hornet Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Konkurencja ze swoimi sikawkami to chyba do podlewania trawników się nadaje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 No raczej, dzisiaj kolejka taka, że auta na ulicy stoją Trochę ten wjazd krótki, często będzie taka sytuacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 haha a miałem dzisiaj jechać, i tak sobie pomyślałem że kolejka pewno na ulice.... no cóż pojade wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Też się zjawię wieczorem, bo muszę żonowóz odszczurzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Hehe a ja dalej stoję w kolejce. Również stałem na ulicy. Dzisiaj plukam volvo bo żona narzeka, że brudnym jeździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 to co, która godzina :P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiusz Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Koledzy mam pytanie - czy na Krakowskiej jest rozmieniarka banknotów czy tak jak poprzednio trzeba się uzbroić przed myciem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letis Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Jest obsługa która chętnie pomoże w temacie Jest nawet szyld że rozmieniają pieniądze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiusz Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 o! To już wiem gdzie wieczorem będzie mycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 native, jakby co na mnie nie czekaj, bo już byłem tam przejazdem i udało mi się jakoś wbić (czekałem z 15 minut). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsiemKilo Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 No ja wczoraj byłem w końcu odszczurzyć swoje auto i faktycznie ruch jak na grunwaldzkim. Jeszcze ze znajomym się spotkałem to troche tam postałem i praktycznie cały czas jakieś auta się myły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiusz Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Byłem dzisiaj koło 17 i muszę powiedzieć - piana jak śmietana! jeszcze 2 tygodnie temu chodził mi po głowie pomysł z zakupem pianownicy ale po dzisiejszym myciu już wiem że nie ma takiej potrzeby Kolejka była, ale że działają 3 stanowiska to wszystko szło całkiem sprawnie. Szkoda, że teren dookoła (szczególnie z tyłu przy odkurzaczu) jest słabo oświetlony. Można by pomyśleć o jakimś doświetleniu Ciśnienie faktycznie jak kolega Bulpit obiecał - jest moc! Generalnie całość oceniam na 4+! Z tak porządnej myjni jeszcze nie miałem okazji skorzystać. jedyny minus (oczywiście nie dla właściciela) - kolejki... czuć oddech ludzi z kolejki na plecach i piana nie poleży zbyt długo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Tobiusz, pianowownicę możesz sobie zakupić bo piana XXL żre nie tylko brud ale i LSP No może nie odrazu ale jakbyś często mył to napewno. Latem i późną jesienią nieraz sam podjeżdżałem pod jakiś bezdotyk, szybko obleciałem marolexem z magi a potem płukanie myjką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubak89 Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Myjnia jest czynna 24 godziny na dobę? Bo jutro koło 8 rano będę w okolicy i zastanawiam się czy będzie otwarta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulpit Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Planów odnośnie myjni na krakowską jeszcze troszkę jest tylko nie na wszystko funduszy wystarcza. Oświetlenie odkurzaczy postaram się zamontować w tym tygodniu. Rozmienianie pieniędzy takie pewne jest pomiędzy godzinami 18 a 8 rano. Poza tymi godzinami to 50-50. Jeśli mogę tylko siedzieć na myjni to jestem i rozmieniam zwłaszcza w tygodniu. W weekendy na 95% ktoś będzie przez cały dzień na rozmiance. Jeśli tylko się uda to do połowy roku będzie rozmieniarka do banknotów z systemem lojalnościowym który to pozwoli wprowadzić pewne gratisy po doładowaniu karty jak i możliwość wystawiania FV. Ale to wszystko kwestia gotówki W planach są uchwyty do dywaników na stanowiskach myjących. Oraz planowane jest wybrukowanie bądź wysypanie tłuczniem większej ilości placu. Będzie wtedy miejsce na lepsze ustawienie kolejki jak i dzięki temu powstaną miejsca gdzie będzie można wytrzeć auto po umyciu itp. [ Dodano: 1 Luty 2014, 23:13 ] "kubak89" myjnia na Krakowskiej jak i 99% myjni bezdotykowych jest czynna 24h/7dni w tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw4463757 Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 1,5 litra Magifoam na auto, parę minut, 8zł za płukanie gorącą wodą i auto wyglądało na 95% czyste Duża zasługa LSP + gorąca woda + Magi 50ml/litr piany Na pewno będę wracał na krakowską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaddy Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Jeśli tylko się uda to do połowy roku będzie rozmieniarka do banknotów z systemem lojalnościowym który to pozwoli wprowadzić pewne gratisy po doładowaniu karty jak i możliwość wystawiania FV. Ale to wszystko kwestia gotówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 super bulpit, że nie spoczywasz na laurach tylko dalsze inwestycje w planach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lobuz Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 6km, 7zł, wrażenia bezcenne, auto czyste, banan na twarzy i mimo kilku aut, samo oczekiwanie nie jest tragedią. Teren mógłby być troszkę większy ale źle też nie jest. Ogólnie pozytywnie i można polecać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave90 Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 O której robi sie luźniej, coby autko na 2 wiaderka sobie umyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondzior Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Moglibyście mi podać dokładny adres w/w myjni na Krakowskiej? W którym ona jest miejscu? Byłem dzisiaj pod nr. chyba 88 i wydaje mi się, że to nie ta o której tyle tutaj mowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubak89 Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 https://maps.google.pl/maps?q=51.087843 ... 1&t=h&z=18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondzior Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 kubak89, Dzięki czułem że pomyliłem miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin71 Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 dzisiaj byłem z kolegą czystym autem, żeby przetestować pianę i mimo, że nie było czego myć to jestem pod dużym wrażeniem tej myjni. Jutro przyjadę autem, które od lipca stało nieruszane i ani razu nie umyte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Znów byłem dzisiaj ale innym autem na myjni na Krakowskiej. Biorąc pod uwagę wizytę w piątek, sobotę i dzisiaj stwierdzam, że kolega bulpit powinien postawić znaki informacyjne lub wytyczyć kierunek poruszania się po terenie. Podczas każdej z wizyt auta inaczej poruszały się i robiło się zamieszanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi