marszo Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Dobra, to może lista? NIEBIESKIE EUROW 3-PACK 1.propekmonter 2.marszo TO i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody666 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 właśnie Panowie, kto załatwi kontakt z eurow. przesyłka tania nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AST_KRK Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Dla tego pytałem czy ktoś już zamawiał u nich produkty i ma jakieś doświadczenie w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrfee Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 To pośredniczy Amazon także nie ma problemu z jakością obsługi, raczej problemem jest to, że oni tego nie wysyłają do Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AST_KRK Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 to po zakupach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciety1989 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Nikt nie ma kogoś w anglii? Kto by to ogarnał nam i wyslał komus do polski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrfee Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Te MF są akurat w USA Szukałem takich w UK ale nie znalazłem... Trzeba znaleźć użytkownika rezydującego w Stanach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciety1989 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 chyba zaczyna to się mijać z celem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iljash Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Ja niby sciagam ze Stanow ale srednio jak sie za to jest zabrac , poza tym czy ktos zaufa takiemu swiezakowi bo ja nie sadze ? Powiedzcie czy te EUROW sa rzeczywiscie tak dobre ? Natknalem sie na nie wczesniej ale ... Czy poprostu ich stosunek cena/jakosc jest niczego sobie i dlatego warto zamawiac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misoch Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Powiedzcie czy te EUROW sa rzeczywiscie tak dobre ? Natknalem sie na nie wczesniej ale ... Czy poprostu ich stosunek cena/jakosc jest niczego sobie i dlatego warto zamawiac ? Ten niebieski Eurow zostawia włoski (wszyscy o tym piszą, na Amazonie też) więc do QD albo wosków to ja bym tego nie brał, już lepiej kupić żółtą Cobre. Ja sugerowałbym dołożyć i kupić żółtą CHEMICAL GUYS 9mm - bardzo fajna, uniwersalna mikrofibra w przystępnej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donatel Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Czy poprostu ich stosunek cena/jakosc jest niczego sobie i dlatego warto zamawiac ? O to to Nie są jakieś kosmicznie najlepsze z najlepszych, ale w tej cenie rewelacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiba Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 koledzy "popracowałem " dziś trochę MF KochChemie-najpierw bok QD a potem zachciało mi się polerować-ścierałem nią pasty-rewelacja sprawa,i to za 12 zł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszkrk Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 W dziale sprzedam pojawiły się mikrofibry firmy MMS o gramaturze 370g/m2, znalazłem te same ( potwierdzone u sprzedającego ) w cenie 6,70 zł http://bhp-chemia.pl/pl/p/Scierka-uniwe ... 50x60/3905 Ma ktoś ją i może polecić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 skiba, potwierdzam, MFka Koch Chemie jest bardzo przyjemna w użyciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propekMONTER Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 lukaszkrk, Dzięki stary, zamówiłem 10 . Dam znać kiedy dojdą i jak się sprawdzają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody666 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 W dziale sprzedam pojawiły się mikrofibry firmy MMS o gramaturze 370g/m2, znalazłem te same ( potwierdzone u sprzedającego ) w cenie 6,70 złhttp://bhp-chemia.pl/pl/p/Scierka-uniwe ... 50x60/3905 Ma ktoś ją i może polecić ? hmm jesteś pewny, że to są te same pomarańczowe lub niebieskie? bo pisze, że uniwersalne, a troche ich w ofercie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 pomarańczowych mam kilka i za tę cenę zdecydowanie mogę polecić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszkrk Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 hmm jesteś pewny, że to są te same pomarańczowe lub niebieskie? bo pisze, że uniwersalne, a troche ich w ofercie jest Wysłałem zapytanie do sprzedającego ( załączyłem zdjęcie zółtej o gramaturze 370g/m2), w odpowiedzi otrzymałem potwierdzenie że to są te same mikrofibry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrfee Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Szkoda, że mu się te MF skończyły... Wie ktoś gdzie można jeszcze takie kupić w takiej cenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Birkhof Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Pół forum teraz kupiło to i ściereczek nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszkrk Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Szkoda, że mu się te MF skończyły... Wie ktoś gdzie można jeszcze takie kupić w takiej cenie? Dostawa ma być w poniedziałek, niestety też się nie zalapalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
globus Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Witam. Szukam dobrej mikrofibry do wnętrza i do QD. Czy żółta Eurow nada się do wnętrza a niebieska do QD? Czytałem trochę ten temat i daaaawno temu mieliście chęci na mikrofibrę żółtą i niebieską eurow którą chcieliście ściągać z UK. Czy tak jest nadal bo mogę pomóc wam ten temat ogarnąć gdyż mieszkam w UK. Nie wiem czy wam się to kalkuluje ale żółte w paczce po 36 to koszt 23-26gbp a 10 niebieskich to koszt 25-29gbp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propekMONTER Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 ja kupiłem 10 w tej bhp-chemii i do dziś ich nie widzę.. zapomnieli wysłać czy co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody666 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Witam.Szukam dobrej mikrofibry do wnętrza i do QD. Czy żółta Eurow nada się do wnętrza a niebieska do QD? Czytałem trochę ten temat i daaaawno temu mieliście chęci na mikrofibrę żółtą i niebieską eurow którą chcieliście ściągać z UK. Czy tak jest nadal bo mogę pomóc wam ten temat ogarnąć gdyż mieszkam w UK. Nie wiem czy wam się to kalkuluje ale żółte w paczce po 36 to koszt 23-26gbp a 10 niebieskich to koszt 25-29gbp. dzięki za pomoc jednak Eurow to nie UK ja kupiłem 10 w tej bhp-chemii i do dziś ich nie widzę.. zapomnieli wysłać czy co towar dopiero dostaniesz pewnie w tyg:d bo jak na razie nie mają żadnych ściereczek na stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
globus Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 dzięki za pomoc jednak Eurow to nie UK Nie rozumiem o co Ci chodzi. MF Eurow bez problemu kupisz w UK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi