pawbor85 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 ... no to czekamy dalej na rozwój sytuacji
przemas22 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Dziś pójdzie do was wszystkich e-mail z kilkoma rozwiązaniami tematu Czy ktoś otrzymał już tego maila? Melduje, że ja nie
witkacy Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 maila nie dostałem, ale wiem co w nim miało być poczekajcie cierpliwie, bo nox daje z siebie wszystko! No to czekam cierpliwie i wierzę w szczęśliwe zakończenie tej całej sytuacji
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Hello, Tim, how are you? We are fine , so guess you... Our friend from abroad, It's short distance by the LOT, don't forget our order, otherwise butem w mordę taki mu ułożyłem wierszyk na szybko
Xeper Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 marctwain, Tim, give us our polishery otherwise kijem w nery
kuflik Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Tim, give us our polishery ja tam już nic od niego nie chcę. NIGDY. Dziękuje:) Liczę cały czas na noxa, bo na Tima to nie ma co;)
Gość Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Jak się zgodziłem na propozycję noxa z maila.
przemas22 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Jak się zgodziłem na propozycję noxa z maila. Czyli ?
Gość Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zobaczymy czy kestrel da dobra ofertę. jak nie to po 110 od cyców
kuflik Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 jak nie to po 110 od cyców zawsze zostaje shinerama. rozmawiałem z nimi, i od ręki zaproponowali mi cenę 115 funtów i 9 funtów przesyłka kurierem do 20kg. dodatkowo stały rabat dla użytkowników forum;p i myślę, że jak powiemy, że cyc chce za 110 to zjada z ceną ale to taki luźny pomysł.. dostosuje się do ogólnych ustaleń. i liczę na kestrela!
Xeper Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Ja nie dostałem wiadomości od NOXa
kuflik Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Ja nie dostałem wiadomości od NOXa no to: a. nie zapłaciłeś b. nie napisałeś maila c. nox zgubił Twoje dane;p
Xeper Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 nox cię nie lubi to by wiele wyjasnialo Napisalem do noxa pm, moze mnie polubi
Gość Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Rozumiem, że wszyscy chętni na polerki dali odpowiedź noxowi na maila, skorp tutaj nic nie piszą. Chyba zależy nam na czasie.
nOx Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Słychać słychać mamy już ofertę z kestrela , nie jest jakaś szokująca ale jest ok . jutro na forum napisze co jak i za ile mam nadzieje że uda się nam załatwić zestawy z megsem w podobnej cenie , oczywiście same polerki oraz inne zestawy z innymi pastami ale dajcie mi czas do jutra żebym to mógł wszystko policzyć i jakoś skonstruować
malkolm Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 nOx, do jutra masz ale nie dłużej żartowałem
witkacy Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Oby ten thriller zakończył się happy endem
przemas22 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Ja też licze , że jutro klamka zapadnie
nOx Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 Polerki bęsą z naszą wtyczką będą z paragonem lub fakturą oraz będzie gwarancja na 12 miesięcy. Co do zestawu megsa jeszcze czekamy na odpowiedz bo jest szansa że uda sie załatwić w podobnej cenie jak cyc , zrobimy jako alternatywę zestawy na bazie Gąbek scholla oraz past scholla , oraz jeszcze jeden zestaw na pastach które maja sporo wspólnego z menzerną .
pawbor85 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 no widzę, że sprawa mocno ruszyła do przodu.... czyli będzie happy end
sander Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 nox rewelacja tylko powiedz kiedy można się spodziewać pozytywnego zakończenia tej akcji? Ty już pewnie też jesteś zmęczony tym wszystkim Te kestrele będą prosto z fabryki? Wiesz już coś o cenach? CYCow olewamy ?
kuflik Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 CYCow olewamy delikatnie mówiąc;p ja bym to inaczej nazwał
Rekomendowane odpowiedzi