Justyna Opublikowano 7 Października 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2016 [ref]Franek[/ref], dzięki mniej więcej o takie rzeczy jak oni robią mi chodzi
Bastek1980 Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2016 Ja też poddałem swoją kierownicę przeróbce i powiem, że super się prezentuje
Pawelek19 Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2016 Tak drastyczne zmiany kierownicy w toledo chyba nie do końca będą pasować Podobnie jak tutaj, średnio pasuje taka "nowoczesna" kierownica do bryły która ma 15 lat: https://www.facebook.com/czarnavrs/phot ... =3&theater
stawek Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2016 Ja u siebie obszywałem kierownicę i wygląda to wg mnie bardzo dobrze. Jutro postaram się pstryknąć fotkę i pokażę jak to wygląda. Auto również nie najnowsze
Justyna Opublikowano 21 Października 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2016 673453 Tak drastyczne zmiany kierownicy w toledo chyba nie do końca będą pasować aż takich zmian nie planuję spokojnie
Barista Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2016 Justyna, zafascynowała mnie Twoja piżamka dla Króla Tolka, jeśli możesz zdradź skład tkanin, podeślij jakiś link, opis cokolwiek, abym mógł znaleźć coś równie pięknego na moje autko. Z góry dzięki.
Bastek1980 Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2016 Przeróbkę kierownicy zleciłem firmie AUTOLEDER. Koszt to 300 zł.
Justyna Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2016 680032 eśli możesz zdradź skład tkanin, podeślij jakiś link, opis cokolwiek, abym mógł znaleźć coś równie pięknego na moje autko. Ja kupowałam w ASO jako oryginalne akcesorium. Były dwie do wyboru: bawełna jeśli auto stoi w garażu i poliamid jeśli na zewnątrz. Popytaj w ASO większość marek coś takiego posiada, ale nie jest to tanie
Barista Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2016 Dzięki, Twój jest z poliamidu, że tak ładnie opina autko? moja marka nie ma aso
Justyna Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2016 mój jest z bawełny z lekką domieszką czegoś innego. Bardzo fajnie się układa i ma wszytą gumkę na dole dlatego ładnie ścąga cały pokrowiec. Jakoś w weekend znów będę chować Tolka na zimę pod pokrowiec to zrobię fotkę metki i Ci wyślę
Zielony Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2017 Niesamowita ilość pracy, jestem pełen podziwu . Dałaś nową motywacje do AD
mjregul Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2017 Bossszzz gdybym miał zapas kilku tysięcy złotych to zrobiłbym to samo ze swoim autem, od A do Z co bym mógł to bym wymieniał, naprawiał, czyścił i pucował. Zazdrość i pokłony za ogrom pracy!
gachia77 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Wielki szacunek za włożoną prace! Tolek na tym kole i sprężynach prezetuje sie idelanie wg. mnie. Pozdrawiam i powodzenia w dalszych modach!
dn501 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Chyba najdłuższy i najlepszy projekt na forum - pamiętam jak tylko się pojawił wtedy myślałem, że to szaleństwo a teraz zazdraszam
Justyna Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2017 Pewnie niektórzy z was zastanawiali się co tam u Tolka... Czy coś się zmieniło itp. Plany związane z samochodem się nieco "pokrzyżowały" ... Blisko dwa miesiące temu urodził nam się taki mały miś: Mam nadzieję, że wiosną, jak będzie już nieco odchowany to będę mogła podziałać trochę przy Tolku. A planów jest mnóstwo... i części w piwnicy też 1
Moderator Domel Opublikowano 13 Listopada 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2017 20 minut temu, Justyna napisał: Blisko dwa miesiące temu urodził nam się taki mały miś: Wszystkiego dobrego dla całej rodzinki Gratulacje jeszcze raz
acidmk Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2017 Zawsze mówiłem że wszystkie Miśki to fajne chłopaki pozdrawiam, acidmk
Posejdon Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2017 Ależ zadziorny irokezGratulacje!Kolejny detailer już widzę tą świecąca furę elektryczną na roczek
keza Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2017 P.S wczoraj przeszło mi przez myśl zapytać co u Tolka....... a tu mała niespodzianka Gratulację , życzę dużo zdrówka dla bobasa 20 godzin temu, Justyna napisał: Plany związane z samochodem się nieco "pokrzyżowały" Wydaje mi się że może to być ciekawy prezent dla małego patrząc na Twoje zaangażowanie w ten projekt.
adek1983 Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2017 Najszczersze gratulacje. Niech się chowa zdrowo.
rapmen93 Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2017 @Justyna i @krd gratulacje! Będzie rówieśnik z moją Julią . Może na jakimś spocie uda się zapoznać
Rekomendowane odpowiedzi