdzie, resztę kleju usunąć t&g, potem umyć szybę i cacy. z laguny ściągałem taką naklejkę po 14 latach i zeszło tym sposobem bez problemu.
szpadliszi Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2014 no właśnie z tym podważeniem słabo, od razu się łamie , nawet po podgrzaniu - też miałem na początku taki plan
KeepeR Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Ktoś mi powie czy to nowy czy stary słoiczek Swissvaxa ?
kubik Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Nowe są zdaje się bardziej walcowate
escimo Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2014 KeepeR, na moje nowy. Z tego co kojarzę, to stare były całe czarne (bez przeźroczystego gwintu), niższe i szersze. Fotka z netu, stary vs nowy:
Chat Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2014 no właśnie z tym podważeniem słabo, od razu się łamie , nawet po podgrzaniu - też miałem na początku taki plan Podgrzać suszarką, podważyć, zsunąć złotą kartą kredytową. Resztki zmyć zmywaczem do naklejek i etykiet. Usuwałem ostatnio dwie takie jak rejestracyjna i poszło bez problemu.
szpadliszi Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2014 zsunąć złotą kartą kredytową. no to porobione, mam tylko zwykłą bankomatówkę ..
silver200 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2014 a nie, to ze zwykłą bankomatową to nie ma co podchodzić, bo szyba pęknie;)
Maniek8888 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Czy są gdzieś na forum jakieś testy lub bardziej konkretne informacje na temat Dodo Juice Basics of Bling Prep Polish Cleaner ?? Bo jakoś nic nie znalazłem
OloHalski Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Można nakładać Poorboys World Black Hole gąbkowym aplikatore m z Meguiars?
Dimmu Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Można nakładać Poorboys World Black Hole gąbkowym aplikatorem z Meguiars? Można
Yahoon Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Dywaniki gumowe po wymyciu zabezpieczać tym, co nakładam na opony, czy tym, co nakładam na plastiki?
proximo Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2014 środekiem z przeznaczeniem na gumy sugeruje tym do opon
daniel87 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Yahoon, byle nie było tłusto i ślisko, polecam 303 AEROSPACE PROTECTANT
dzinkins Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Yahoon, byle nie było tłusto i ślisko, polecam 303 AEROSPACE PROTECTANT +1
Yahoon Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Dzięki bardzo Jeszcze jedno pytanie, macie może jakieś pomysły jak to zaaplikować, bo próbowałem pędzelkiem (Plaka Czyste opony :E), ale nie idzie, aplikatorem też mi się nie wydaje żeby się udało... To czym to zaaplikować? Dywaniki wyglądają jak te na tym zdjęciu :KLIK
wolny Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2014 LIQUID ELEMENTS WHITE MONSTER, LIQUID ELEMENTS PURPLE MONSTER 1300, WET WET LOOK DAIMOS czy SCHOLL MICRO PLUS PREMIUM ???
Pimps Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2014 LIQUID ELEMENTS WHITE MONSTER, LIQUID ELEMENTS PURPLE MONSTER 1300, WET WET LOOK DAIMOS czy SCHOLL MICRO PLUS PREMIUM ??? Weź jeszcze pod uwagę Microfiber Madness Summit 800 Ultra Soft Detailing Towel. Mam, używam i jest bardzo wytrzymały a do tego super ściera woski i nie rysuje powierzchni.
wolny Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Biorę oczywiście pod uwagę ale prócz tego co polecicie jeszcze?
atvmmz Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2014 WET WET LOOK DAIMOS czy SCHOLL MICRO PLUS PREMIUM ??? Mam od niedawna obie, bardzo dobre i delikatne fibry. Oprócz tego mogę polecić http://showcarshine.pl/polerowanie-czys ... atura.html i http://showcarshine.pl/polerowanie-czys ... 40x40.html
czarekn Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Czy da radę w domowych warunkach zregenerować felgę wyglądającą tak?
cptolgierd Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Szpachla aluminiowa, później szlifowanie, matowanie felgi papierem 800, podkład i farba. powinna dać radę, jak w domowych warunkach
Rekomendowane odpowiedzi