Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja jestem po korekcie lakieru i potrzebuje miekkie, nie rysujace mikrofibry. Co polecicie? Do osuszania i QD?

Opublikowano
Używasz fibr od temachemu?? Jak z jakością i "delikatnością"?

Imo bardzo dobry stosunek cena/jakoś

BTW. ale błysnąłem z tym linkiem Temachem, a wyżej post za postem na "ich" temat...ale chciałem dobrze :oops:

Opublikowano

używam jej już drugi sezon,i moim zdaniem jest rewelacyjna do polerowania niektórych wosków,no i ta cena-ok 4,99-co sezon kupuję sobie nową ;)

Super się spisuje tez do środka,do przecierania z kurzu :good:

Opublikowano

wczoraj w Społem dorwałem 30x30cm za 1,99zł i 50x60cm (chyba) za coś kolo 6zł.

Pytanie: im mniej poliestru, tym lepiej? Te, które znalazłem mają 70% poliestru i 30% poliamidu

Opublikowano
używam jej już drugi sezon,i moim zdaniem jest rewelacyjna do polerowania niektórych wosków,no i ta cena-ok 4,99-co sezon kupuję sobie nową ;)

Super się spisuje tez do środka,do przecierania z kurzu :good:

Dokładnie. Doskonale się nią ściera woski i rozprowadza QD (chociaż do dotarcia QD używam później jeszcze mikrofibry)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

MF z Tesco marki Tesco nie polecam - nie wchalniaja a jedynie rozmazuja chemie. Tutaj lepiej sprawdzaja sie sciereczki z Lidla - za ok 7 pln za 3 sztuki i do szyb czy przetarcia wnek czy progow daja rade.

Opublikowano

ja w tesco dorwalem zestaw "do szyby do polerowania i do wnetrza" powiem tak dwie pierwsze mam do felg a ta do wnetrza jest nawet nawet :P

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Proszę polećcie mi jakaś mikrofibrę z PA, będę akurat zamawiał środek do kokpitu i aplikator od nich dlatego też zależy mi na mikrofibry od nich http://www.sklep.polishangel.pl/index.p ... e.html?p=1

Wosk który chce polerować to colli 476. Domyślam się, że te z wyższej półki cenowej robią robotę ale skłaniam ku tańszej.