Pimps Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2013 Arekkaz - no to już jestem spokojny - thx
Administrator AreK Opublikowano 28 Listopada 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2013 Pimps, chyba,że je konkretnie zapaćkasz
Pimps Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2013 Arekkaz, no to mi nie grozi
Akira Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2013 Panowie i Panie szukam ale nie widzę tematu o płynach do spryskiwaczy. Jest taki gdzieś czy nie ma ? Muszę kupić zimowy i zastanawiam się czy już była rozkminka "dobry/zły".
sobka01 Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2013 Bardzo proszę: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... &start=300
Akira Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2013 Bardzo proszę: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... &start=300 Dzięki. Wpisywałem "płyn do spryskiwaczy" i nie wyskakiwało. Dzięki.
Chat Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2013 Mam na aucie położonego Wolfganga Deep Gloss Paint Sealant 3.0, muszę go umyć. Czy szampon Megsa NXT Generation, który mam w nadwyżce będzie Waszym zadaniem odpowiedni czy jednak zapodać np. szampon Zymola.
kupusso Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2013 szampon Megsa NXT Generation Ma on opinie zjadającego woski, ale osobiście nie testowałem.
g.pajak Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2013 Chat napisał/a: szampon Megsa NXT Generation Ma on opinie zjadającego woski, ale osobiście nie testowałem. Ma też opinie nie pieniącego się i nie pachnącego, osobiście testowałem Jak chcesz dobrą opinię o NTX to napisz do Marek750.
Chat Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2013 szampon Megsa NXT Generation Ma on opinie zjadającego woski, ale osobiście nie testowałem. ...zjadającego woski naturalne ;-)
g.pajak Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2013 szampon Megsa NXT Generation Ma on opinie zjadającego woski, ale osobiście nie testowałem. ...zjadającego woski naturalne ;-) ...generalnie kolejny z beznadziejnych, przereklamowanych produktów Megsa
kubik Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2013 Panowie,jak dbać o powierzchnie flokowane?
Xeper Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2013 szampon Megsa NXT Generation Ma on opinie zjadającego woski, ale osobiście nie testowałem. ...zjadającego woski naturalne ;-) ...generalnie kolejny z beznadziejnych, przereklamowanych produktów Megsa ... który mi osobiście b. pasował
bienek Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2013 Ja też lubie myć megsem NXT. bardzo fajny ma zapach
g.pajak Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2013 ... który mi osobiście b. pasował Nigdy pewnie nie zrozumiem dlaczego , ale każdy ma prawo do swojego zdania, nawet po paru piwach
Xeper Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2013 też tak uważam... takze nawet nie wiem czy uzasadniać czy polewać
Moderator krd Opublikowano 29 Listopada 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2013 Ostatnio nim zaczalem myc... i wylalem wiadro z woda i napelnilem czyms 'cywilizowanym'. Piany wcale nie bylo, zapach mizerny, poslizg tez dosc slaby, a wlalem uczciwe 60ml. Produkt nie dla mnie.
g.pajak Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2013 czy polewać polewać!! Xeper, bienek, na pewno piszemy o tym samym produkcie?????????
bienek Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2013 No ja mam takiego tylko w galonie juz chyba od 2 lat Prawie go skonczyłem już. Nie wiem co z waszymi nie tak, ale u mnie jest i dużo piany i bardzo intensywny zapach i mi podchodzi ten szampon, chociaż już 2 raz go nie kupie.
Xeper Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2013 krd, w takim razie musiała sie zmienić receptura lub mamy zupełnie inne postrzeganie. Ja swoje pol galona kupilem OIDP w 2010r i z przyjemnością zużyłem. Porównując do forumowych celebrytów typu DG#901 czy Presta, moim zdaniem szampon NXT nie ma sie czego wstydzić. EDIT: Grzegorz, tak. Tylko ja mialem duze opakowanie.
Moderator krd Opublikowano 29 Listopada 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2013 Xeper, uzywalem jakiejs starej wersji, mozliwe, ze nawet z 2009 roku.
Xeper Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2013 krd, być może tu własnie jest pies pogrzebany. Nie wiem czy była różnica w recepturach, ale stare NXT wyglądały tak: Później, weszła wersja wyglądająca tak: i właśnie taką wersję używałem.
Chat Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2013 Dobra panowie, tak "ście mnie" skołowali, że polałem Zymolkiem, a piwko wypił zaprzyjaźniony starszy jegomość na bezdotyku. Cel osiągnięty = autko czyste. ...pewnie jutro będzie padać, niemal zawsze tak mam. PS. Mam taki Pachnie całkiem nieźle i pieni się równie dobrze, a czy źre woski to może latem przetrenuję.
kskej Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2013 Emblemat przyklejony na lakier klejem typu 'super glue'. Jeszcze nie odklejony ale w planach, czego sie spodziewać? Aceton, jakiś tar&glue remover, polerka da radę czy zostaje malowanie?
MarrciN Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2013 klej cyjanoakrylowy powinieneś ruszyć acetonem - ale trzeba być delikatnym, żeby nie uszkodzić lakieru
Rekomendowane odpowiedzi