Wesol Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Te pady z Tesco nie są takie złe , dobrze się nimi nakłada dressingi. Jeden taki pad mam do deski rozdzielczej. Drugi do opon. Trzeci do plastików zewnętrznych. Czwarty do Sealantów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AST_KRK Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 no to ściereczkę sobie odpuszczę, zresztą i tak przez zimę nachomikowałem całe pudełko a taki aplikator to do plastików można wypróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guido Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Witam wszystkich serdecznie. Ostatnio robiąc zakupy w osiedlowym sklepu z chemia gospodarczą natrafiłem na bardzo ciekawą i tanią mikrofibrę. Cena 8zł. Marka no name, nawet metki nie ma (co też mnie zdziwiło), ale za to bardzo puszysta w porównaniu do tanich mikrofibr typu Favorita czy Jan Niezbędny. Minus jedyny jaki zaobserwowałem, że jest "jednostronna" (o ile można to tak nazwać, foto). Wyprana już 6 czy 7 razy i nic się z nią nie dzieje. Polerowałem tą mikrofibra wosk Coli i w porównaniu np do CG Max nie zauważyłem różnicy żadnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deska80 Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Te mikrofibry sa w kiku za 4.99 pln Opakowanie i metki wymiary 40x30 Sam kupilem 5szt kolor blue Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guido Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Te mikrofibry sa w kiku za 4.99 plnOpakowanie i metki wymiary 40x30 Sam kupilem 5szt kolor blue co to za sklep? jest to jakas sieciowka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Zdradzę sposób na dobrą, w miarę tanią mikrofibrę. (10,90 sztuka) Potrzebne: - Nożyczki - Mikrofibra WWL Jin 70 cm na 40cm. (ręcznik dostępny w większości sklepów partnerów forum) Składamy mikrofibrę na pół i przecinamy za pomocą nożyczek. Gotowe! W sumie za 22,95 (przed rabatem) i jedno cięcie otrzymujemy, dwie fibry o wymiarach 35cm na 40cm, o właściwościach niedoścignionych przez marketówy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiek Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 SJake, za te pieniądze moja ulubiona fibra do QD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deska80 Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Te mikrofibry sa w kiku za 4.99 plnOpakowanie i metki wymiary 40x30 Sam kupilem 5szt kolor blue co to za sklep? jest to jakas sieciowka? KIK niemiecka sieciowka cos jak pepco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Potrzebne: - Nożyczki - Mikrofibra WWL Jin 70 cm na 40cm. (ręcznik dostępny w większości sklepów partnerów forum) Składamy mikrofibrę na pół i przecinamy za pomocą nożyczek. Gotowe! SJake, rozwaliłeś system Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krish Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Co sądzicie o mikrofibrach wystawianych na aukcjach na All...o? Namierzyłem ręczniki 100x50 po niespełna 9zł (z podanym składem 80%x20% czyli dokładnie takim jaki być powinien). Ponadto jest masa ofert na koce z mikrofibry 220 x 220 lub podobnych po 50 zł. Jeżeli warte zachodu to tylko pociąć na mniejsze i do pracy. Nawet jeżeli nie nadają się na prace wykończeniowe z QD to może na osuszanie itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkolm Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 koce nie wciągają wody, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kita33 Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 A czy ktoś używa tych z tesco topdrive duże mikrofiby 90x60cm. Są po 8zł Materiał 80/20 http://ezakupy.tesco.pl/pl-PL/ProductDe ... 3011905706 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciety1989 Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 używalem tego, nie jest zla Bo czy za taką kasę jest sens wybrzydzać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 W zależności do czego te MF z top drive. Kupiłem kiedyś te mniejsze, traktuje je jak inne MF a jakoś mało wody wchłaniają, QD raczej rozmazują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiba Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 + 1,kupiłem na próbę i zostawiam ją do felg albo progów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciety1989 Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Nie no do lakieru to nie mam odwagi, ale cos zaslonic przy sprzątaniu czy do plastików czy tak jak wspomniał Skiba, felgi , nadkola jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik1 Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 A czy ktoś używa tych z tesco topdrive duże mikrofiby 90x60cm. Są po 8zł Materiał 80/20 http://ezakupy.tesco.pl/p...l/2003011905706 Strona wcześniej była mowa o MF z Tesco. Moja czerwona mocno farbowała w białym jeleniu. Teraz dociera felgi i komorę silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 ja kupiłem ostatnio micro fibrę "auto" w sklepie wszystko po 5 zł i lepiej się sprawdza niż te markowe co mam w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jools Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Biedronka od 08.04 w ofercie bedzie miala komplet recznikow 4szt 40x60 w cenie 9.99zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelpp Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Ja w Tesco kupowałem 3 szt chyba za 5zł to do dupy są,jakieś sztuczne. W Rossmanie kupiłem to taka fajna,milutka. Do wycierania po myciu mam Jana Niezbędnego pomarańcz i czerwony Topdrive chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamut103 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Ja polecam Jana Niezbędnego Do podłóg (pomarańczowa) jest większa, bardziej puszysta i ma dłuższe włosie od tej "uniwersalnej", która swoja drogą jest łudząco podobna w dotyku, wykonaniu itd do ściereczek cleanpro- 2x tańszych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil.66 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Jutro kupię te 4 mikrofibry z biedronki za 9,99 zł, więc napiszę jakie są Myślę że do wosku i ipy się nadadzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Jutro kupię te 4 mikrofibry z biedronki za 9,99 zł, więc napiszę jakie są Myślę że do wosku i ipy się nadadzą. a nie lepiej dołożyć drugie tyle i kupić Eurow masz pewniaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil.66 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Eurow tez będę miał, a te się przydadzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xluki Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Jutro kupię te 4 mikrofibry z biedronki za 9,99 zł, więc napiszę jakie są Myślę że do wosku i ipy się nadadzą. także się nad nimi zastanawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi