Emil.66 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Jeśli będą dosyć miękkie to myślę że warto za taką kasę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xluki Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Emil.66, jutro idę właśnie "obadać" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoozaQ Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Biedronka od 08.04 w ofercie bedzie miala komplet recznikow 4szt 40x60 w cenie 9.99zł A nie przypadkiem od 15.04?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil.66 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Tak sprawdzam i chyba faktycznie od 15.04.. ale i tak muszą na zakupy jechać także nie ma problemu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciety1989 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 podrzucie jakiegoś linka do gazetki. Zaoszczędzicie szukania wszystkim przeglądającym temat Za 9,99 szału nie bedzie ale zobaczyc mozna. http://gazetki.biedronka.pl/g78,kolorow ... #/Kolorowe mieszkanie/24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juurr Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Jeśli chodzi o te microfibry z Biedronki byłem sprawdziłem i .... oszczędzicie czas nie ma sensu się fatygować totalne nieporozumienie ot zwykłe ściereczki do kuchni lub łazienki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximo Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 za 15zł macie bardzo przyzwoitą cobre ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Za 15zł jest już sporo porządnych fibr(choćby Gtechniq mf1,cobra czy też biała flexi ) Z biedronki śmiało mogę polecić fibry do szyb,chyba po 2,99zł,sprawdzają się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr_wroc Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Fajne fibry za rozsądną cenę, sprawdziłem są Fibry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juurr Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Gdzie sa te porządne za 15 zeta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Gdzie sa te porządne za 15 zeta ? tu http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 28&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juurr Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Za 15zł jest już sporo porządnych fibr(choćby Gtechniq mf1,cobra czy też biała flexi )Z biedronki śmiało mogę polecić fibry do szyb,chyba po 2,99zł,sprawdzają się Gdzie sa te porządne za 15 zeta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Za 15zł jest już sporo porządnych fibr(choćby Gtechniq mf1,cobra czy też biała flexi )Z biedronki śmiało mogę polecić fibry do szyb,chyba po 2,99zł,sprawdzają się Gdzie sa te porządne za 15 zeta ? W SCS,PA i wielu wielu innych partnerskich sklepach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AST_KRK Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 A może ktoś z użytkowników forum zamawia ściereczki u producenta ze strony eurow.com Teraz jest fajna promocja http://www.eurow.com/Eurow-Microfiber-P ... 1B4YU2.htm Jeżeli zebrałoby się paru chętnych można zrobić większe zakupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endrju89 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Ja bym się pisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/miodu/ Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Też mógłbym się zastanowić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grochu70 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 ja bym się pisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 I ja. Ale na te 3paki niebieskich za 10 dolców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 I ja również na te niebieskie po dyszce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciety1989 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Na niebieskie tez mogę sie wpisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoozaQ Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 I ja. Ale na te 3paki niebieskich za 10 dolców. Jakoś mi umknęły... Też bym się pisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propekMONTER Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Dobra, to może lista? NIEBIESKIE EUROW 3-PACK 1.propekmonter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamiro Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 A jaka powinna być mieszanka włókien, ponieważ w domu mam dwie mikrobibry, jedną o składzie 80%/20% a drugą 70%/20% ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiek Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 70%/20% http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=6622 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrfee Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Dobra, to może lista? NIEBIESKIE EUROW 3-PACK 1. propekmonter 2. Pyrfee A jak to zamówimy? Próbowałem dla testu sobie wrzucić do koszyka i przy wybieraniu adresu jest napisane, że na adres do Polski mi nie wyślą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi