Pit_Krk Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2013 nitrylowe i silikonowe Popytaj w aptekach.
Sandro Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Czy SRP nada się do usunięcia delikatnych swirli na ekranie radia? Nie narobie bajzlu? Ta szybka wygląda dość delikatnie.
bgs Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2013 nitrylowe i silikonowe Popytaj w aptekach. Apteki mają maaaarże kosmiczne... Silikonowe -- hurtownie papiernicze, hurtownie "plastikowe" -- drobnego sprzętu domowego. Nitrylowe -- hurtownie budowlane, sklepy z farbami.
Pit_Krk Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Apteki mają maaaarże kosmiczne... Różnie z tym bywa. Jak kupowałem dla siebie to w aptece było taniej niż najlepsza oferta na allegro. Kolejna kwestia, jeśli nawet w aptece będzie trochę drożej, na opakowaniu 100 szt., to wolę kupić na miejscu niż jeździć po całym mieście i szukać mega okazji, gdyż więcej zapłacę za paliwo.
faraon3021 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Dziekuje bardzo. Sprawdze apteki, i hurtownie medyczne. Musze podpytac kumpla dentyste gdzie sie zaopatruje Tylko dalej nie wiem jak bedzie z rozmiarem. Francuzi to taki troche "niskopienny" narod
Future Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Jest ktos zorientowany, ewentualnie ma jakies katalogi i numery czesci i jest mi w stanie powiedziec czy kolektory wydechowy z Mini Cooper z silnikiem 1.6 z 2002 roku bedzie pasowal do mojego Neona 1.6 z 2001 roku ? Jest to ten sam silnik tylko nie wiem jak z ukladem wydechowym, prosze o pomoc
Majaq Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Chlopaki pomozcie mi z 2wyborem maszyny polerskiej, padow itd.. Jestem pewny ze bedzie to polerka DA do 600zloty maksymalnie. Sklaniam sie ku Das 6 pro ale moze polecicie cos lepszego? Polerka bedzie uzywana glownie na japonskich autach! Jakie pasty i pady polecacie? Menzerne, 3M czy moze cos innego? Z gory dziekuje za odpowiedzv i juz nie moge sie doczekac bo chcialbym w weekendzik cos porobic a tu jeszcze nie ma zestawu
kubik Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Nic lepszego nie kupisz jak das6pro i odpowiednicy Pady z doświadczenia LC CCS,bo Flexi wytrzymują max 3auta i trzeba albo kleić,albo cudować,poza tym się zapychają bardziej. Pasty Maguiar's są najlepiej przystosowane do pracy z DA
zmstr Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2013 faraon3021 co do rękawiczek: Do wyboru do koloru rękawiczki dobrej jakości: http://allegro.pl/listing/user/listing. ... s-28469567
Chat Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Czy ktoś może coś powiedzieć na temat środka do czyszczenia felg Meg'sa Wheel Brightener? np. w porównaniu do VP czy SGarage?
Moderator Eryczek Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Chat, miałem kiedyś odlewkę Megsa, później kupiłem i mam do dziś Bilberry. Oba preparaty mają podobną siłę działania (jeden i drugi robiłem 1:4 albo i mocniej) - powalających różnic brak.
Pit_Krk Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2013 faraon3021 co do rękawiczek: Do wyboru do koloru rękawiczki dobrej jakości: http://allegro.pl/listing/user/listing. ... s-28469567 Faraon mieszka we Francji i szuka na miejscu, więc Allegro raczej odpada.
tukolarz Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Chat, miałem kiedyś odlewkę Megsa, później kupiłem i mam do dziś Bilberry. Oba preparaty mają podobną siłę działania (jeden i drugi robiłem 1:4 albo i mocniej) - powalających różnic brak. Kurcze, Eryczek, to chyba miałeś jakąś rozcieńczoną odlewkę albo źle przechowywaną . Wheel Brightener to średnio silny kwas- taki odpowiednik VP Blue Gel, silniejszy od Bilberry. Bardzo dobrze radzi sobie z brudnymi (nie ekstremalnie) felgami nawet rozcieńczony. Na forum można znaleźć relację z jego użycia w dziale: Testy. Ja go lubię, bo ma fajny zapach i jest ekonomiczny .
Moderator Eryczek Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2013 tukolarz, okazało się że określenie "rozlewka" było kluczowe w moim opisie. Widzę że z produktami Megsa miałem największego pecha na giełdzie - kupiłem też litr APC, które jak mi się wydaje, było już ready to use Wnioski wyciągnąłem. Teraz kupuję w sklepach duże opakowania, odlewam ile mi trzeba i reszta ląduje na giełdzie
booohal Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Mi Meg's WB też bardzo podpasował. W sumie to litra bym przygarnął znowu
Kama Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2013 No i co? Nikt nie ma nic do powiedzenia z jakimi pastami atakować tą morę co zdjęcie wrzuciłem? Bo waham się co do poślizgu - czy 400 czy 4000. Chociaż jak znam życie to wystartuje z grubej rury od 400. Jutro powinny dotrzeć pady więc może coś liznę przy piwku...
christoo Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Pewnie już to było wałkowane setki razy.. Którą stroną Tricolora pracować z UC?
Lukasz9 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Witam:) W jakim bezpiecznym stężeniu mogę używać APC Nielsena do usunięcia owadów z nawoskowanego samochodu przed jego myciem? Do tej pory robiłem 1:30. Grzecznie się przypomnę
MarrciN Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Kama, nie powiem z doświadczenia, ale pamiętam że ktoś z forum usuwając morę padami carpro używał do poślizgu menzerny 4000.
Kama Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Kama, nie powiem z doświadczenia, ale pamiętam że ktoś z forum usuwając morę padami carpro używał do poślizgu menzerny 4000. Taką informacje też znalazłem, dokładnie kolega Fancivi Ciekawi mnie tylko o ile wzrośnie agresywność przy zastosowaniu FG400
pawelpp Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Kama, nie powiem z doświadczenia, ale pamiętam że ktoś z forum usuwając morę padami carpro używał do poślizgu menzerny 4000. Taką informacje też znalazłem, dokładnie kolega Fancivi Ciekawi mnie tylko o ile wzrośnie agresywność przy zastosowaniu FG400 No i czy Achilles się nadaje do poślizgu ? Bo jego mam najwięcej
Sebek96 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Po AF tripple będą jakieś kropelki ? zabezpiecza lakier ? w sumie to AIO i czym go najlepiej nakładać ? pomarańczowa gąbka czy czarna ?
ktm950 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Po Tripplu "jakieś"tam kropelki będą, ale bez szału. Zabezpiecza lakier, jak każdy AIO, podobno zawiera zresztą Carnaubę. Nakładać finishową gąbką.
Rekomendowane odpowiedzi